ferla Re: Działa Wam www.interia.pl ? n/t 11.11.03, 17:47 u mnie dziala :) Zbigniew, dawno temu pisałeś ( chyba nawet Twoja zona ) o jakims sklepie dla ciezarnych na kalwaryjskiej. pilnie potrzebuje namiarow na niego, please... Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: Działa Wam www.interia.pl ? n/t 11.11.03, 19:03 ferla napisała: > Zbigniew, dawno temu pisałeś ( chyba nawet Twoja zona ) o jakims sklepie dla > ciezarnych na kalwaryjskiej. pilnie potrzebuje namiarow na niego, please... Spytałem żony: Kalwaryjska 26 Sklep Prenatal chyba, wejście przez podwórze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.wawrzek Re: Działa Wam www.interia.pl ? n/t IP: *.proxy.aol.com 11.11.03, 19:33 U mnie dziala i wlasnie dzieki Tobie,74-ty,dowiedzialem sie,ze JPII zwrocil uwage "Solidarruchom" za ich wpierdalanie sie w polityke. Do kogo jednak ta mowa? Sa takie przyslowia polskie:"dziad swoje baba swoje" i "mowil dziad do obrazu a obraz do niego ani razu". Politycznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
iberka prenatal 12.11.03, 17:14 maly,,niepozorny z szokujacymi cenami.....bedac w ciazy doszlam i tam i cena rzedu 150 zl za tunike czy 200 za spodnie jest zdecydowanie wygorowana bo gdzie reszta? iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Działa Wam www.interia.pl ? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 08:28 nie działa :-( Odpowiedz Link Zgłoś