l.o.r.t.e.a 13.02.09, 15:21 Znowu pomyłka. Miał być wklejony jakiś prześmiewczy tekst, a jest filmik z niesmiesznym żałosnym palantem? Podajcie właściwy link. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratujcie_meeeee Jan Maria Matka Boska Rokita zachował się godnie! 13.02.09, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? żałosne... IP: 77.236.12.* 13.02.09, 15:26 żałosne wycia... nadto próba "parodii" pieśni było nie było patriotycznej - obrzydliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: żałosne... 13.02.09, 17:57 Gość portalu: ? napisał(a): > żałosne wycia... > > nadto próba "parodii" pieśni było nie było patriotycznej > - obrzydliwa... =============================== Mówiąc o żałosnych wyciach, jak mniemam, miałeś na myśli wycia rozhisteryzowanego pięćdziesięciolatka na monachijskim lotnisku ? Nadto, moim zdaniem, pieśń było nie było patriotyczna idealnie koresponduje z wybitnie patriotycznymi nawoływaniami trzymającego się zaciśniętymi rączkami krzesła pod du-pą i odrywanego odeń przez niemieckich oprawców (tzn. od krzesła - nie od własnej du-py) Polaka- idioty... upsss... oczywiście, że patrioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: żałosne... IP: 77.236.12.* 13.02.09, 19:48 serooku1 nie wiem czy zauważyłeś że ten wątek to komentarze do "artykułu" /hmmm.../ o pewnej pieśni pewnego artysty /hmmm.../ nie o zdarzeniu na lotnisku w Monachium??? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: żałosne... 13.02.09, 21:13 Co do Kaczki, uważam, że idealnie wczuł się w postać (głos, dykcja, mimika) - doceń to. :)) Oglądam to po raz wtóry i cały czas mnie śmieszy. Jednocześnie podziwiam idealne oddanie charakterystycznych cech niechlubnego bohatera ostatnich newsów (jakby co - nie jest to recenzja innych utworów Kaczki). A'propos Roty: nie uważam, że posłużenie się tą pieśnia jest choć trochę bardziej obrazoburcze niż wycieranie sobie na codzień gęby Polską i polskością przez ludzi, którzy swą postawą Polsce i polskości zwyczajnie uwłaczają a słowa Bóg i honor nie potrafią nawet poprawnie napisać... Mam tu również na myśli odwołania do polskości i nawoływanie do kolejnej wojny polsko-niemieckiej przez rozhisteryzowanego pięćdziesięciolatka, który zachował się na poziomie bohaterów programu z Supernianią... I możesz mi mówić "serku" jako zdrobnienie od "seru". "Serooku" to forma niepoprawna. Każde dziecko to wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: żałosne... IP: 77.236.12.* 14.02.09, 11:56 serku - mówiłbym gdybym posługiwał się polską odmianą Kanak-sprache :-) /to tak trochę związane z Deutschlandem/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: richard Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.09, 16:21 dla ludzi z poczuciem humoru-super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:31 Myślałam, że będzie lepsze. A z tym papieżem to już zupełne przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka żenada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:33 wyborcza schodzi na coraz gorsze psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek porażka IP: 217.147.104.* 13.02.09, 16:43 Naprawde zenujący poziom tego tekstu. Nie lubie Rokity a z tego wydarzenie naprawde moze zrobic cos smiesznego ale nie tak niskiego lotu jak to. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: porażka 13.02.09, 18:05 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Naprawde zenujący poziom tego tekstu. > > Nie lubie Rokity a z tego wydarzenie naprawde moze zrobic cos > smiesznego ale nie tak niskiego lotu jak to. > Maciek ================== Powołajmy specjalny narodowy zespół biegłych, który opracuje strategię i różne warianty tego przyszłościowego teledysku wysokiego lotu. Tylko nie wiem, czy budżet pozbawionej wpływów z abonamentu TV publicznej będzie w stanie podołać tak wielkiemu i ogólnonarodowemu przedsięwzięciu... Odpowiedz Link Zgłoś
mundo.v Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 16:55 Sie pajace doczekali SLAWY:))) Do Piwnicy z nimi...z wiadrami i po wegiel. Nie ma sie w koncu co smiac. ARIA premiera z Krakowa w samolocie byla przednia i dramatyczna. Napewno przejdzie do historii walk polsko-niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 18:16 Tylko jak ją nazwać - Bitwa pod Monachium ? I czy była to jeszcze bitwa lądowa czy już powietrzna ? Będą mieli historycy wojskowości co rozgryzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:21 Żałosny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 18:06 Gość portalu: piotr napisał(a): > Żałosny człowiek. ========== Też tak uważam. Jak on się darł w tym samolocie. Masz 100% racji - żałosny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 17:44 w imieniu naszej parafii żądam wyrzucenia Niemców z Unii Europejskiej,Nato oraz z samolotów.... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 18:09 W imieniu naszej parafii popieram wniosek powyższej parafii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 18:12 dodatkowo opowiadam się za wdrożeniem odpowiednich procedur przez krakowski oddział IPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! 13.02.09, 18:23 Proponuję nie krakowski IPN tylko wrocławski (Breslauerpostkomuchensuchen), szczeciński (Stettinerpolnischenjudensuchen) lub gdański (Danzigerbolkensuchen). Nadepniemy im dodatkowo na faszystowskie ego (nie wiem, jak jest ego po niemiecku). Tak nam dopomóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 18:13 HA! www.pracownialogos.com.pl/anegdoty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeczek123 Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:18 A mnie się podoba. Przynajmniej coś się dzieje, a nie tylko same nudy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.range86-136.btcentralplus.com 13.02.09, 19:28 odjechanie superowe brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomash Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.chello.pl 13.02.09, 20:44 po prostu genialne - cała natura tego centusia przestawiona w jednym klipie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczka Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: 91.108.129.* 13.02.09, 22:36 Nawet tego nie otwieram. Nie rozumiem, dlaczego Kaczkę tak lubią pokazywac media. Radosna twórczośc tego pana zasługuje jedynie na zamknięcie w szafie i zastawienie krzesłem, żeby nie wylazła. Opinia nie dotyczy w ogóle sprawy Rokity, która mnie wprawia także w osłupienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracek Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.izacom.pl 13.02.09, 23:31 A dlaczego Gracjana R. tak wszyscy lubią pokazywać? Niezbadane są ścieżki, którymi podąża ludzki intelekt... lub jego brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KczK Re: Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.09, 00:31 Dzięęęki! kolego, twój zajebisty koment wrzcuciłem na czoło mojej strony www.kaczka.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Oj bida, bida! 14.02.09, 04:07 Nic nie przebije samego Jana Marii Rokity, a zatem głupiutkie popisy niezdolnego hochsztaplerka jakim jest pan Kaczka nie bawią. Używając jego własnej pożal się Bożę formy kabaretowej można tylko powiedzieć: Kaczka - sraczka i to na dodatek wyjątkowo rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rota Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.02.09, 14:09 Niech Jan Kaczka zaspiewa o sobie.Najwieksza sztuka to smiac sie z samego siebie.Nasmiewc sie z kogos_glupota.Glupi Janie Kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropos Rotmistrz Rokita rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:58 Kawał dobrej rooboty panie Maacieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 19:27 postrzelony w kapelusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.legnica.vectranet.pl 14.02.09, 21:55 Brawo, dzięki Ci Panie, że wynalazłeś internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy daisy Jan Kaczka Rokita śpiewa "Rotę". Zobacz! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 11:21 Tak właśnie wygląda ratlerek cierpiący na przerost ambicji, który myśli, że jak głośno zaszczeka to wszyscy wezmą go za bulteriera, tylko skąd to cienkim głosem wołanie ratunku...Na szczęście nie został premierem. Odpowiedz Link Zgłoś