Gość: Kobietka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 11:32 Jak wyżej. Napisz, bo się martwię. Inne Dziewczyny pewnie też. Odezwij się, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:07 Przyłączam się, i podciągam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:20 witam was dziewczyny wzielam za zgoda lekarza dzisiaj furargin 2 tabletki ale chyba to bedzie moja jednorazowa dawka bo bardzo sie przestraszylam konsekwencji wogule boje sie strasznie. edith napisz jak sie czujesz?bylas na usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neti87 Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.atm.com.pl 28.05.04, 15:30 Nawio, na Twoim miejscu poszłabym do lekarza prowadzącego ciążę. Ja jednak myslę, że nie masz się czego bać. W wątku "dla nawii" wkleiłam Ci listę leków bezpiecznych dla kobiet w ciąży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 10:02 Nawio, ja czuję dobrze. Jestem w 5 tc. Tylko przez 2 dni czułam sie okropnie i byłam cała wystraszona. Musiałam wziąć No spe na ból brzuch, miałam też plamienia. Ale już minęło, dzięki Bogu. Usg nie robiłam. Za tydzień będę robić morfologię i beta Hcg, a 9 czerwca mam wizytę. Wiem, że Ty idziesz 4, więc koniecznie napisz, jak było. Jestem teraz bardzo czuła na zapachy i rano mam mdłości, ale nie wymiotuję. No i ciągle bym spała. Zobaczysz będzie dobrze. To Twoje zapalenie musi minąć. Bardzo serdecznie pozdrawiam. E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 13:53 droga edith u mnie tez sie troche narobilo i tez troche jestem w strachu . zajzyj na post do rafala tam troche opisalam .juz od paru dni mecza mnie wymioty praktycznie nie mam apetytu co zjem to wymiotuje.dzisiaj zaczyna sie 5 tydzien .a dokaldnie 4 tyg,1 dzien.wedlug lekarzy pewnie wiecej.ale to sa moje obliczenia.edith bierzesz jakies leki oprocz progesteronu,? bardzo sie zdenerwowalam ostatnoi bo moja gin przepisala mi 2x2 luteine i 2x1 duphaston i praktycznie od tego dnia jak zaczelam brac te leki wieczorem zaczal mnie bolec pecherz.edith na bol brzucha dobry jest skopolan bo no spa na mnie np.nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edith Re: NAWIO! Napisz coś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:21 Nie, biorę tylko luteinę i kwas foliowy. Mnie się wydaje, że ból pęcherza nie jest powiązany z braniem progesteronu. Wygląda na to, że masz typowe objawy ciążowe. Pociesz się, że to trwa tylko przez pierwszy trymestr Odpowiedz Link Zgłoś