Dodaj do ulubionych

romantyczna knajpka

IP: *.p.lodz.pl 28.01.02, 19:45
Czesc.
Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies
romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)?
Romek
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 19:55
      Gość portalu: Roman napisał(a):

> Czesc.
      > Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies
      >
      > romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)?
      > Romek

Jest ich bardzo dużo, ale ja polecam Cherubino w zaułku św. Tomasza (skrzyżowanie
      Św. Tomasza z Św. Jana)
      • skks Re: romantyczna knajpka 28.01.02, 22:07
        polecam wątek "Kraków mój ulubiony....", tam twój problem rozwiązano.
        lecz i nie zaprzeczę, że cherubinek zdatny do degustacji.
        :-)))skks
      • Gość: icha Re: romantyczna knajpka IP: 157.25.164.* 29.01.02, 15:25
        ...a ja polecam Corleone na Poselskiej. Jeśli lubicie Włoską kuchnię i
        południowe klimaty... Polecam Raviolli z kurkami, zresztą całe menu to istny
        koncert...
        • Gość: mtq Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 16:12
          Gość portalu: icha napisał(a):

> ...a ja polecam Corleone na Poselskiej. Jeśli lubicie Włoską kuchnię i
          > południowe klimaty... Polecam Raviolli z kurkami, zresztą całe menu to istny
          > koncert...

jedzenie jest dobre, ale atmosfera ostatnio baardzo się popsuła - ja bym wolał nie ryzykować, mówiłem o
          tym w wątku 'dobre restauracje' w podforum 'Restauracje, puby i knajpy'.

pozdrawiam
    • Gość: Zbigniew Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:51
      Gość portalu: Roman napisał(a):

> Czesc.
      > Wybieram sie z moja lepsza polowa na weekend do Krakowa. Mozecie polecic jakies
      >
      > romantyczne miejsce na kolacje (pub, restauracja)?
      > Romek

Jeszcze mi się przypomniało o bardzo romantycznej kolacji w Piwnicy pod złotą
      pipą na Floriańskiej. Nie ma wielkiego wyboru jeżeli chodzi o jedzenie ale fajny
      klimat jest.
      • Gość: max Re: romantyczna knajpka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 22:43
        Galeria Wina w Kraków Plaza, wnętrze, klimacik i wina Bojoz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka