Gość: piokuk IP: 82.160.57.* 02.10.08, 00:35 Archiszopy w przyszłym roku można nie ogłaszać. Zwycięzca jest oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Gmach Opery: koniec budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 08:21 To to opera? Myślałem, że budują nowe tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Żenująco brzydki ten budynek... IP: *.messer.pl 02.10.08, 10:00 żenująco drogi, żenująco długo budowany - ciekawe co będzie dalej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Gmach Opery: koniec budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 17:25 a mnie się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piokuk Re: Gmach Opery: koniec budowy IP: 82.160.57.* 03.10.08, 01:44 Nie mam natury krytykanta ale jak go pierwszy raz zobaczyłem to skojarzył mi się z parkingiem wielopoziomowym. I tak już zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umwm to dzieło Sepioła IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 09:15 a własciwie jego kolegów którzy wzieli wielkie pieniadze za projekt a potem nadzór. I tak oto wielki architekt Sepioł wybudował ten 8 cud swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hist sztuki ładniejszy już jest szkieletor na mogilskim:) IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 09:17 Ciekawe kto projektował te operetkę i ile za to wziął z pieniedzy podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Gmach Opery: koniec budowy IP: 195.8.217.* 03.10.08, 11:51 proponuje ochrzścić ten gmach określeniem: KOSZMAREK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktorka Re: Gmach Opery: koniec budowy IP: *.chello.pl 03.10.08, 16:29 wszyscy zapomnieli jak wyglądała kiedyś opera (chyba ze byliście jeszcze w szkole podstawowej i nigdy nie byliście w walącym sie i trzęsącym od tramwajów budynku operetki) budynek jest świetnie wyposażony, nowoczesny i dla aktorów nie ma znaczenia czy jest żółty czy czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Gmach Opery: koniec budowy IP: *.autocom.pl 03.10.08, 21:22 w walącym sie i trzęsącym od tramwajów > budynku operetki) A co, tramwaje przestają jeździć? BTW: budynek operetki w trakcie budowy rozebrano prawie do zera...i postawiono na nowo. Po co? dla aktorów nie ma znaczenia czy > jest żółty czy czerwony Może dla aktorów nie...ale to aktorzy są dla widza, a nie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MELOMAN Gmach Opery: koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 08:37 KRAKÓW NIE TYLKO POWINIEN SIĘ PROMOWAĆ DZIĘKI ARTYSTOM... KRAKÓW MUSI RÓWNIEŻ PROMOWAĆ ARTYSTÓW!!! wwwiercioch.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pengos PAS-KU-DA!!! IP: *.chello.pl 04.10.08, 17:22 Odnowiony budynek operetki - jak najbardziej OK, wcześniej wyglądał jak barak. Nie wiem co za idiota w ogóle zatwierdził postawienie kwadratowego pudła jako opery - budynkiem Opery po prostu powinien być Teatr Słowackiego, wygląda jak powinna wyglądać opera w mieście takim jak Kraków. O ile jeszcze ten czerwony budynek można przeżyć, to niebiesko-żółte paskudztwo obok wygląda jak zjełczały budynek politechniki w Czyżynach albo Błękitek sprzed przebudowy. KOSZMAR!!! Oczywiście taka obrzydliwa budowla nie budzi żadnego sprzeciwu u wielce szanownego Architekta Miejskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: PAS-KU-DA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:24 > Odnowiony budynek operetki - jak najbardziej OK, wcześniej wyglądał jak barak. A teraz wygląda jak odnowiony barak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risk Gmach Opery: koniec budowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:59 Ludzie uważajcie jak przechodzicie/przejeżdżacie koło Night Clubu Opera - z elewacji spadają plyty, jedna podobno przebiła nawet dach ponizszego budynku. Odpowiedz Link Zgłoś