seven 16.12.03, 15:52 format min a2, chodzi mi o miejsce, gdzie jest naprawde duzy wybor- tzn plakaty z zespolami muzcznymi, filmowe itp. tylko mi nie mowcie, ze empik, bo 20 roznych plakatow to smiech na sali:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:01 Poczekasz do 18tego? Zrobię "wywiad środowiskowy" i dam Ci znać. A jakich plakatów poszukujesz? :) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:05 to.ya napisała: > Poczekasz do 18tego? raczej nie mam wyboru:) > Zrobię "wywiad srodowiskowy" i dam Ci znac. > A jakich plakatow poszukujesz? nic konkretnego (chyba, ze konkretem nazwiesz kategorie `zespoly rockowe`:))) . ale to teraz, a za tydzien moze bede szukal juz jakis filmowych, np. z matrixa, czy gwiezdnych wojen jakbys sie czegos dowiedziala to bylbym wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:07 A byłeś w komisie na Zwierzynieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:15 to.ya napisała: > A byłeś w komisie na Zwierzynieckiej? ha, nawet nie widzialem, ze cos takiego istnieje, a jezdze/chodze zwierzyniecka codziennie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:19 :))) Bo on-komis-w bramie ukryty jest! O ile jeszcze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 20:51 komis istnieje, ale tak jest kicha... najwięcej, a przynajmniej więcej niż w empiku jest w music-szopie na Grodzkiej, przynajmniej jeżeli chodzi o zespoły, a z filmów to tylko "Lord..." i "Harry...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siderka Re: gdzie mozna kupic plakaty? IP: *.n4u.krakow.pl 16.12.03, 16:55 spróbuj w multikinie zapytac, sama mam kilkadziesiat filmowych plakatów bo kiedys tam pracowałam Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 16:59 Mikoos o jakie kapele Ci koonkretnie lata? Plakaty filmow?Jakich? Moga byc po "amerykansQ?" Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 17:08 magazyn1 napisał: > Mikoos o jakie kapele Ci koonkretnie lata? > Plakaty filmow?Jakich? > Moga byc po "amerykansQ?" jasne, ze moga byc po amerykansku.. ale jakie konkretne, nie wiem, musze pomyslec... liczylem, ze wybiore sobie jakis z tych, ktore beda dostepne, ale tak ogolnie to rozgladam sie plakatami z matrixa 1 i 3, z kapeli to nie wiem. zdecydowanie bardziej wole wybierac z tego, co jest do wziecia niz wymyslac, co bym chcial :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 17:09 a jesli ktos nie pracuje w multikinie?:) myslisz, ze mozna je jakos stamtad `wyprowadzic`? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siderka Re: gdzie mozna kupic plakaty? IP: 195.205.185.* 16.12.03, 17:14 zapytaj pierwszego lepszego pracownika, usmiechnij sie i powinien ci cos przyniesc bo zawsze mają cos w magazynach ponad stan :) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 16.12.03, 17:18 Polatam po wypozyczlniach,zeli chodzi o filmy. A po koreansQ czy hindoosQ?Pasi Ci? Z kapelami zajmie wiecy tajmu bo rozgladne sie dopieru po swiateczny goraczce. AC/DC moja ulubiona kapelka. Bylem 2 razy na ich koncertach.Pelny odlot!I 2 dni jezyk migowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: gdzie mozna kupic plakaty? 17.12.03, 08:41 Google Twoim przyjacielem :), że wybiorę pierwsze z brzegu: www.emuzyka.pl/sklep/plakaty/ www.plakaty.pl/ sklep.nuta.pl/sklep/default.asp www.stopklatka.pl/sklep/default.asp Odpowiedz Link Zgłoś
m.in dobre plakaty 17.12.03, 11:10 mozna kupic w sklepie w kramach dominikańskich (Stolarska) ale chyba ciebie interesują te "niedobre" :) Odpowiedz Link Zgłoś