Dodaj do ulubionych

Psychoterapia w Krakowie

IP: *.pl / 212.160.76.* 07.12.03, 21:16
Czuje,ze dalej nie da rady.Czy moze ktos polecic dobrego psychoterapeute? Help
Obserwuj wątek
    • wanna421 Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 21:34
      Bardzo proszę:p.Damian Janus na pl.Dominikańskim 5 nad sklepem z
      herbatami,tel.4219034.Psychoterapia to ciężka praca dla pacjenta,ale naprawdę
      warto.Jakość życia b.bliskiej mi osoby b.się poprawiła.Również dzięki
      p.Janusowi.Próbuj,jak Ci nie podejdzie pytaj dalej.Nie rezygnuj!
      • Gość: Bugi Re: Psychoterapia w Krakowie IP: *.pl / 212.160.76.* 07.12.03, 21:45
        mam doswiadczenie z psychoterapia.bylem leczony przez dwa lata.niedawno
        przeprowadzilem sie do Krakowa i chcialbym tutaj kontynuowac terapie.Czy wiesz
        moze ile kosztuje godzina?
        • mr_hyde Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 22:01
          Gość portalu: Bugi napisał(a):

> mam doswiadczenie z psychoterapia.bylem leczony przez dwa lata.niedawno
          > przeprowadzilem sie do Krakowa i chcialbym tutaj kontynuowac terapie.Czy
          wiesz
          > moze ile kosztuje godzina?

Bądź bardzo ostrożna przy wyborze.Pełno tu oszustów i farbowanych terapeutów.
          Pytaj tylko o terapeutów z licencją PTP a nie tych samozawańczych.Z renomowanych
          ośrodków w Krakowie mogę wymienić Centrum Psychoterapii na ul.Batorego chyba 3.
          To taka skomercjalizowana wersja Kliniki Psychiatrii CM UJ.Ceny od 60 zł. do
          120(profesor) za wizytę(godzina).Poza tym jeszcze Wojewódzki Ośrodek Terapii
          Nerwic na ul.Lenartowicza 14 państwowo za darmo i dość szybko,prywatnie jeszcze
          szybciej za 80 zł/45 min.Jak chcesz więcej info to pisz na maila.Poza tym zobacz
          na forum depresja:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99

Temat był tam poruszany nie raz i jest sporo osób z Kraka.
          • Gość: Bugi Re: Psychoterapia w Krakowie IP: *.pl / 212.160.76.* 07.12.03, 22:17
            Dzieki za obszerna odpowiedz.bede bardzo ostrozny przy wyborze
            terapeuty.Slyszalem o pros. Aleksandrowiczu.cz wiesz cos moze na jego temat?
            • mr_hyde Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 22:28
              Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Dzieki za obszerna odpowiedz.bede bardzo ostrozny przy wyborze
              > terapeuty.Slyszalem o pros. Aleksandrowiczu.cz wiesz cos moze na jego temat?

Jerzy Aleksandrowicz jest prof. i kierownikiem katedry psychoterapii a także
              wspomnianego przez mnie ośrodka na Lenartowicza 14.Jednak nie przyjmuje tam
              prywatnie.A państwowo też się do niego nie dopchasz bo od przyjmowania
              pacjentów tam są asystenci on najwyżej konsultuje w jakiś tam przypadkach.
              Nie wiem gdzie(i czy) ptrzyjmuje prywatnie.Podobno jest zorientowany
              psychoanalitycznie.
        • wanna421 Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 22:14
          90 zł.Ale p.Damian przyjmuje również chyba w na Łazarza w
          godz.przedpołudniowych,tam jest taniej-inny gabinet.Pana Damiana polecił dr
          Maj z Rydygiera w sytuacji podbramkowej.Nie widziałam go na liście
          licencjonowanych,ale codziennie "oglądam" wspaniałe efekty jego pracy i to mi
          wystarczy.Niewątpliwie różni psychoterapeuci są do różnych ludzi i różnych
          problemów.Powodzenia!
          • mr_hyde Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 22:29
            wanna421 napisała:

> 90 zł.Ale p.Damian przyjmuje również chyba w na Łazarza w
            > godz.przedpołudniowych,tam jest taniej-inny gabinet.Pana Damiana polecił dr
            > Maj z Rydygiera w sytuacji podbramkowej.Nie widziałam go na liście
            > licencjonowanych,ale codziennie "oglądam" wspaniałe efekty jego pracy i to mi
            > wystarczy.Niewątpliwie różni psychoterapeuci są do różnych ludzi i różnych
            > problemów.Powodzenia!

Drogo jak cholera,nie poszedłbym.A gdzie pracuje na państwowym?
            • wanna421 Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 22:38
              Na oddziale w Rydygierze.Co to zmienia?Po co się czepiasz?Bugi i tak musi sam
              wybrać.Twoje i moje podpowiedzi na pewno mu w tym pomogą.
    • Gość: rye Re: Psychoterapia w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.12.03, 22:54
      ja Ci dam dobrą radę - przestań zadawać takie pytania, tylko idź po prostu na
      chybił trafił - nie sądzę, aby było wielu terapeutów, którzy nie potrafiliby
      Ci pomóc - i tak w psychoterapii najwięcej zależy od Ciebie.
      • mr_hyde Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 23:03
        Gość portalu: rye napisał(a):

> ja Ci dam dobrą radę - przestań zadawać takie pytania, tylko idź po prostu na
        > chybił trafił - nie sądzę, aby było wielu terapeutów, którzy nie potrafiliby
        > Ci pomóc

To się bardzo mylisz.
        • Gość: rye Re: Psychoterapia w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.12.03, 23:10
          jasne - tylko prof. Aleksandrowicz i doktor Freud znają się na rzeczy - wizyty
          u innych to bezsens i marnotrawstwo pieniędzy. A jak się już dostaniesz do
          wyżej wynienionych - to jak ręką odjął - jesteś zdrowy i szczęśliwy. Tak więc
          szukajcie internauci, szukajcie zamiast udać się do gabinetu. Może uda się
          znaleźć jeszcze kogoś, kto będzie godny podjąć się leczenia was.
          • Gość: rye Re: Psychoterapia w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.12.03, 23:11
            a jak was kiedyś złapie grypa - to oczywiście tylko Alexander Fleming wchodzi
            w rachubę.
          • mr_hyde Re: Psychoterapia w Krakowie 07.12.03, 23:19
            Gość portalu: rye napisał(a):

> jasne - tylko prof. Aleksandrowicz i doktor Freud znają się na rzeczy -
            wizyty
            > u innych to bezsens i marnotrawstwo pieniędzy. A jak się już dostaniesz do
            > wyżej wynienionych - to jak ręką odjął - jesteś zdrowy i szczęśliwy.

Tego nie napisałem broń mnie Panie Boże,nie rób nadinterpretacji.Pisałem
            tylko że trzeba uważać z kim sie ma do czynienia ot co.Pozdrawiam.
            • Gość: nick Re: Psychoterapia w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 08:40
              Czy wiecie coś o dr Michałek z Grodzkiej ?
              • Gość: lolek Re: Psychoterapia w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:10
                Gość portalu: nick napisał(a):

> Czy wiecie coś o dr Michałek z Grodzkiej ?

To ta z jakiegos "Cetrum Żywienia" czy coś bo tak mi się jakoś kojarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka