nazyber 02.04.09, 22:41 pilnie poszukujemy osób, które zostały oszukane przez serwis komputerowy przy ul. Ogrodniczek 7 w Krakowie, jeśli ktoś z Was miał nieprzyjemność z ww serwisem prosimy o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nononr1 Re: Uwaga na serwis komputerowy 03.04.09, 00:10 okolica podobna, czy to był serwis komputerowy z Samsunga?Wygada na to że kupowałem tam kompa z nielegalnym oprogramowaniem.Znacie jasiek nazwisko kogoś tam pracującego?Albo datę? Ja chyba znam, ale nie chcę się pomylić.Z resztą...Poszukam , gdzieś mam nawet jakąś fakturę...Jakby co proszę o kontakt na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina a ja sobie chwalę ten serwis... 03.04.09, 04:28 i bynajmniej nie "naganiam" by z niego korzystać, tylko piszę o realiach..., jakoś w czerwcu 2008 była u mnie w domu dość ostra impreza..., rano się budzę i widzę, że jeden z moich laptopów "pływa w piwie"..., laptop miał niewielką wartość ekonomiczną ok 1 500 zł, ale masę danych na dysku..., w 3-4 serwisach powiedziano, mi, że laptop do wyrzucenia..., i jakoś trafiło mi się na Ogrodniczek 7, wzięli mi laptopa..., kazali przyjść po 3 dniach... "wysuszyli"... kosztowało mnie to 150 zł..., a że laptop działa - dowód wpisu na forum...niniejszy..., --- tyle ode mnie, wiem jedno, jak jeszcze raz zdarzy mi się zalać laptopa, lub komuś znajomym polecę ten serwis, a w innych sprawach się nie wypowiadam, bo nie znam NARA... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza444 Re: Uwaga na serwis komputerowy 25.04.09, 21:08 Potwierdzam, bardzo niefachowa i nieuczciwa firma. Na naprawę prostego uszkodzenia czekałem miesiąc i nie zostało to naprawione, tłumaczyli się brakiem części (mi udało się kupić potrzebną część bezpośrednio u producenta i razem z wysyłką trwało to tydzień) przy okazji uszkodzili mi podświetlanie matrycy i stwierdzili że to nie ich wina i laptop otrzymałem w częściach (naprawa tego w innym tym razem solidnym servisie kosztowała mnie blisko 300zł) "Szefuńcio" z ww firmy przyznał mi rację że laptop uległ usterce u nich ale oni nie ponoszą za to odpowiedzialności i ja im tego nie udowodnię, chyba że chcę się z nimi sądzić a i wtedy niekoniecznie. Przyznaje po prostu odpuściłem bo nie miałem na to czasu. Mam jednak nadzieję że kiedyś trafią na klienta który im nie odpuści i będzie dochodził swoich praw. Odradzam komukolwiek korzystanie z usług ww "specjalistów" a jeśli już ktoś musi to proponuje wymusić od nich pisemne oświadczenie że pozostawiony sprzęt lub poszczególne jego komponenty są sprawne. Odpowiedz Link Zgłoś