allbundy 22.05.09, 15:52 Zawsze obcinam metki, resztki po metkach gryza mnie i tak w szyje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majself Zawsze obcinam metki 22.05.09, 17:02 Jeśli jej strój jest inspirowany filmem, to nie wiem, co to za film. Step Up? Szarawary i sportowa bluza to standardowy strój uczestników You Can Dance. I ta chusta... Pół Krakowa ją nosi, a kolor się gryzie. A metki, żeby nie gryzły, się ostrożnie wypruwa, a nie obcina (to do allboundy). Odpowiedz Link Zgłoś
allbundy Ja wypruwam, chodzilo mi o ta panienke... 22.05.09, 17:35 ze nie wypruwa to i tak ja bedzie gryzlo. Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Ja wypruwam, chodzilo mi o ta panienke... 23.05.09, 15:12 Ach, źle się widać zrozumieliśmy. Widać dla anonimki bezmetkowość to poza, a nie, jak deklaruje, wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Zawsze obcinam metki IP: *.chello.pl 24.05.09, 11:17 Weź sobie chłopie taką babę za żonę, rozwód murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Zawsze obcinam metki 24.05.09, 17:32 Gość portalu: qwerty napisał(a): > Weź sobie chłopie taką babę za żonę, rozwód murowany. A to czemu, trollu? Odpowiedz Link Zgłoś