skks Re: trudny... 18.12.03, 23:21 a daj Ty mu spokój:)) przeca to nie pierwszy raz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trudny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:33 spac, pic, spac pisc Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: trudny... 18.12.03, 23:34 jaśniej, jaśniej mój drogi:))) Coś Ci się ozorek plącze!!! Czyżby szarlotka zaszkodziła?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trudny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:39 > Czyżby szarlotka zaszkodziła?:)))) TO BYLA JAKAS SZARLOTYKA??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trudny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:42 jezeli: szarlotka jest czarna szarnlotka jery vbrx jsnlrk jhsnlrj jablek tzn :D i szarloyka jrdy czxkoladowa, to byls tez xzarlotka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ide lulac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:47 bo mi sie literki myla :) ale tylko dfxisiaj i yo po prezencie Magazyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toimCrac wybaczcue :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:45 student jutro ma zajevia do 14:00 wiec ,,, :> Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: trudny... 18.12.03, 23:46 hehehe:)) dobrze ci idzie udawanie:) tylko jeszcze musisz się potknąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: trudny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:49 problem w tym ze ja sie nie poytakam!!! :) pisze jak palce po klawiatyrze stapaja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: trudny... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 00:18 tomek:)) a wygladales na trzezwiejszego;D moze trzeba bylo cos zjesc, to bys sie lepiej poczul, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: trudny... 19.12.03, 09:22 Gość portalu: 7 napisał(a): >moze trzeba bylo cos zjesc, to bys sie > lepiej poczul, hehe A co???? Pierniczek nie smakował???????? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: trudny... 19.12.03, 13:36 > >moze trzeba bylo cos zjesc, to bys sie > > lepiej poczul, hehe bo ja bylem calkiem trzezwy i bez komplikacji sie obylo, a to ze mnie literki nie sluchaly, to juz inna sprawa... :) > A co???? Pierniczek nie smakował???????? :((((( smakowal i to jeszcze jak! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do Tomcracka 19.12.03, 14:14 tomcrac napisał: > > > A co???? Pierniczek nie smakował???????? :((((( > > smakowal i to jeszcze jak! Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że to nie jest tylko grzeczność. Mogę zrobić następny. Z okazji??? Chyba brak okazji, to też okazja...? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: do Tomcracka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:22 nie tylko z grzecznosci, zazwyczaj nie lubie ciemnych ciast, ale Twoje bylo wysmienite :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: trudny... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 16:58 wrecz przeciwnie, fajny byl Odpowiedz Link Zgłoś