allexx 03.11.03, 11:18 gdzie w Krakowie można nabyc ładne matowe słoneczne flizy(glazurę łazienkową), o wymiarach plytek 10x10 lub 15x15 lub 20x20- gładkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomekha Re: szukam żóltych fliz IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.03, 11:36 w empiku...........tam jest wszystko...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka znam 03.11.03, 11:44 ten ból :( bladożółte i matowe są trudno osiągalne, ale spróbuj sie przejść na klimeckiego, tam coś z reguły zawsze mozna upolowac albo przynajmniej znaleźć nowe namiary Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: szukam żóltych fliz 03.11.03, 12:46 zanim zaczniesz szukać w sklepach, sprawdź katalogi internetowe producentów. na ogół na stronach podany jest adres sklepu firmowego i numer telefonu więc mozna sprawdzić od razu, czy warto jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: szukam żóltych fliz 03.11.03, 12:50 Polecam Heban na Kosocickiej, nie wiem czy są tam żółte i matowe ale wybór płytek jest przeogromny. Odpowiedz Link Zgłoś
jmisienka Re: szukam żóltych fliz 03.11.03, 12:52 sama mam żółtą łazienke polecam osobiście kupowałam żółte płytki w exellencie na aleji pokoju ale tu jest fatalna obsługa na zakopance jest lepiej exellent ma duzy wybór kolorystyczny np groszek tez jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_bo Re: szukam żóltych fliz IP: *.wis.pk.edu.pl 03.11.03, 15:54 Ja kupowalam żółte flizy w KRAK-FLIZ:hurtownia jest w Węgrzcach 225, ale maja tez duzy wybór na os. Strusia 13. Polecam flizy JUTA (wym. 20X25)- mają ciekawą faktu i bardzo ładnie wygląda łazienka nimi wykończona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś