Dodaj do ulubionych

NAWIO! Napisz coś!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 11:32
Jak wyżej.
Napisz, bo się martwię. Inne Dziewczyny pewnie też. Odezwij się, proszę...
Obserwuj wątek
    • Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:07
      Przyłączam się, i podciągam.
    • Gość: nawia Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:20
      witam was dziewczyny wzielam za zgoda lekarza dzisiaj furargin 2 tabletki ale
      chyba to bedzie moja jednorazowa dawka bo bardzo sie przestraszylam
      konsekwencji wogule boje sie strasznie. sadedith napisz jak sie czujesz?bylas na
      usg?
      • Gość: neti87 Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.atm.com.pl 28.05.04, 15:30
        Nawio, na Twoim miejscu poszłabym do lekarza prowadzącego ciążę.
        Ja jednak myslę, że nie masz się czego bać. W wątku "dla nawii" wkleiłam Ci
        listę leków bezpiecznych dla kobiet w ciąży. Pozdrawiam.
      • Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 10:02
        Nawio, ja czuję dobrze. Jestem w 5 tc. Tylko przez 2 dni czułam sie okropnie i
        byłam cała wystraszona. Musiałam wziąć No spe na ból brzuch, miałam też
        plamienia. Ale już minęło, dzięki Bogu. Usg nie robiłam. Za tydzień będę robić
        morfologię i beta Hcg, a 9 czerwca mam wizytę. Wiem, że Ty idziesz 4, więc
        koniecznie napisz, jak było. Jestem teraz bardzo czuła na zapachy i rano mam
        mdłości, ale nie wymiotuję. No i ciągle bym spała.
        Zobaczysz będzie dobrze. To Twoje zapalenie musi minąć. Bardzo serdecznie
        pozdrawiam.
        E
    • Gość: nawia Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 13:53
      droga edith u mnie tez sie troche narobilo i tez troche jestem w strachu .
      zajzyj na post do rafala tam troche opisalam .juz od paru dni mecza mnie
      wymioty praktycznie nie mam apetytu co zjem to wymiotuje.dzisiaj zaczyna sie 5
      tydzien .a dokaldnie 4 tyg,1 dzien.wedlug lekarzy pewnie wiecej.ale to sa moje
      obliczenia.edith bierzesz jakies leki oprocz progesteronu,? bardzo sie
      zdenerwowalam ostatnoi bo moja gin przepisala mi 2x2 luteine i 2x1 duphaston i
      praktycznie od tego dnia jak zaczelam brac te leki wieczorem zaczal mnie bolec
      pecherz.edith na bol brzucha dobry jest skopolan bo no spa na mnie np.nie
      dziala.
      • Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:21
        Nie, biorę tylko luteinę i kwas foliowy. Mnie się wydaje, że ból pęcherza nie
        jest powiązany z braniem progesteronu. Wygląda na to, że masz typowe objawy
        ciążowe. Pociesz się, że to trwa tylko przez pierwszy trymestr smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka