gph 23.11.08, 09:58 wylazłem wczoraj o 23 na pole i myślę sobie - co jest grane? jasno jak w dzień... czyżby jakas zorza się przyplątała do Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: witaj śniegu. 23.11.08, 10:18 W Lublinie też biało... pięknie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick smutek tropikow 23.11.08, 11:22 giepehu, czyzby zamiast wylezc na pole wylazles na north pole? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: smutek tropikow 23.11.08, 22:03 latarnick napisał: > giepehu, czyzby zamiast wylezc na pole wylazles na north pole? z psem raczej na south park :D Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ujadanie jamników 24.11.08, 10:28 To potwarz!!!:) To dzieci gryzą jamniki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:30 Sam we własnej osobistej osobie, byłem świadkiem jak jamnik ugryzł najspokojniejsze dziecko pod słońcem, bez żadnego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:36 Oczywiście!! Jamniki nadeptywane dziecięcą nożyną powinny przeprosić... Jamniki, którym dziecię wtyka palucha do oka też powinny uniżenie podziękować za zainteresowanie ich psię "osobą":)) A wiesz, że jamnik to pies obronny? Łapiesz jamnika za ogon, kręcisz .... no i niech który podejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:43 Powaga: dzieciak spokojnie leżał na kanapie i czytał książkę, suka jamniczka podbiegła do niego i nawet nie dawszy uprzednio głosu, capnęła go w palec. Nawet nie zdążyłem nauczyć jej latać, bo pańcia wzięła natychmiast głupie bydlę w obronę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:45 To się ponoć nazywa bezstresowe wychowywanie dziecka i stosunek małego człowieczka do niskiego czworonoga... gosia a śnieg dalej zalega , może czas na bałwana ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:50 Co się tak nazywa? Zezwalanie jajnikom na gryzienie dzieciaków? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Kłamstwo! 24.11.08, 10:53 Nie...ostatni wpis Kolegi rzadko tu bywającego o nicku " skks".... Znasz takowego ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: smutek tropikow 24.11.08, 12:35 skks napisał: > Rozumiem, że ten pies to marki jamnik? broń boże. jeszcze mi resztka instynktu samozachowawczego zaostała :D Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: smutek tropikow 24.11.08, 14:17 No to jak nie jamnik...a inny, to nie pies. Nie jamnik - nie pies a tylko sierściuch na 4 nogach z ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: smutek tropikow 24.11.08, 15:14 skks napisał: > No to jak nie jamnik...a inny, to nie pies. > Nie jamnik - nie pies a tylko sierściuch na 4 nogach z ogonem. hehe. poczekaj az Cie spotkam z moim brytanem. będzie jak królik z monthy pythona... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: smutek tropikow 24.11.08, 16:42 Jak można trzymać w domu stworzenie ujadające aż głowa pęka, wiecznie trzęsące się z zimna i pchające do łóżka, żebrzące pod stołem o żarcie, pozbawione instynktu samozachowawczego (rzuca się na rasy 5 razy większe od siebie, ma coś z Kaczora), któremu na starość wali z pyska jak z klopa? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: smutek tropikow 24.11.08, 18:01 No i dlatego głaskam właśnie jamnika a nie innego sierściucza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: smutek tropikow 25.11.08, 09:57 krzychut napisał: > Jak można trzymać w domu stworzenie ujadające aż głowa pęka, > wiecznie trzęsące się z zimna i pchające do łóżka, żebrzące pod > stołem o żarcie, pozbawione instynktu samozachowawczego (rzuca się > na rasy 5 razy większe od siebie, ma coś z Kaczora), któremu na > starość wali z pyska jak z klopa? wiesz, to mniej więcej tak, jak trzymanie w domu faceta po czterdziestce :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: smutek tropikow 25.11.08, 12:42 Gó.. prawda! Facet po czterdziestce nie ujada tak jazgotliwie;-) Odpowiedz Link Zgłoś