Gość: niedarek IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.10, 10:58 Mam pytanie dotyczące przewiezienia swoim autem sprzetu RTV dla kogoś na Ukrainie. Czy będą problemy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga Re: pzrewóz RTV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 23:45 Mam podobne pytanie-czy mogę bez problemu przewieźć komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedarek Re: pzrewóz RTV IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:16 Czy nikt nie pomoże???? Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: pzrewóz RTV 23.09.10, 20:08 Kiedyś już o tym było (chyba).. ;) Zależy ile tego RTV będzie... Teoretycznie jeżeli udowodnisz, że nie przewozisz ten sprzęt w celach handlowych i nie w ogromnych ilościach powinno być ok. Na Ukrainę można wwieźć: do 10 000$, karty płatnicze bez ograniczenia, rzeczy osobiste, np. osobista biżuteria (wyrobi jubilerskie), notebook, tel. komórkowy, sprzęt turystyczny, ubrania itd... o łącznej wartości 1500 euro ALBO 50 kg. (oprócz alkoholu i papierosów) Patrz pkt. 4 ( w jęz. rosyjskim): adybov.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedarek Re: pzrewóz RTV IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 14:38 wielkie dzięki i mam nadzieję że mi telewizora nie zarekwirują Odpowiedz Link Zgłoś