Gość: lool IP: 126.68.71.* 10.11.03, 13:56 ;)) w jaki sposób włączyć się do gry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [qzr] Re: Flash mob uderzył w Krakowie IP: *.aster.pl / 10.66.1.* 10.11.03, 15:00 www.fmob.republika.pl i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Re: Flash mob uderzył w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 12:19 www.flashmob.krakow.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZP Zapomniano o ... IP: *.lub.pl 10.11.03, 17:02 Pewien pan/pani piszący/ca tą relację z FM zapomniała dodać jeszcze jednej KARDYNALNEJ zasady z ideologii FM.... NIE CHCEMY ŻEBY WŚCIBSKIE PISMAKI O TYM PISAŁY, ANI NIE CHCEMY BYĆ W TELEWIZJI.... zero komercji moi drodzy ... i ja np. się nie zgadzam, żebyście o nas pisali... o! Odpowiedz Link Zgłoś
feldkurat Tak się nie da 11.11.03, 16:59 > Pewien pan/pani piszący/ca tą relację z FM zapomniała dodać > jeszcze jednej KARDYNALNEJ zasady z ideologii FM.... NIE CHCEMY > ŻEBY WŚCIBSKIE PISMAKI O TYM PISAŁY, ANI NIE CHCEMY BYĆ W > TELEWIZJI.... zero komercji moi drodzy ... i ja np. się nie > zgadzam, żebyście o nas pisali... o! Bardzoście logiczni ludzie. Robicie happeningi w centrum miasta i chciecie, żeby prasa o tym nie pisała? Obawiam się, że tak się nie da, zresztą nikt nie jest w stanie zabronić pisania i pokazywania w telewizji czegoś, co się odbywa w miejscu publicznym. Swoją drogą widziałem akcję i wielkie gratulacje - byłem w zupełnym szoku. Wyglądaliście jak jakaś walnięta sekta, myślę, że niewiele brakowało do wezwania policji. O ile nie została wezwana :) Odpowiedz Link Zgłoś