3cik 27.04.09, 13:18 Nareszcie bez Rubika i rocjkowych dinozaurów.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artus Niewypał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 14:30 Co oni się uwzięli? W zeszłym roku była super impreza. I koncert w Filharmonii i pokaz Władcy Pierścieni. Rewelka! GW nie było sponsorem i z tego powodu się czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Niewypał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:56 Potwierdzam słowa artusa. Akurat ja mogłem być na jednym koncercie. Był to plenerowy (na Błoniach) Eric Serra. Niesamowite wydarzenie. Wspaniałe zespolenie kilku czynników: pierwszorzędny artysta (jak okazało się również - dowcipny showman dysponujący świetnym kontaktem z publicznością, znakomita muzyka z "hitów" kinowych no i ... piękna pogoda zaowocowały niemal mistycznym (dla mnie) wydarzeniem. Będę ten koncert pamiętał do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Filmowe przeboje zabrzmią w Krakowie IP: 62.121.135.* 27.04.09, 23:50 Moze krytyka GW wynika z faktu,ze festiwal wspiera rmf classsic?szkoda ze fajna impreza jest ofiara takich rozgrywek. dlas mnie pod gwiezdzistym niebem wladca pierscieni byl niemozliwy- to bylo tytaniczne i jakby w ogole nie bylo basrier technicznych.czekam na festiwal z niecierpliwoscia. no i jeszcze pachnidlo - cudowna muza..3mam kciuki-bede w maju na bloniach Odpowiedz Link Zgłoś