Dodaj do ulubionych

Pawła Brożka czeka artroskopia

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.03.09, 13:17
Mogło być gorzej... Uff
Obserwuj wątek
    • nononr1 Pawła Brożka czeka artroskopia 16.03.09, 13:27
      BUUUUUUUU:((( Paweł trzymaj się ...
    • Gość: Legia Warszawa Brożek wracaj do zdrowia IP: *.wip.pl 16.03.09, 13:30
      Bez ciebie straci cała polska liga.
    • Gość: lolo tak to jest jak się chce wymusic karniaka IP: 212.126.10.* 16.03.09, 13:47
      jw
      • Gość: Asr Re: tak to jest jak się chce wymusic karniaka IP: *.chello.pl 16.03.09, 14:08
        nie bardzo wiem o czym Ty piszesz i co gorsza Ty sam nie wiesz.
        Ale swoim wpisem dałes tylko dowód na to jak niesamowicie jesteś durny i
        pierd**** oraz na to, że niestety internet toleruje każdej wagi idiotów...
      • Gość: ??? Re: tak to jest jak się chce wymusic karniaka IP: *.chello.pl 16.03.09, 14:10
        www.weszlo.com/news/2606
        tak wymuszal karniaka jak cholera, a Sapela chciał juz tego karniaka strzelać,
        mama i tata zdrowi dziecko neostrady?
      • antypisiorek Re: tak to jest jak się chce wymusic karniaka 16.03.09, 14:18
        dokłądnie, w końcu za to zapłacił
    • Gość: oko Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.icpnet.pl 16.03.09, 13:51
      szybkiego powrotu do zdrowia życzy kibic Lecha, szkoda, że nie powalczycie o
      ligę i o puchar w najsilnieszym składzie bo zawsze by to było bardziej
      pasjonujące widowisko
    • Gość: addam Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 14:03
      to niby skąd ta krew ? tylko z więzadeł, niestety... i zaleczanie
      nic tu nie da - po artroskopii wszystko będzie jasne
      • antypisiorek i pozamiatane, mumin na rentę :)))) 16.03.09, 14:17
        nosił wilka razy kilka, widzisz brozio cwaniaczku, czas aktora
        dobiegł końca, więcej symulki nie odstwisz , teraz czas na
        lewandowskiego :)))))
        • mikolaj.plank Re: i pozamiatane, mumin na rentę :)))) 16.03.09, 16:58
          antypisiorek napisał:

> nosił wilka razy kilka, widzisz brozio cwaniaczku, czas aktora
          > dobiegł końca, więcej symulki nie odstwisz , teraz czas na
          > lewandowskiego :)))))
          JESTEŚ GŁUPSZY NIŻ SZADKOWSKI
      • plosiak Re: Pawła Brożka czeka artroskopia 16.03.09, 14:39
        Pod koniec stycznia grając w nogę podobnie upadłem. Pierwsza diagnoza - zerwanie
        więzadeł bocznych - dzień po kontuzji miałem punkcję i w zasadzie samą krew mi
        ściągnięto. Rentgen nie wykazał złamań, na tydzień staw w szynę. Okazało się, że
        miałem niemało szczęścia i tylko naderwałem. Więc sama obecność krwi nie oznacza
        na 100 % zerwania. Teoretycznie mógłbym już grać, ale wolę poczekać. Jednak
        Brożek to zawodowiec, ma cały sztab medyczny, moim zdaniem jeśli nie zerwał,
        jest szansa że za miesiąc będzie grał. Choć rozsądek nakazuje dłuższą przerwę.

W każdym razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
      • Gość: ed Re: Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 15:16
        krew w stawie może płynąć z uszkodzonych więzadeł, łąkotek, torebki staowwej i
        złamania chrzęstno - kostnego.
    • Gość: Duch "sportowy" Pawła Brożka czeka artroskopia IP: 193.0.117.* 16.03.09, 14:29
      Żeby tylko, ch%^&#$@!, nie został kolejnym przypadkiem piłkarza,
      któr musiał przedwcześnie zakończyć karierę z powodu ciężkiej
      kontuzji. Urazy ortopedyczne to parszywa rzecz...!
    • Gość: kolanko Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.chello.pl 16.03.09, 14:54
      4-6 tygodni, juz to widze. Pawel juz w tym sezinue niestety nie zagra,
      wiem z doswiadczenia. Szkoda. Pozdrawiam
    • Gość: dzekson2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Truskavka Re: Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:42
        Jakbyś nie zauważył, to ta informacja znajduje się w dziale "Sport", gdzie
        zazwyczaj umieszcza się artykuły związane ze sportem, także z piłką nożną. I dla
        osób, które interesują się piłką nożną informacja o stanie zdrowia Pawła Brożka
        jest ważna. Jak Ciebie to nie interesuje, to po co tu wchodzisz i jeszcze
        zadajesz sobie trud komentowania?
      • Gość: Wiślaczka Re: Pawła Brożka czeka artroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 19:07
        Jak Ci nie odpowiada to po co tu w ogóle wchodzisz, po co to czytasz i po co do
        tego jeszcze komentujesz ten artykuł?? Przecież jak Cię to nie interesuje to nie
        czytaj! Mnie na przykład bardzo to obchodzi i jak dla mnie to Brożek nie jest
        wcale "piłkarzyną" tylko najlepszym obecnie strzelcem w naszej lidze i głównym
        ogniwem ataku Wisły ;) A oprócz tego jest dla mnie wyjątkowym piłkarzem bo jak
        mało który jest oddany swojemu klubowi!!! Brozio wracaj jak najszybciej do
        zdrówka :)) Wisła Cię potrzebuje ;P
    • Gość: robak dzekson2 zawsze był idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:48
      Brożek 3maj się.KKS.
    • idasierpniowa28 Pawła Brożka czeka artroskopia 16.03.09, 16:54
      Szkoda Pawła, bardzo szkoda... :( Oby nie sprawdził się najgorszy
      scenariusz i oby przerwa trwała znacznie krócej.
      Teraz to chyba na Rafale będzie spoczywała największa
      odpowiedzialność, mam nadzieję, że udźwignie ten ciężar....

A tak btw, to kur.ica mnie strzela jak czytam wypowiedzi takich "
      antypisiorków" czy " deżeksonów2" Po raz kolejny widać, że
      klawiatura i internet to baaaardzo cierpliwe są.
    • jego.ekscelencja ACL 16.03.09, 17:25
      Paweł trzymaj sie ;)
      Znam ten ból, sam zerwałem przednie krzyżowe a do tego jeszcze boczne i
      zmiażdżyłem łąkotkę. Dobrze ze nie gram w piłke tak jak ty i moglem poczekac z
      zabiegeiem 1,5 roku a obecnie jestem juz 4 miesiace po operacji i jest juz
      wszystko w porzadku. Cwicze, biegam, pływam ale w piłke to juz niestety ale
      nigdy nie zagram.
      Dobrze ze twoi lekarze nie pozwola Ci zaniedbac rehabilitacji i doprowadza Cie
      do uzywalnosci.
      Paskudna sprawa taka kontuzja, Ronaldo juz nigdy po tym nie grał tak jak w
      Barcelonie. Dobrze ze nie ma reguły, Messi szaleje jak mało kto ;)

Pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka