axa7 13.10.03, 14:49 Jak w Krakowie można załapać sie na roznoszenie ulotek?Słyszałam ze jest jakieś biuro,tylko nie wiem na jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Roznoszenie ulotek 13.10.03, 14:52 axa7 napisała: > Jak w Krakowie moN?na załapas? sie na roznoszenie ulotek?Słyszałam ze jest > jakieś biuro,tylko nie wiem na jakiej ulicy. ul. fatimska, nie pamietam numeru, ale nietrudno znalezc, nic specjalnego, ja nawet sie nie zapisalem po przeczytaniu umowy Odpowiedz Link Zgłoś
mtq PRZECZ Z ULOTKAMI I ROZNOSICIELAMI!!! 13.10.03, 15:51 Jeżei choć raz nie wzięłaś/nie wziąłeś ulotki od roznosiciela, to znaczy że nie powinnaś nim być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
axa7 Re: Roznoszenie ulotek 13.10.03, 19:03 Zawsze biore-to nie boli a inna osoba ma szanse zarobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Roznoszenie ulotek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 19:33 hehe, to czy wezmiesz, czy nie, nie wplynie znaczaco na jego pensje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Roznoszenie ulotek IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 13.10.03, 19:37 Im szybciej rozda ulotki tym więcej bedzie mógł zarobić :) ale ja nigdy nie biore,no chyba że jestem zamyślony i nagle mi ktoś wciska jakiś papier i odruchowo go biore :) Odpowiedz Link Zgłoś
axa7 Re: Roznoszenie ulotek 13.10.03, 19:38 Na pensje nie wpłynie ale czas pracy tak,zwłaszcza jak płacą za ilość a nie za godzine! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Roznoszenie ulotek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 20:41 hahaha, myslisz, ze nikt nie wyrzuca tych ulotek?:))) jak dostaje 500 to na miejsce rozdawnictwa przychodzi z duzo mniejsza liczba albo idzie do domu jak zostaje mu jeszcze duzo... jak rozdajesz ulotki to tak wyglada, jak roznosisz po domach to sprawa wyglada zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Roznoszenie ulotek 13.10.03, 20:31 Ja natomiast NIGDY nie biorę bo nienawidzę niechcianej reklamy. I oprócz tego nie znam osoby, która by brała :-) Odpowiedz Link Zgłoś