Dodaj do ulubionych

Do Londynu, póki czas :)

21.11.03, 11:52
Wystartowały tanie linie. Teraz ludzie się na nie rzucą i zaczną rezerwować. Może jeszcze nie jest za późno, ale założę się, że błyskawicznie wyrezerwują cały kalendarz do samych wakacji. A jak pierwszy szał minie, to się okaże, że ceny wcale nie są już takie niskie.
Jestem pewien, że ustabilizują się na poziomie niewiele niższym niż w obecnych "drogich" liniach lotniczych.
Pamiętacie jak tanio było w pierwszych hipermarketach? Albo w bankach internetowych, które w ogóle nie pobierały opłat za prowadzenie konta? To ino dumping, żeby przyciągnąć pierwszych klientów.
Obserwuj wątek
    • tomcrac ;))) 21.11.03, 14:38
      PREZES PLL LOT napisał:

> Wystartowały tanie linie (...)
      • Gość: Batman Re: ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 04:45
        Byłem i rozmówca natychmiast "rzucił słuchawkę" jak tylko sie przedstawiłem.
        To był pewnie ten ..... Spiderman
    • glassempire Re: Do Londynu, póki czas :) 23.11.03, 01:25
      czyzby z Krakowa?
      ze z Katowic to wiem www.airpolonia.com
      doszly mie sluchy ze Ryanair dopiero negocjuje z Balicami...
      Moze Wy w Polsce macie lepsze informacje. bo my tutaj na wsi...
      Pozdrawiam ze Szmaragdowej Wyspy
    • Gość: Marta Re: Do Londynu, póki czas :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 09:36
      Już wystartowały?? Myślałam, że to dopiero na jesień.Pewnie przynajmniej na
      początek nie będą znowu takie tańsze, ale zawsze coś. Gdzie takie "tanie"
      bilety mozna kupić? Gdyby to była prawda to naprawde uratowałoby mi to życie.
      • Gość: glassempire Re: Do Londynu, póki czas :) IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 23.11.03, 12:19
        Tak, sprawdz stronke www.airpolonia.com tam masz wszystko.
        Loty sa z Katowic najblizej Krakowa.
        Cena, jak na razie - ok 56 zl za bilet a oplaty lotniskowe, tax itp ok 80 -
        czyli w granicach 150 zl w jedna strone.
        Sama jeszcze nie kupowalam ale na pewno bede stalym klientem. Gdybym wiedziala
        wczesniej to na pewno kupilabym bilety na moj swiateczny przyjazd do Krakowa
        (mieszkam w Irlandii skad nie ma bezposredniego polaczenia do Polski i trzeba
        kombinowac, cena tez gra role bo zazwyczaj jade z 2 synow).
        Od czerwca Aer Lingus ma latac z Dublina do Warszawy w cenie ok 200 - 250 euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka