Gość: eso Re: Kiedy przestaniemy kopiować historię? IP: *.net.autocom.pl 03.11.08, 23:11 ladny projekt a wybiorcza sie czepia - czyzby liczenie na wsparcie z kasy miasta za nic jak w wawce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Kiedy przestaniemy kopiować historię? IP: *.net.autocom.pl 03.11.08, 23:16 czy autor artykułu jest kształcony? Co znaczy użytkownicy miasta - co za tekst!? Odpowiedz Link Zgłoś
manra A kto chce coś w mieście zmienić? 04.11.08, 14:41 w takim razie ja proponuję wszystkim, którym temat nie jest obojętny, żebyśmy się zebrali, porozmawiali i wzięli do roboty. kto na ochotnika? gg 8256498 Odpowiedz Link Zgłoś
adamm5 Autorze opamietaj się! 04.11.08, 20:16 Mamy juz zamiast Festiwalu Bethovenowskiego festiwal kartofla i festiwal zupy! Festiwal Miłosza tez idzie do Warszawy, bo to za wysoki poziom dla Krakowa, Za to mamy festiwal smoków robionych przez dzieci. Teraz proponuje się się nam bra wzór z Wenecji i tworzy meble miejskie ze starych opon i plastikowych baniaków na wodę, bo to nowoczesne i modernistyczne. Dostosowanie Placu do wystroju secesyjnego to dla autora i podobnych mu animatorów kultury, jak pan Berkowicz, "obciach" i konserwatyzm. Ludzieee! Ja chcę mieszka w Krakowie będącym miastem na poziomie i równającym do najlepszych, a nie do mentalności motłochu! Przestańcie niszczyc Kraków i jego tradycję kulturalną! W tym architektoniczną! Niech to będzie w waszym mniemaniu konserwatyzm, ale konserwatyzm na poziomie! Ja nie twierdzę, że akurat ten projekt przebudowy Placu jest najlepszy, ale nie przeciwstawiajmy go pomysłom ze śmietnika! To, ze jakis pseudoartysta pokazał na biennale w Wenecji, jakiś chłam z odpadów, nie znaczy, że należy iśc tym tropem i zaśmiecac miasto! Kraków i Krakowianie na to nie zasłużyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Autorze opamietaj się! IP: *.citynet.pl 16.11.08, 11:20 może popatrzmy jak to robią inni - parergonn.blogspot.com/2008/11/kiedy-w-polsce-sztuka-lekka-atwa-i.html parergonn.blogspot.com/2008/06/dlaczego-pomnik-w-polsce-to-zawsze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogrzebanyzamlodu Kiedy przestaniemy kopiować historię? IP: 220.248.110.* 18.11.08, 10:46 Pomocy AAAA!!!! to nie my kopiujemy historie tylko historia nas AAAA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś