Dodaj do ulubionych

GŁUPIE 502!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:42
NIe wiem jak wy ale mnie ten autobus trasznie denerwuje, a raczej nie sam
autobus tylko ludzie którzy wymyślili jaką trasą ma jechać i na jakich
przystankach ma się zatrzymywać. Piszę to dlatego bo.. Mieszkam na
Bieżanowie, jak wiadomo tam końcowy przystanak ma 502. Miałabym a także
oczywiście i inni ludzie niesamowicie prosty dojazd do Geanta na
Komorowskiego. ALe nie!!! Ten przystanek akurat omija. Choć powinien się na
nim zatrzymać bo omija już przystanek wcześniej. W sumie pod rząd omija trzy
przystanki. W niektórych miejscach pod rząd ma trzy przystanki, ale tutaj nie
może mieć tego jednego. Muszę się przesiadać na inny autobus żeby tam
dojechać choć mam autobus który tamtędy przejeżdza. Omija ten przystanek i
jedzie dalej choć przecież jest to ważny punkt handlowy i powinien się przy
nim zatrzymać. Ja wiem że komunikacja miejska chce sobie zarobić dodatkowymi
biletami które będą musieli kupić ludzie którzy chcą tam dojechać, ale chyba
komunikacja miejska jest dla ludzi? Chyba żle mi się wydaje. Wszystko musi
być dla wygody tych "innych" bo przecież "oni" mają przejazdy za darmo a na
nas mogą sabie łatwo zarobić. Czy wy też tak sądzicie?
Obserwuj wątek
    • adas29 GŁUPIE 502!!!! 16.10.03, 11:43
      Droga Camelio lub Gabi, jakkolwiek się nazywasz.
      Klub 428, którego jestem prezesem już od dawna postuluje, aby "502" się na tym
      przystanku zatrzymywał. W związku z tym popieramy Cię.

Piszesz, że mieszkasz w Locutusowicach - może znasz naszego Jerzego z forum?
      • Gość: mouset Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.cyf-kr.edu.pl 16.10.03, 14:10
        i pamiętaj camelio że nie ma taboru na zatrymywanie sie pod Geantem, tako
        rzecze propagandowa tuba MPQ w osobie Filomeny Serwin
    • Gość: rob Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.net.autocom.pl 16.10.03, 14:54
      502 jest na tyle zapchaną linią że nie byłoby w wstanie pomieścić jeszcze tłumu
      z siatami, poza tym to jest linia pospieszna i dlaczego priorytetem ma być
      dojazd do supermarketu?
      • Gość: Karolek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:18
        myślę, aby na wzór linii 501 wprowadzić linię 512 na odcinku Pl. Centralny -
        Rynek Podgórski jako linię szczytową
        • Gość: ADAŚ Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 19:15
          Dobry pomysł z tą "512"
          • Gość: mj Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.spine.pl 16.10.03, 19:58
            I wtedy dla 512 można zrobić przystanek pod Geantem, a zrezygnować z przystanku
            za Almą (ex Krakchemia).
            • Gość: Fassi Re: GŁUPIE 502!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.03, 19:59
              a ja się kategorycznie domagam, aby jakakolwiek pięćsetka stawałą na przystanku "Okulickiego" w strone HTS...
              • Gość: mouset Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.10.03, 20:35
                A po co?
                • Gość: Fassi Re: GŁUPIE 502!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.03, 22:26
                  a po to żeby przez jedna światła nie spieprzały mi 139, 159, 439, 128...

a poza tym dla wygody wielu mieszkańców np. Osiedla Oświecenia
        • Gość: Yasioo Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 17.10.03, 08:35
          Popieram, ale 512 nie do Rynku Podgórskiego, tylko do Wielickiej Estakada.
          Wtedy jest wygodna przesiadka na tramwaj do Bieżanowa i Kurdwanowa
          • Gość: Locutus Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.10.03, 23:13
            Ja bym raczej wolał na trasie Bieżanów Nowy - Rondo Mogilskie :-P

(wprowadzenie 512 to dodatkowe cięcia na #502, który i tak jest koszmarnie
            zatłoczony już od przystanków początkowych)

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: ADAŚ Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 23:44
              Tak Loki - niech najlepiej skomunikują go z pasożytem.
              • Gość: Locutus Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.10.03, 00:22
                Ujmę to tak - jakiekolwiek ciachanie #502 na którymkolwiek odcinku uważam za
                niedopuszczalne, a autorów pomysłu najchętniej bym... no, zostawię to dla
                siebie :-P

Pzdr.
                LOKI
                • Gość: Fassi Re: GŁUPIE 502!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 13:51
                  mój projekt:
                  502 wydłużony, np nawet do Pleszowa
                  512 na trasie Bieżanów-R.Mogilskie bez zmian, a później trasą 428
                  oczywiście 428 do piachu i tabor przerzucony na 512
    • Gość: Michał Wojtaszek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 20:59
      I bardzo dobrze, że tam nie staje! To jest linia przyspieszona!

Przecież chyba cały Bieżanów nie jeździ co sobotę do Geanta na zakupy? Chyba
      Tesco ex Hit jest bliżej?? ;P

Michał Wojtaszek
      • Gość: ADAŚ Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:04
        Linia przyśpieszona w Krakowie - TO JEST MIT !!!
        • Gość: Michał Wojtaszek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 21:14
          > Linia przyśpieszona w Krakowie - TO JEST MIT !!!

Ale za to bardzo fajnie się jedzie z Huty do Podgórza zwłaszcza przez ten długi
          odcinek między Wiślicką a Pilotów, gdzie nie ma przystanków i nie mam ochoty,
          żeby ktokolwiek to zmieniał, zwłaszcza jak ma mi pod Geantem wsiadać wiara z
          siatami + stare babcie, które wywalają z siedzeń.

Michał Wojtaszek
        • Gość: Michał Wojtaszek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 21:17
          > Linia przyśpieszona w Krakowie - TO JEST MIT !!!

Ale za to bardzo fajnie się jeździe 502 z Huty do Podgórza zwłaszcza przez ten
          długi odcinek między Wiślicką, a Pilotów, gdzie nie ma przystanków :)

Przystanek pod Geantem jest zbędny, niepotrzebny i w ogóle dajcie sobie z tym
          spokój. Możecie nudzić o 428, 16, 13 i inny bo nimi nie jeżdżę, ale łapy precz
          od 502. Teraz jest dobrze, to znaczy będzie, jak tą cholerną estakadę zbudują :)

Michał Wojtaszek
          • Gość: Michał Wojtaszek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 21:18
            No i teraz wyszły dwa różne listy. Super. Zaraz wypier... ten komputer przez
            okno!!

Michał Wojtaszek
            • Gość: mouset Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.cm-uj.krakow.pl 22.10.03, 14:39
              Chore jest to że od Wislickiej do Pilotów 502 się nie zatrzymuje, a pod geantem
              akurat wypadałby przystanek
              • Gość: Michał Wojtaszek Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 17:01
                > Chore jest to że od Wislickiej do Pilotów 502 się nie zatrzymuje, a pod
                > geantem akurat wypadałby przystanek

Nie jest chore, dzięki temu szybko jedzie i nie ma ludu z siatami!

Michał Wojtaszek
                • Gość: christoph Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.autocom.pl 22.10.03, 19:02
                  Gość portalu: Michał Wojtaszek napisał(a):

> Nie jest chore, dzięki temu szybko jedzie i nie ma ludu z siatami!

Dokładnie. W 502 jest już wystarczający tłok. Pod Geantem wystarczą 501 i 511.
                  A z Bieżanowa, Prokocimia itp na zakupy mogą iść do Tesco.
                  • Gość: ADAŚ Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 19:13
                    "502" pod Geantem i "428" do piachu !!!
                    Dawać "192" do Huty.
                • Gość: Fassi Re: GŁUPIE 502!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 13:54
                  jest jeszcze jeden pozytywny aspekt niezatrzymywania się 502 pod GEANT:
                  tak od Wiślickiej jak i od PolSADu 502 może jechać środkowym lub lewym pasem i nie jest zmuszona korzystać z najbardziej dziurawego i wybitego pasa - prawego, w którym niektóre studzienki są zapadnięte po 20 centymetrów
    • Gość: Locutus Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.10.03, 23:59
      No ja się też od dawna domagam tego przystanku... przydałoby się także, żeby
      #502 kursował częściej - najlepiej tak, jak zaraz po swoim powstaniu, bo jest
      tak koszmarnie zaprany, że aż się smutno robi...

Pzdr.
      LOKI
    • Gość: OLO I Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:54
      A może by tak puścić 502 w nowohucką przez most Kotlarski do r. Mogilskiego.
      Przecież jak ktoś jedzie w tamte rejony to nie potrzebuje zwiedzać rynku. A jek
      ktoś chce na Kazimierz albo do rynku to niech sobie jedzie tramwajką.

No i byłby na serio przyspieszony
    • kuba203 Re: GŁUPIE 502!!!! 18.10.03, 11:23
      Jeszcze ktoś ma jakieś głupie pomysły? A teraz pomyślcie, co by było, gdyby je
      wszystkie wprowadzono w życie. Trochę wyobraźni nikomu nie powinno zaszkodzić.
      A OLO1 niech mi jeszcze powie, który to tramwaj jedzie z Bieżanowa pod
      filharmonię i na Pl. Wolnica, bo ja jakoś takiego nie zauważyłem (no, ale
      mieszkam tu dopiero 20 lat, więc coś mogło mojej uwadze umknąć)?
      • Gość: OLO I Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 09:56
        To może Ty mi pokażesz sposób dostania się w okolice Brodowicza i dalej, bez
        zwiedzania miasta zygzakiem w tym trupie 184 albo zwiedzania okolic Rynku w 24 i
        polowania na przesiadki (dobiegne czy nie dobiegne??) na każdym skrzyżowaniu i
        ryzykowania biegu z przeszkodami. Jeżdże tam codziennie i już rzygam tym
        kombinowaniem. Jakoś Prokocim nigdy nie miał problemów z komunikacją. I mam być
        z tego zadowolony??
        Skoro ja się mogę przesiadać, to towarzystwo z 502 może sobie również wsiąść w
        tramwaj NUMER 6 i pojechać do filharmonii

Niech mi podstawią 9bis z Kurdwanowa, to się przestanę szarpać.
        • Gość: Misiek K Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.chello.pl 20.10.03, 10:12
          > To może Ty mi pokażesz sposób dostania się w okolice Brodowicza i dalej, bez
          > zwiedzania miasta zygzakiem w tym trupie 184 albo zwiedzania okolic Rynku w
          24
          > i

a co zlego jest w 184???
          tak dla mojej wlasnej edukacji - niech mi ktos wreszcie wytlumaczy czemu tak
          sie wszystkim w dupach poprzewracalo ze Ikarus to juz jest "beeee" i jak na
          linii nie jezdza alby, omnie lub conajmniej man'y to jest do niczego??????
          bo jak tak to ja prosze man'y na 144 i 502 (i 204 w piatki i soboty wieczorem w
          kierunku wieliczki)

Jakoś Prokocim nigdy nie miał problemów z komunikacją. I mam być
          > z tego zadowolony??

nie, nie musisz az tak sie starac.
          mnie osobiscie wystarczy ze ja jestesm z tego zadowolony.

> Skoro ja się mogę przesiadać, to towarzystwo z 502 może sobie również wsiąść w
          > tramwaj NUMER 6 i pojechać do filharmonii

no skoro mozesz sie przesiadac to rob tak dalej
          ja jakos nie mam ochoty zapierdalac o 6 rano np 3 czy 13 i potem sie przesiadac
          na 6 ktora moze przyjedzie i do ktorej moze sie zmieszcze majac wygodne 502,
          tak samo nie widze sensu robienia sobie porannych spacerkow od poczty glownej
          do filharmonii.

>
          > Niech mi podstawią 9bis z Kurdwanowa, to się przestanę szarpać.

jak swinia niebo zobaczy!
          od 502 to sie odpierdolic raz i na zawsze!!!
          • Gość: OLO I Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 13:35
            a co zlego jest w 184???

Przepis na 184 (Ikarus): Weź samochód (wiek obojętny), rozlej wiadro ropy w
            środku, odetnij wszystkie tłumiki i wydech skieruj do kabiny. Wnetrze oświetl
            latarką. Jedź z A do obranego punktu docelowego B zygzakiem w poprzek prostej
            łaczącej A i B.

PS. Rozwal skrzynie biegów tak aby przy ruszaniu wyskakiwały biegi
            • Gość: Misiek K Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.chello.pl 20.10.03, 15:51
              > Przepis na 184 (Ikarus): Weź samochód (wiek obojętny), rozlej wiadro ropy w
              > środku, odetnij wszystkie tłumiki i wydech skieruj do kabiny. Wnetrze oświetl
              > latarką. Jedź z A do obranego punktu docelowego B zygzakiem w poprzek prostej
              > łaczącej A i B.
              >
              > PS. Rozwal skrzynie biegów tak aby przy ruszaniu wyskakiwały biegi

a swistak siedzi i odcina te tlumiki....
              wiesz co jezdze Ik'ami na 173 czasem, na 139 lub 501,
              i porownawczo to ja wole Ik'a niz ALB'e, wiec jak cos to sie chetnie zamienie
              sauna (w mojej opinii) na (Twoim zdaniem) komore gazowa?
              • pavlack Re: GŁUPIE 502!!!! 20.10.03, 16:40
                No właśnie, ja jakoś jeżdżę codziennie Ikami na 129 i jako nie narzekam. I na
                prawdę mam ważniejsze problemy, niż to czym pojadę.
                A poza tym nasze Ikarusy są bardzo dobrze utrzymane... i nie twierdziłbym, że
                to złomy.
                • pavlack Re: GŁUPIE 502!!!! 20.10.03, 19:09
                  A poza tym:
                  "Sfiksowaliście, boście dawno Ikarusa nie mieli!!!"

:D
                  • Gość: ADAŚ Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:10
                    Popieram Pawła. Ikarki są pierwsza klasa.
                    To tak jak ja wolę nasze "stopiątki" od bomb.
                    • Gość: Locutus Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.10.03, 01:51
                      A ja świniaków nienawidzę... organicznie... podobnie jak Misiek K. nie znosi
                      ALB...

Po pierwsze w świniaku jest mniej miejsc siedzących. po drugie jedzie toto z
                      prędkością żółwia (ach to machanie biegami), a po trzecie w zimie można tam
                      zamarznąć na amen.

Do tego świniaki są po prostu brzydkie :-P

Pzdr.
                      LOKI
                      • pavlack Re: GŁUPIE 502!!!! 21.10.03, 16:02
                        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Po pierwsze w świniaku jest mniej miejsc siedzących.

Bzdurne wytłumaczenie, ja mogę powiedzić, że w krótkiej OmniCity jest mniej
                        miejsc niż w Neoplanie, dlatego nie lubię Omni.
                        Po prostu Ikarus to jest autobus konstruowany w innych czasach i wtedy tyle
                        miejsc było standardem :D

> po drugie jedzie toto z
                        > prędkością żółwia (ach to machanie biegami),

A zdziwiłbyś się ile potrafi Ikarus jechać. Za to czasami jazda płaszowskich
                        kierowców Scaniami to dopiero jazda z prędkością żółwia.

> a po trzecie w zimie można tam
                        > zamarznąć na amen.

To się trzeba cieplej ubierać :>

>
                        > Do tego świniaki są po prostu brzydkie :-P
                        >

Sam jesteś brzydki ;-P
                        Dużo brzydsze od świniaków s ALBy, 120M, melony...
                        • Gość: SW Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 21.10.03, 16:07
                          pavlack napisał:

>
                          > A zdziwiłbyś się ile potrafi Ikarus jechać. Za to czasami jazda płaszowskich
                          > kierowców Scaniami to dopiero jazda z prędkością żółwia.

Znaczy jezdza wolniej niz rozklad przewiduje?

pzdr
                          SW
                          • pavlack Re: GŁUPIE 502!!!! 21.10.03, 16:18
                            Czasami się zdarza :)
                            • pavlack Re: GŁUPIE 502!!!! 21.10.03, 16:20
                              Chociaż przyznam sczerze, że może to jest po prostu taki stereotyp, bo sam się
                              spotkałem tylko kilka razy, no i kierowcom z innych zajezdni też to się
                              zdarza :)
                              Natomiast od znajomych ciągle słysze teksty w stylu "Spóniony to musi być z
                              Płaszowa" itp. ;)
                        • Gość: Locutus Rzecz gustu... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 22.10.03, 01:57
                          pavlack napisał:

> Bzdurne wytłumaczenie, ja mogę powiedzić, że w krótkiej OmniCity jest mniej
                          > miejsc niż w Neoplanie, dlatego nie lubię Omni.
                          > Po prostu Ikarus to jest autobus konstruowany w innych czasach i wtedy tyle
                          > miejsc było standardem :D

Chłopcze! Mylisz klasy taboru. Świniak jest klasyfikowany jako "tabor
                          przegubowy" (podobnie jak Neoplan co już moim zdaniem w ogóle jest
                          nieporozumieniem) i mam prawo porównywać jego pojemność z pojemnością innych
                          przgubów. Jeżeli chodzi o miejsca siedzące, to nawet deskorolka chyba wypada
                          lepiej :-P A ja nie jeżdżę na stojąco! Nigdy! :-P

> A zdziwiłbyś się ile potrafi Ikarus jechać.

Wiem, że potrafi - jeździłem osiemsetkami w Gopie i pokonywałem trasę Katowice
                          PKP - Sosnowiec PKP w dziesięć-piętnaście minut. Ale to były świniaki po
                          remoncie. No i kiermani przystosowani. A u nas się wszyscy już chyba
                          poprzyzwyczajali do automatów i jak im przyjdzie walczyć z manualną skrzynią
                          biegów, to wychodzą jaja :-P

> Za to czasami jazda płaszowskich
                          > kierowców Scaniami to dopiero jazda z prędkością żółwia.

No ale scanie czasami jeżdżą w Krakowie szybko. A ikarusy nie...

> To się trzeba cieplej ubierać :>

Przy minus kilkunastu stopniach nawet najcieplej ubrany człowiek zamarznie,
                          jeżeli będzie pozostawał w bezruchu (no chyba że ma profesjonalny ubiór
                          alpinistyczny)...

> Sam jesteś brzydki ;-P

Nieprawda!!! Brzydki to jest Majchrowski :-P

> Dużo brzydsze od świniaków s ALBy,

Rzecz gustu. Dla mnie ALBy są wzorem estetyki wykonania. Świniak z jego
                          obskurnym przodem i równie obskurnym wnętrzem może się przed piękną,
                          zaprojektowaną z gracją i elegancją ALBą schować. I najlepiej już nie wyjeżdżać
                          na światło dzienne :-P

> 120M, melony...

A tu się zgodzę... 120M to szajs sto razy gorszy od świniaka... mam na nie
                          jeszcze większą alergię zwłaszcza po tym, jak kilka razy musiałem parasol w
                          środku rozkładać :-P

Pzdr.
                          LOKI
                          • pavlack Re: Rzecz gustu... 22.10.03, 16:58
                            Wiesz co, z tym porównywaniem, to Ty też bzdury gadasz. Porównujesz ALBa z
                            Ikarusem...
                            To tak jakby eNkę porównywać ze Stodwóją... albo tramwaj konny z eNką :D

A co do jazdy tylko na siedząco - podsumuję to tak:

W dupach się Wam poprzewracało, ot co!
                            • Gość: mouset Re: Rzecz gustu... IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 23.10.03, 10:48
                              Lokiemu polecam 217 lub 277
                              • Gość: Locutus Nein, danke schön n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.10.03, 01:45
                          • Gość: christoph Re: Rzecz gustu... IP: *.autocom.pl 22.10.03, 19:08

> pavlack napisał:
                            >
                            > Chłopcze! Mylisz klasy taboru. Świniak jest klasyfikowany jako "tabor
                            > przegubowy" (podobnie jak Neoplan co już moim zdaniem w ogóle jest
                            > nieporozumieniem) i mam prawo porównywać jego pojemność z pojemnością innych
                            > przgubów. Jeżeli chodzi o miejsca siedzące, to nawet deskorolka chyba wypada
                            > lepiej :-P A ja nie jeżdżę na stojąco! Nigdy! :-P

Dzięki niewielkiej ilości siedzeń Ikar jest chyba nawet bardziej pojemny od
                            innych przegubowców.
                          • Gość: Fassi Re: Rzecz gustu... IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 14:13
                            Iki to aktualnie jedyne z autobusów, (obok 120) którymi można naprawdę pocisnąć, przez ponad 10 lat jeździłem Ikarem i wiem cpo to znaczy... zresztą One były idealne n Krakowskie gdrogi - pookażcie mi jakikolwiek z nowych autobusów, który wytrzyma tyle co Ikarus 280 :D

z olejem rozlanym w środku się nie spotkałem jeszcze....

mają jedną wielka przewagę nad innymi Krakowskimi [przegubami - zwrotność...

powiedziałbym e są Idealne d;la Krakowa... :D
                      • Gość: mouset Re: GŁUPIE 502!!!! IP: *.cm-uj.krakow.pl 22.10.03, 14:41
                        Co do prędkosci ikara to się nie zgadzam, na 501 tak zasuwają aż huczy!!!
          • Gość: Locutus Do Miśka K. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.10.03, 01:48
            AVE!

Dobrze gada dać mu wódki! Podpisuję się obiema ręcami! Won od #502!

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: Meg Re: Do Miśka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:04

> Dobrze gada dać mu wódki! Podpisuję się obiema ręcami! Won od #502!

Ja podpisuję się rękami i nogami!!! Won od #502!
              • Gość: ADAŚ Re: Do Miśka K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:20
                Zostawić "502" - przynajmniej do czasu sprawdzenia ostatniego kursu z Bieżanowa
                hihihi.
                • Gość: Locutus Re: Do Miśka K. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.10.03, 01:17
                  Oj... to mogą go już od jutra zlikwidować :-(

ROTFLAHMS

Pzdr.
                  LOKI (502-03)
                  • Gość: Meg Re: Do Miśka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:37
                    > Oj... to mogą go już od jutra zlikwidować :-(

Ej Locutus może byś się w końcu zdecydował!!!!! Chcesz likwidować czy nie??!!
                    • Gość: ADAŚ Re: Do Miśka K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:47
                      Chyba się zakochałem w Meg !!!
                      • Gość: Meg Re: Do Miśka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 15:21
                        ADASIU no co ty. Takie wyznania publicznie?
                        Ale dzięki bardzo. Ja też cię bardzo.....lubię.
                        Pozdrowienia i ucałowania
                        Meg
                    • Gość: Locutus Re: Do Miśka K. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.10.03, 23:32
                      Jeeezuuuu... blondynka, czy jak?

Adaś napisał, że mogą go zlikwidować, jak sprawdzę brygadę wykonującą kurs o
                      22:43 z Bieżanowa Nowego (napisał to robiąc sobie jaja). Ponieważ zrobiłem to
                      wczoraj, to według Adasia mogą go zlikwidować od dziś (też robiłem sobie jaja).
                      Po czym dodałem stosownego emotka. Zrozumiałaś, czy mam to wyjaśnić jeszcze
                      bardziej łopatologicznie.

Pzdr.
                      LOKI
                      • Gość: Fassi Re: Do Miśka K. IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 23:48
                        a może trzy razy, powoli i drukowanymi literkami? ;P
                        • Gość: Locutus Re: Do Miśka K. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.10.03, 23:54
                          Ehh... może lepiej nie, bo Adaś mnie obije za to, że odstraszam mu jwgo nową
                          ofiarę, tfu, nowy obiekt pożądania.

Pzdr.
                          LOKI :-P
                          • Gość: Fass Re: Do Miśka K. IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.03, 00:03
                            ehhh...
                            • Gość: Meg Re: Do Miśka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 00:29
                              No fajnych rzeczy dowiaduje się o adamie!
                              Nowa ofiara, obiekt pożądania?
                              I locotus, wcale nie jestem blondynką, nie obrażaj mnie. Poprostu nie
                              zrozumiałam. Tobie to się nie zdarza?
                              • Gość: Fassi Re: Do Miśka K. IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.03, 00:32
                                Meg nie słuchaj Lokiego, bo bredzi...
                                mnie też bo sobie żartuję :D
                                Adaś to naprawdę pożądny chłopak :)
                                • Gość: Meg Re: Do Miśka K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 00:38
                                  Gość portalu: Fassi napisał(a):

> Adaś to naprawdę pożądny chłopak :)

Mówisz tak bo to twój kumpel?
                                  • Gość: Fassi Re: Do Miśka K. IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.10.03, 16:24
                                    Meg - mówię tak z wielu powodów,a oto niektóre:
                                    -mam trochę doświadczenia z ludźmi i potrafię ocenić jaki kto jest,
                                    -Loki sobie żartuje,
                                    -Adaś pokazuje swoją postawą dojrzałość.

a tak przy okazji - kumpel to chyba niezbyt dobre określenie, zawsze myślałem że o kumplach się mwói, jak są w podobnym wieku, a mnie i Adasia dzieli jedno pokolenie :P

myślę że trafniejsze byłoby słowo przyjaciel, jednak zaręczam że stosunek przyjacielski nie polega na oszustwach, lecz o swiadczeniu prawdy :D
                                    • Gość: Locutus Oral exercises... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.10.03, 02:58
                                      Gość portalu: Fassi napisał(a):

> -Loki sobie żartuje,

Hum, hum... no nie do końca... zresztą wystarczy przejrzeć historię forum -
                                      kilka romansów w ponadpięćsetpostowym wątku "Adaś Love Story"... kilka innych w
                                      rozmaitych wątkach... ehh... Adaś jaki jest, każdy widzi :-P

> -Adaś pokazuje swoją postawą dojrzałość.

Błuhhuhuhuhahahahahahahahaha...

Zaplułem sobie monitor i klawiaturę przez Ciebie...

A do Meg - ja Cię nie obrażam, tylko sobie jaja robię :-P

Pzdr.
                                      LOKI (Adasiowy Bąk)

No chodź Tu, Adaś, daj pyska!!! :-*
                                      • Gość: Meg Re: Oral exercises... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:53
                                        > Hum, hum... no nie do końca... zresztą wystarczy przejrzeć historię forum -
                                        > kilka romansów w ponadpięćsetpostowym wątku "Adaś Love Story"... kilka innych
                                        w
                                        >
                                        > rozmaitych wątkach... ehh... Adaś jaki jest, każdy widzi :-P
                                        >

Czytałam fragmenty tego wątku dwa dni temu... i nie mam nic do powiedzenia.
                                        Nie będę komentować. Co było to było.

Pozdrawiam
                                        Meg
                                        • adas29 Re: Oral exercises... 27.10.03, 09:55
                                          Gość portalu: Meg napisał(a):

> Czytałam fragmenty tego wątku dwa dni temu... i nie mam nic do powiedzenia.
                                          > Nie będę komentować. Co było to było.

I należy dodać słowami piosenki: "I NIE WRÓCI WIĘCEJ".

• Gość: Meg Re: Oral exercises... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:56
                                            No mam nadzieje, że nie.

Meg
                                            • adas29 Re: Oral exercises... 27.10.03, 10:07
                                              Meg

Loki jak zwykle przesadza.
                                              To, że kogoś poznaje w autobusie czy gdzieś NIC NIE OZNACZA.
                                              • Gość: Meg Re: Oral exercises... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:10
                                                A czy ja coś mówię? Ja nic sobie na ten temat nie myśle. Nie będę tutaj nikogo
                                                potęoiać czy coś... Już zapomniałam o czym czytałam...

Pozdrawiam Meg
                                                • adas29 Re: Oral exercises... 27.10.03, 10:21
                                                  I to mi się podoba - po co komentować co nie potrzeba.

BTW - strasznie żałuję, że wczoraj się nie zobaczyliśmy.
                                                  • Gość: Meg Re: Oral exercises... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:28
                                                    Ja też żałuję. Ale mam nadzieje że będzie okazja żeby sie spotkać.

Meg
                                                    PS: Mam pytanie zupełnie z innej beczki. To prawda że Loki mieszka na Małej
                                                    Górze? Już pytałam go o to w innym wątku ale go teraz nie ma więc pytam Ciebie.
                                              • Gość: Locutus kłamca-kłamca IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 28.10.03, 01:56
                                                Oj, Adaś...

• balsen Re: kłamca-kłamca 28.10.03, 02:02
                                                  Może założycie Love Story część drugą?
                                                  • Gość: Locutus Re: kłamca-kłamca IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 29.10.03, 02:03
                                                    Ja sugeruję ciągnąć tą starą. I tylko tam prowadzić podryw. Może niedługo
                                                    doklepiemy do tysiąca postów :-P

Pzdr.
                                                    LOKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka