Gość: Roman IP: *.p.lodz.pl 28.01.02, 19:45 Czesc. Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)? Romek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 19:55 Gość portalu: Roman napisał(a): > Czesc. > Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies > > romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)? > Romek Jest ich bardzo dużo, ale ja polecam Cherubino w zaułku św. Tomasza (skrzyżowanie Św. Tomasza z Św. Jana) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: romantyczna knajpka 28.01.02, 22:07 polecam wątek "Kraków mój ulubiony....", tam twój problem rozwiązano. lecz i nie zaprzeczę, że cherubinek zdatny do degustacji. :-)))skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icha Re: romantyczna knajpka IP: 157.25.164.* 29.01.02, 15:25 ...a ja polecam Corleone na Poselskiej. Jeśli lubicie Włoską kuchnię i południowe klimaty... Polecam Raviolli z kurkami, zresztą całe menu to istny koncert... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:12 Gość portalu: icha napisał(a): > ...a ja polecam Corleone na Poselskiej. Jeśli lubicie Włoską kuchnię i > południowe klimaty... Polecam Raviolli z kurkami, zresztą całe menu to istny > koncert... jedzenie jest dobre, ale atmosfera ostatnio baardzo się popsuła - ja bym wolał nie ryzykować, mówiłem o tym w wątku 'dobre restauracje' w podforum 'Restauracje, puby i knajpy'. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:51 Gość portalu: Roman napisał(a): > Czesc. > Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies > > romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)? > Romek Jeszcze mi się przypomniało o bardzo romantycznej kolacji w Piwnicy pod złotą pipą na Floriańskiej. Nie ma wielkiego wyboru jeżeli chodzi o jedzenie ale fajny klimat jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:43 Galeria Wina w Kraków Plaza, wnętrze, klimacik i wina Bojoz. Odpowiedz Link Zgłoś