Dodaj do ulubionych

T3 - TESCO NA WIELICKIEJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 10:47
Czy ktoś się może orientuje jak i w jakich godzinach jeśdzi teraz T3?
Remontują fragment ul. Mała Góra i zmienili trasę tego autobusu. Może godziny
się nie zmieniły? Chodzi mi najbardziej o przystanek przy Małej Górze lub
gdzieś w okolicy.
Dzięki z góry za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.cyf-kr.edu.pl 16.10.03, 14:12
      Ty chyba lubisz robić zakupy, a to 502, a to T3, ale nie mam pojęcia gdzie jest
      jego rozkład
      • Gość: Gabi Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:10
        Jakie 502? O co ci chodzi? Nic nie mam do 502!!!!
        • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.10.03, 21:03
          A to Sorry, ale zbieżność Twoja i Camilli były wyjątkowe
          • Gość: Voith Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.03, 22:31
            ;>
    • kuba203 Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ 16.10.03, 22:27
      No ale rozkład mam Ci podać? Omija Małą Górę (jedzie Aleksandry), jest
      komunikat w necie, a co do rozkładu, zadzwoń do MPK (9150) :)
      • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 20.10.03, 15:08
        A dlaczego nie ma go na www?
        • kuba203 Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ 20.10.03, 21:56
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> A dlaczego nie ma go na www?

A skąd mam wiedzieć, ja nie jestem webmasterem :D
          • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.cm-uj.krakow.pl 21.10.03, 16:20
            może na www.tesco?
            • kuba203 Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ 21.10.03, 21:33

> może na www.tesco?

Kiedyś sprawdzałem, rozkłady co prawda są, ale z Gliwic :D
              • pavlack Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ 21.10.03, 21:50
                a z Krakowa są tu:

yzbyzbyzb.republika.pl
                • kuba203 Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ 21.10.03, 22:00
                  T3 nieaktualny :)
                  A co to do Calafiora na Zakopiańską od jutra ma jeździć? MPK to czy busiarz
                  jakiś?
                  • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 22.10.03, 12:49
                    A na jakiej trasie? Borek - borek? Tylko nie przez Żywiecką bo ze 151 się nie
                    wyminie
                    • Gość: christoph Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.autocom.pl 22.10.03, 19:24

> A na jakiej trasie? Borek - borek? Tylko nie przez Żywiecką bo ze 151 się nie
                      > wyminie

CARREFOUR (CH ZAKOPIANKA) - Zakopiańska, Jugowicka, Podmokła, Stojałowskiego,
                      Halszki, Witosa, Nowosądecka, Na Kozłówce, Wlotowa, Wielicka, Nowosądecka,
                      Łużycka, Cechowa, Stojałowskiego, Halszki, Witosa, Herberta, Podmokła, Marcika
                      - CARREFOUR (CH ZAKOPIANKA)

Ponoć ten rozkład jest ważny od dzisiaj. Widział ktoś to cudo???
                      • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 23.10.03, 10:49
                        O to zajebiście, mogło MPK mieć frukty z tego jak dzielnica postulowała 204 p.
                        Marcika, ale MPK broniło interesów 100-tysięcznych Jugowic
                        • Gość: christoph Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.autocom.pl 23.10.03, 17:19
                          Widziałem to dzisiaj na Wielickiej (na przystanku Bieżanowska). Jeździ Berliet
                          PR100 (ex-KPPU??). Na przystanku nie ma żadnej tabliczki ani rozkładu...
                          • Gość: mouset Re: T3 - TESCO NA WIELICKIEJ IP: *.ghnet.pl 23.10.03, 21:41
                            Bez sensu że aż tak daleko jedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka