Dodaj do ulubionych

pilnie do peetena

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 21:56
peeten - pilnie potrzebuję Moskwę Pitruszki - jak to zrobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: pilnie do peetena IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 19:59
      przepraszam cię peeten - nie jest to takie pilne i nic się nie stanie jak
      wogóle nie odpowiesz
      ale.........
      chciałam się pokornie zapytać , czy nie użyczyłbyś tej książki ?
      pozdrawiam
      rita
      • krzychut Re: pilnie do peetena 12.12.03, 20:37
        Chyba pomylilaś adresata tej prośby.
        Radzę poprosić peteena.
        • Gość: rita Re: pilnie do peteena IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 21:01
          tymbardziej mi przykro, tyle klonów już było, że i mnie coś sie pomyliło
          tak jakoś u mnie jest, że życie składa sie z błędów, ale mam nadzieję, że
          peteen mi wybaczy - to na szczęście
          • peteen Re: pilnie do peteena 12.12.03, 21:27
            będę miał w czwartek, w piwnicy na opłatku...
            • Gość: rita Re: pilnie do peteena IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 21:39
              napewno ?
              nie zapomnisz ?
              peteen - ja chyba kogoś przyślę po nią, to jest pracujący dzień tygodnia dla
              mnie - jeszcze sie zastanowię jak to rozegrać , muszę obrać dobrą taktykę :)))
              dziękuję ślicznie , napewno się odwdzięczę na miejscu.
              dobra wiara to jest to !
              jeszcze raz dziękuję, rok szukam tej książki, przypuszczałam , że ją masz ale
              nie miałam odwagi
              jeszcze raz dziękuję
              • magazyn1 Re: odwdziecznianie 12.12.03, 21:54
                Chcialbym to na wlasne glaza widziec,jezeli podeslesz po Pietooszke kolege
                malzonka!!
                Bylabys straszliwie niewdzieczna wypychajac zastepstwo w TAKI DZIEN!
                Niech Cie reka Manitou broni przed taka decyzja bowiem stracic moze wiele z
                przyjemnoscia wlacznie!Howgh!
                • Gość: rita Re: odwdziecznianie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 22:00
                  magazyn - czy chcesz, by mnie wyrzucili z pracy, z domu i to przed świętami ???
                  • magazyn1 Re: odwdziecznianie 12.12.03, 22:08
                    Bedziesz wolna jak ten ptaszek!
                    Znasz to: "gdy ci praca w zyciu szkodzi - porzuc prace,o co chodzi?"
                    Peteen robote Ci zalatwi w try miga tylko musisz chciec arbajtowac!Pa
                    • Gość: rita Re: odwdziecznianie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 22:12
                      dobra magazyn - teś diabeł wcielony - bardzo sie postaram pójść tak jak bardzo
                      chcę tą książkę
                      osobiście będę walczyć o książkę
                      jeszcze raz dziękuję peteenowi, żeby tylko nie zapomniał ją wziąśc :)
                    • trudny2002 Ptaszek 12.12.03, 22:15
                      Ilekroć słyszę "ptaszek" mam skojarzeń kilka, ale zawsze przypominam sobie tę
                      anegdotę:
                      Bar . Znudzony barman i mocno późny konsument. Już pod naprawdę dobrą datą.
                      - Aaaa, luuubisz pan ptaszszszki? - pyta gość barmana
                      Ten niechętny rozmowie stara się zbyć gościa wzrokiem.
                      - Aaa, llllubisz pan ptaszki? - pyta powtórnie, a potem jeszcze kilkakrotnie.
                      Barman zniecierpliwiony odpowiada wreszcie:
                      - Daj mi pan świety spokój, no lubię ptaszki. Lubie i już!
                      - Nooo, to nalej pan coś dla SĘPA!
                      ...
                      A z tym nieszczęściem po wyrzuceniu, to nie szalej, przeciez na świeta ktoś Cię
                      przygarnie, a po świętach w domu przyjmą z otwartymi ramionami. Czy nigdy nie
                      spędzałaś świąt poza domem?
                      trudny
                      • Gość: rita Re: Ptaszek IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 22:18
                        dzięki, czasmi śmiech to zdrowie, to magazynos tak prowokuje
                        • Gość: rita Re: Ptaszek IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 21:08
                          peteen, peteen, peteen, peteen, peteen (pisze by nigdy się już nie pomylić) - z
                          radości, będę miała przepustkę. Przyniosę Pilchówkę, a Ty nie zapomnij
                          pietruszkę.
                          Będę dopiero o 20.00, wcześniej nie dam rady. Będziesz ?
                          Błędy zawsze się wybacza i na prostej drodze człowiek się potknie, ale zawsze
                          powinien mieć dobrą wiarę, ja ją mam :)

od prawdy czasami lepsze jest kłamstwo
                          do trudnego
                          mam swoje gniazdko, a o gniazdko trzeba dbać :)
                          • peteen niech żywi nie tracą nadziei... n/t 13.12.03, 21:10

• Gość: pekol Re: pilnie do peetena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 21:15
      a już muslalem ze kogos powalilo...
      • peteen Re: pilnie do peetena 13.12.03, 21:20
        ty nie musl... ty pomyśl, kto ma moja m-p w wersji "podziemnej"...
        ???
        ;c)
        • Gość: pekol Re: pilnie do peetena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 00:28
          ????
    • peteen kołaczcie a będzie wam otworzone... 15.12.03, 18:12
      rita, w najciemniejszym zakamarku poddasza leżała sobie i czekała na cie mała
      szara ksiązeczka, poemat mojego wieniczki...
      teraz mogę przyjść na opłatek z podniesionym czołem...
      :c)
      • Gość: rita Re: kołaczcie a będzie wam otworzone... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 20:28
        to jeszcze kołacz :)
        ogromnie się cieszę tą pietruszką :)
        ale zamilcze by nie zapeszać
        moje progi przekroczyło zapalenie płuc i nie przyszło do mnie, to bym przeżyła,
        ale do kogoś kim musze sie opiekować
        zostaje dobra wiara ,a ja w nią wierzę
        Znasz tą piosenkę Budki Suflera ?
        Sza, cicho sza ..............
        • peteen_pan Re: kołaczcie a będzie wam otworzone... 17.12.03, 10:12
          to ty sluchasz dupki? ale obciach
          • Gość: rita Re: kołaczcie a będzie wam otworzone... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 19:39
            chyba trochę zrobiłam zamieszania z tym błędnym nikiem, ale nie martw się
            peteen , własciwą osobę zawsze poznam i będzie dobrze, bo wszystko co dobre
            ponoć rodzi się w bólach.
            klonom już dziękujemy !
            wszystkiego najlepszego :)

jutro o 20.00 - tej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka