taka.jednaonline 21.10.08, 19:11 tylko gdzie fajne i w miarę spokojne miejsce do pogadania w okolicach rynku głównego i kazimierza. Nie znam krk stąd prośba o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: kawa, herbata, czekolada.... 21.10.08, 19:20 dobra czekolada jest w bunkrze sztuki, niezla mocce robia w prowincji na brackiej, ale generalnie sa to lokale, gdzie bywa duzo ludzi i czasem ciezko o miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kooks Re: kawa, herbata, czekolada.... 02.11.08, 22:00 Ja piłam pyszną czekoladę w ABOTAKu, na Małym Rynku. Knajpa znajduje się w ciągu kawiarenek, a wchodzi się do niej przez księgarnie ezoteryczną ;) Wchodzisz do księgarni, zaraz przy wejściu po lewej są schodki na piętro, do knajpki. Bardzo miła atmosfera. Ilekroć tam byłam nie było tłumu, więc da się pogadać. Atmosfera bardzo miła, muzyczka cicho w tle... Odpowiedz Link Zgłoś
kooks Re: kawa, herbata, czekolada.... 02.11.08, 22:01 Aha! Z herbat o różnych smakach słynie Huśtawka - herbaciarnia na św. Tomasza. Atmosfera w środku jak wyżej - bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka12345 Re: kawa, herbata, czekolada.... 03.11.08, 16:36 Bardzo lubię kawiarnię przy Bunkrze na Plantach/ blisko ul. Szewskiej, ma klimat. Można czuć się tam swobodnie i można przyjść z psem.Niezła kawa i sernik. Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Re: kawa, herbata, czekolada.... 03.11.08, 17:12 Botanika, niedaleko Gołębiej bodajże. Wystrój metalowo-roślinny i wspaniałe kawy, lody - po rozsądnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: kawa, herbata, czekolada.... 04.11.08, 14:39 Pyszna szarlotka podawana na ciepło+dobra kawa w Bambusie, polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś