Dodaj do ulubionych

Zakonnice internat

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:19
Ptanie z serii super waznych: mieszka lub mmieszkal ktos u zakonnic w bursie w Krk? U ktorych? I jak wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 20:11
      Smoleńsk - masakra
      • Gość: gość Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:23
        Moja znajoma mieszkała na ul.Łobzowskiej, za dwójkę placiła ok 400zł
        + 20zł/net osoba - musiała zawsze wrócić max do 23 i jeszcze
        najpierw prosić o zgodę..bo "dziewczynki" nie powinny wieczorem
        chodzić po mieście..poza tym zakaz odwiedzin nikogo innego niż
        rodziny..z tego co opowiadała to jednym słowem NIECIEKAWIE..

____
        www.turystykamalopolska.pl
        • Gość: joll Re: Zakonnice internat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:37
          nikt wiecej nic nie wie?:)
          • Gość: Froso Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:05
            Ja mieszkałam w Krakowie.Wspomnienia mam jak najbardziej miłe a to głównie za
            sprawą bardzo fajnych dziewczyn z którymi mieszkałam.Co do spraw organizacyjnych
            to na każdym piętrze jest jedna siostra opiekunka której wpłaca się pieniądze(za
            dwójkę płaciłam 320 zł ,w przyszłym roku ma być. podwyżka o 20zł).Siostra była
            bardzo sympatyczna i raczej bezproblemowa,rzadko ją widziałam.W bursie każdą
            dziewczynę obowiązywał dyżur,czyli obowiazek sprzątania
            kuchni,łazienki,korytarza itp.Zwykle raz lub dwa razy w miesiącu.Prawda jest,że
            trzeba wrócić do 23.00 a w weekend nawet do 22.30 i nie ukrywam,że to mi
            najbardziej przeszkadzało...Znajomych tez nie można wprowadzać,tylko
            rodzinę....Warunki poza tym były dobre,pokoje ładne, w miarę duże,ładne
            łazienki,duzy pokój z telewizorem,internet płatny oddzielnie.Ja zrezygnowałam
            głownie ze względu na te powroty,niemożność zaproszenia znajomych i baaaardzo
            dużą ilość schodów.Tak było u mnie.No i musisz się przygotować na to,że trzeba
            się jakoś wykręcić kiedy zostaniesz zapytana gdzie mieszkasz :)Mimo to pobyt
            wspominam dobrze i długo wahałam się czy zostać...Mam nadzieję,że Ci
            pomogłam.Musisz się po prostu liczyć z tym co Ci napisałam.Decyzja należy do
            Ciebie...
            • Gość: joll Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:14
              Froso dziekuje Ci bardzo :) bo jakos tak w calym internecie zmowa milczenia na ten temat ;) u ktorych siostr mieszkalas?
              • Gość: Froso Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:23
                Większość ludzi mówi,że SŁYSZAŁO od koleżanki i,że jest MASAKRA :) Myślę,że to
                zależy od tego czego oczekujesz po studiach.Jeśli chcesz np. iść na imprezę i
                wrócić w nocy to jest taka możliwość,musisz to tylko zgłosić :) Ja mieszkałam u
                Urszulanek.
        • Gość: joll Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:47
          A czy te siostry maja jakas strone internetowa? Jak mozna uzyskac jakis kontakt do nich? Nie wiesz czy sa wolne miejsca na nastepny rok jeszcze?
          • Gość: Froso Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:52
            Strony chyba nie mają,telefon może mam gdzieś zapisany,ale musiałabym
            poszukać...Możesz podać maila to jakbym znalazła to mogłabym Ci przesłać? Nie
            mam pojęcia czy są wolne miejsca,ja np. rezerwowałam miejsce w maju.Może coś
            jest bo dużo dziewczyn się wyprowadziło.
            • Gość: joll Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:55
              iscwstroneslonca@vp.pl bede bardzo wdzieczna :) bo w sumie bylam u innych siostr, ale tam mialy rygor ogromny, powroty o 22 a 3 razy w tyg, 21 i w ogole..
              • Gość: Froso Re: Zakonnice internat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 21:59
                Tak,wiem,że gdzie indziej jest gorzej.Moja współlokatorka po tygodniu u innych
                sióstr przeprowadziła się do nas.ponoć Urszulanki są najlepsze :)Widzę,że miałam
                sporo szczęścia.To jak znajdę to napiszę.Jak nie dziś to jutro.Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka