Dodaj do ulubionych

List: W Hucie potrafimy rozmawiać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 22:12
O Jezuuuu... wicie - rozumicie... a towarzysz twaróg gada i gada, dalej się
nie nauczył robić czegokolwiek, byle dobre wrażenie sprawić, przepraszam nie
dobre ale modne... ale jak się wziąć do roboty konkretnej to ni hu hu
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Twaróg Re: List: W Hucie potrafimy rozmawiać IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:00
      Nie gadam i gadam, a napisałem. Internetowy onanisto okaż zatem
      owoce swojej pracy, to porównamy. Jak nie, to bujaj garba!
    • Gość: anty anty komu laurkę komu???? IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:07
      przecież tak nie można !!!!!!! możemy tak wysyłac listy niby anonimowo i
      promowac organizacje które nie maja pomysłów na przeniknięcie do świadomości
      mieszkańców!!!!

To jakaś żenada jest! Myślałem że FdNH stac jest na coś czym mogli by się
      wykazać a nie tylko organizować "koferencję" za pieniądze sponsorów!!!!!!!!

przykro... mieszkam w NH od urodzenia i gdyby nie to ze chciałem kiedyś
      sprawdzić co i jak działa na terenie Nh nigdy bym nie wpadł na to że FdNH
      istnieje - siedzą i za nominał sponsorów układaja sobie życie - działania NIC!!!!
    • Gość: NH List: W Hucie potrafimy rozmawiać IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:17
      Ciekawe czemu Twarog cały czas gada o jakimś placu, który nic nie wnosi do życia dzielnicy. A słowem nie wspomni o trującej i śmierdzącej spalarni. Pewnie dlatego, że on już nie mieszka w Nowej Hucie i to nie on i jego dzieci będą chorować na raka płuc potem.
      • Gość: Prawdziwe NH "NH" prowokatorze mały i marny Pan Maciej Twaróg.. IP: *.betanet.pl 11.06.09, 23:40
        tak dla Ciebie Pan Maciej... dalej jest związany z Nową Hutą, więc zaprzestań podszywania się pod niego i pieprz... trzy po trzy.
        • Gość: NH Re: "NH" prowokatorze mały i marny Pan Maciej Twa IP: *.chello.pl 12.06.09, 00:16
          To niech zaprotestuje jawnie przeciwko spalarni!
          • Gość: Prawdziwa NH Ja proponuje zrób sobie budyń i idz spac i nie... IP: *.betanet.pl 12.06.09, 00:24
            zajmuj się sprawami, o których nie masz bladego pojęcia.
            • Gość: NH Re: Ja proponuje zrób sobie budyń i idz spac i ni IP: *.chello.pl 12.06.09, 12:56
              A ja proponuje żebyś się nie podszywał pod mieszkańca Nowej Huty mieszkańcu Ruczaju. Przecież w Nowej Hucie nie ma ani jednego mieszkańca ktry by chciał spalaranie, no może poza przekupionymi radnymi, którzy się zaraz przeprowadzą do innej dzielnicy.
              • Gość: Prawdziwe NH Nie jestem z Ruczaju, jestem z Huty :) i moja... IP: *.betanet.pl 12.06.09, 14:29
                propozycje dalej podtrzymuje, zrob sobie budyń lub ciepłe mleczko,
                to ci dobrze zrobi na twoje nerwy...
                • Gość: NH Re: Nie jestem z Ruczaju, jestem z Huty :) i moja IP: *.chello.pl 12.06.09, 18:49
                  A ty lepiej idź zrobić kaweke twojemu szefowi Majchrowskiemu, przecież nie płaci ci tylko za pisanie komentarzy, ale także za robienie kawy i czegoś jeszcze...
                  • Gość: Prawdziwa NH Uwazaj kolego bo przegniasz, paragraf sie... IP: *.betanet.pl 14.06.09, 00:37
                    znajdzie. Nie pracuje dla Jacka Majchrowskiego, jesli o to chodzi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka