Dodaj do ulubionych

Szowinistyczno męski wątek...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:50
Panowie,
proponuje zrobic ranking seksualnego wyrafinowania panienek z krakowskich
uczelni. Sam dotychczas mialem do czynienia z ekonomistkami, filolozka,
chemiczka i panna z fizyki. Laur zwyciestwa przypadl tej, ktora pasjonuja
tarcie ciala o cialo, czyli fizyka:-))) Swoja droga, czy tez macie takie
doswiadczenia, ze im bardziej niewinna i wstydliwa na zewnatrz, tym zaskakuje
swoim wyuzdaniem w alkowie?
KObiety z gory przepraszam, ale... jesli czytacie te slowa, to znaczy ze jak
zwykle nie poskromilyscie swojej ciekawosci swiata i weszlyscie na nasz meski
watek???
Pozdrawiam i czekam na wasze wrazenia:-)))))
Obserwuj wątek
    • muzaaa Re: Szowinistyczno męski wątek... 25.01.02, 20:39
      Czy to ma byc tylko o studentkach, czy moga byc troche starsze i juz
      wyksztalcone?
      • Gość: młody Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 21:34
        a mogą być troszkę młodsze........?
      • Gość: xAddict Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 12:32
        Młodsze mogą byc, tylko jakie zrobimy kryterium?? Liceami, zawodowkami albo
        osiedlami:-))).
    • nica Re: Szowinistyczno męski wątek... 26.01.02, 12:54
      Gość portalu: xAddict napisał(a):

> Panowie,
      > proponuje zrobic ranking seksualnego wyrafinowania panienek z krakowskich
      > uczelni. Sam dotychczas mialem do czynienia z ekonomistkami, filolozka,
      > chemiczka i panna z fizyki. Laur zwyciestwa przypadl tej, ktora pasjonuja
      > tarcie ciala o cialo, czyli fizyka:-))) Swoja droga, czy tez macie takie
      > doswiadczenia, ze im bardziej niewinna i wstydliwa na zewnatrz, tym zaskakuje
      > swoim wyuzdaniem w alkowie?
      > KObiety z gory przepraszam, ale... jesli czytacie te slowa, to znaczy ze jak
      > zwykle nie poskromilyscie swojej ciekawosci swiata i weszlyscie na nasz meski
      > watek???
      Co w tym zlego, ze kobiety sa ciekawe swiata? Zreszta chyba nie mniej niz
      mezczyzni. Z ta tylko roznica, ze kobiety ze swej natury nie ukrywaja swoich cech
      tak bardzo, a potem "zostaja" plotkarami, ciekawskimi, itp. Troche to przykre. A
      Nastepnym razem proponuje, abys w tytule pisal: tylko dla mezczyzn, bo ten wg
      mnie niczego nie sugeruje:).
      Pozdrawiam

• Gość: Piter Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: 192.168.5.* 26.01.02, 13:50
        Aha już sie pchają!Zaraz zrobie strone pt tylko dla facetów.Zobaczcie co
        bbedzie!
    • Gość: Jojo Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 16:54
      Hehe, a myslalem ze faceci lubia sie przechwalac, a tu kicha:-))). Ja w kazdym
      badz razie sie lubie i z premedytacja przechwalajac sie powiem, ze bylo ich w
      moim zyciu pare sztuk... Jedna tez z fizyki, ale byla jakas niemrawa:-)). O
      zawal serca o malo co nie przyprawila mnie natomiast taka z filologii
      romanskiej... nie wiem, czy pobierala nauki we Francji, ale uwielbiala ssac.
      no to tyle, CU
      • Gość: Kasiczek Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:01
        Gość portalu: Jojo napisał(a):

> Hehe, a myslalem ze faceci lubia sie przechwalac, a tu kicha:-))). Ja w kazdym
        > badz razie sie lubie i z premedytacja przechwalajac sie powiem, ze bylo ich w
        > moim zyciu pare sztuk... Jedna tez z fizyki, ale byla jakas niemrawa:-)). O
        > zawal serca o malo co nie przyprawila mnie natomiast taka z filologii
        > romanskiej... nie wiem, czy pobierala nauki we Francji, ale uwielbiala ssac.
        > no to tyle, CU

skad zes sie urwal?? to Forum jest pomyslane jako kulturalna wymiana pogladow i
        informacji, a nie rynsztok. Dno...
        • Gość: Jojo Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:11
          Gość portalu: Kasiczek napisał(a):

> skad zes sie urwal?? to Forum jest pomyslane jako kulturalna wymiana pogladow i
          > informacji, a nie rynsztok. Dno...

A skad ty sie urwalas Pani kulturalna ? z pogromców grzechu hehe? Jak sie uzyje
          slowa "ssac", to juz obraza... Wstydzisz sie nazywac rzeczy po imieniu? przyznaj
          sie ze lubisz troche poobgryzac malego twojego chlopa HIPOKRYTKO:-))
          • Gość: Kasiczek Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:22
            nie bede sie znizac do twojego poziomu. Ale odpowiem ci, ze nigdy TEGO nie
            robilam z moim mezem... i nie zamierzam. brrrrrrrr ochyda
            • muzaaa Re: Szowinistyczno męski wątek... 27.01.02, 17:27
              Kasiczek, moge Ci tylko powiedziec ze biedny ten Twoj maz. Z takim obrzydzeniem
              mowic o jego przyrodzeniu... mnie na jego miejscu zrobiloby sie bardzo przykro.
              Masz szczescie ze tego nie czytal.
              A tak a propos, to dlaczego go nie ssasz? Czy on tego nie lubi?

Pozdrawiam
              • Gość: Kasiczek Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 17:34
                muzaaa napisał(a):

> Kasiczek, moge Ci tylko powiedziec ze biedny ten Twoj maz. Z takim obrzydzeniem
                >
                > mowic o jego przyrodzeniu... mnie na jego miejscu zrobiloby sie bardzo przykro.
                >
                > Masz szczescie ze tego nie czytal.
                > A tak a propos, to dlaczego go nie ssasz? Czy on tego nie lubi?
                >
                > Pozdrawiam

My nie robimy takich swinstw!!! mamy swoj system wartosci, a seks nie jest na
                pierwszym miejscu
                • muzaaa Re: Szowinistyczno męski wątek... 27.01.02, 19:26
                  ?! ...acha...?!
            • Gość: kama Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 12:24
              kobieto jakies mocne zachamowania, seksuolog pewnie by pomogl, a poza tym
              zapytaj meza co o tym mysli. Z pewnoscia nie nazwalby tego ohyda .....:))

• Gość: xAddict Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 20:55
      Hej people. Oto jestesmy swiadkami wolnosci slowa. Wspaniale osiagniecie
      demokracji... Ktos lubi seks i chce o tym mowic, to mowi. A jak ktos jest anty,
      to tez mowi. I jest kool.
      Apropos, mysle ze najtrudniej jest pokonac bariere wstydu, nawet miedzy
      malzonkami. Ale warto sprobowac. Bo lozko jest dla relaksu, robimy sobie dobrze
      nawzajem i jest odjazdowo, humorek dopisuje... echhh, po prostu zyc sie chce:-
      ))).
      Aaaaa i ciesze sie, bo sie wciagnelas do dyskusji. Mimo ze zniazylas sie
      skarbie do poziomu rynsztoka:-))
      • Gość: xAddict Re: Szowinistyczno seksualny wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 21:14
        To bylo apropos oczywiscie do Ciebie Kasiczku:-))
    • ulv Re: Szowinistyczno męski wątek... 27.01.02, 21:23
      Spróbujcie z dentystkami (tymi jeszcze studiującymi i tymi już aktywnymi)
      To nie w ramach perwersji (że biały fartuch itp) ale one coś w sobie mają.
      Chociaż niektóre inne kierunki też potrafią być niezłe
      Mój ranking pozostałych wg kierunków studiów

Najlepsze Najgorsze
      1- Prawo 1. Psychologia
      2- ASP 2. Medycyna
      3- Slawistyka 3. Germanistyka (ale inteligentne !!!)
      • Gość: ula Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 01:08
        ulv napisał(a):

> Spróbujcie z dentystkami (tymi jeszcze studiującymi i tymi już aktywnymi)
        > To nie w ramach perwersji (że biały fartuch itp) ale one coś w sobie mają.
        > Chociaż niektóre inne kierunki też potrafią być niezłe
        > Mój ranking pozostałych wg kierunków studiów
        >
        > Najlepsze Najgorsze
        > 1- Prawo 1. Psychologia
        > 2- ASP 2. Medycyna
        > 3- Slawistyka 3. Germanistyka (ale inteligentne !!!)

Ale przeciez dentystki, to z medycyny, wiec dlaczego medycyna tak wysoko w
        rankingu najslabszych??? Ech, ambiwalencje cos widze:-))
    • Gość: wak Re: Szowinistyczno męski wątek... IP: 165.222.186.* 28.01.02, 11:19
      Wsrod wielu studentek i niestudentek pamietam jedna b. skromna panienke z AGH.
      Pamietam bo w zyciu bym sie nie spodziewal ze dziewcze z tak meskiej uczelni w
      lozku bedzie tak ostra, ze przysiegam: tylkiem wciagalem przescieradlo jak sie
      zabawiala moim Falusem.

pzdr
    • Gość: Ogoorek AWF!!! AWF:-))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 11:58
      Panowie, AWF ponad wszystko! Jak bylem piekny i mlody, studiowałem na
      polibudzie. Sportsmenki z AWF-u mieliśmy na przeciwko. Sex-machines! Jedna była
      najlepsza, nie bawila sie w rozmowe i take tam duperele:-)). Sciagaj gacie i
      rob swoje. Nimfomanka pieprzona mnie o mało co na tamten swiat nie wyslala.
      Pierwszy raz poczulem sie wykorzystywany, macie pojecie??? Ale wspominam to z
      lezka w oku hehe...
      • Gość: Krakus dyskusji ciag dalszy IP: *.bci.net.pl 28.01.02, 12:29
        Kasiaczkowi gleboko wspolczuje!!!!Wiele stracila! Jasne, ze mozna czegos sobie
        nie kupowac,odmawiac etc tylko po co? I co ma sie z zycia??? W wieku 60 lat
        bedzie sie zalowac tego, ze mozna bylo jeszcze to poprobowac i doswiadczyc.Ale
        to jej sprawa.
        Wracajac do dyskusji, doktorantka z psychologii mnie zwalila na ziemie. Konczyla
        najpierw ASP, a pozniej UJ. Mialem kilknascie kobiet w zyciu - z farmacji,
        administracji, ekonomii, prawa, dziennikarstwa, politologii, licealstek i nawet
        jedna doswiadczona mezatke i myslalem ze wiem juz wszystko, ale ta mnie
        przekonala ze sie mylilem. Oddaje moj glos na psychologie!

• Gość: Krakus Re: dyskusji ciag dalszy-errata IP: *.bci.net.pl 28.01.02, 12:36
          Poprawka- Nie wiem dlaczego napisalem o psychologii, chodzilo mi o filozofie.
          Chyba psychologia mi sie marzy. Sorry za pomylke. Glos oddaje na filozofie,
          drugie miejsce Nauki o rodzinie - ucza tam bardzo dobrze - przynajmniej jezeli
          chodzi o praktyke! pozdrawiam Was dziewczyny i uwielbiam Was

• muzaaa Re: panowie wiecej opinii prosze:) 28.01.02, 15:00
            Jak do tej pory zadna frakcja nie wysunela sie na prowadzenie:). Czyzby
            kierunek studiow nie mial nic wspolnego z zapatrywaniami seksualnymi?:)
    • Gość: Ogoorek AWF!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 18:53
      Hej, tak naprawde jestem kobieta z AWF-u, ktora chce pochwalic sie swoimi
      wyczynami (no i moich kolezanek). I repeat, AWF:-)))))
    • Gość: xAddict WĄTEK NIEROZSTRZYGNIĘTY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 08:30
      • ulv Re: WĄTEK NIEROZSTRZYGNIĘTY 29.01.02, 12:29
        Aha ! To po co ja się wysilałem na ranking ?
        I jeszcze mi koleżanka "ula" wytknęła brak zdecydowania !
        Protestuję ! Już budowałem kolejne teorie - niezależnie od kierunku studiów

• baghero Re: WĄTEK NIEROZSTRZYGNIĘTY 29.01.02, 13:22
          Ula powiadasz ? Miałem kiedyś na studiach koleżankę Ulę - bardzo ładna była .
          A może "to" zależy od imienia ??
        • Gość: xAddict Re: WĄTEK NIEROZSTRZYGNIĘTY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 18:35
          ulv napisał(a):

> Aha ! To po co ja się wysilałem na ranking ?
          > I jeszcze mi koleżanka "ula" wytknęła brak zdecydowania !
          > Protestuję ! Już budowałem kolejne teorie - niezależnie od kierunku studiów
          >

Protesty rozpatruje Sąd Polubowny przy Wyższym Urzędzie ds. Kopulacji im. draba
          ukrywającego się pod nick'iem xAddict:-)))) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka