Dodaj do ulubionych

Kraków żegna Michaela Jacksona

07.07.09, 22:00
"Najważniejsze jest przesłanie piosenek. Przy niej wszystkie skandale związane
z jego osobą pozostają w tle"

czyli nieważne jaki był, ważne co napisał/wykonał

na tej zasadzie za "fajnego" można by uznać np. Stalina

Jackson niczym JP2
Obserwuj wątek
    • Gość: thriller Re: Kraków żegna Michaela Jacksona IP: *.n4u.abpl.pl 07.07.09, 22:21
      to może się kolega pochwali co takiego stworzył Stalin, że kolega to czytał
      słuchał albo oglądał.

Porównanie Jacksona do Stalina to jak krzesło i krzesło elektryczne. Niestety
      poziom wypowiedzi niektórych osób jest poniżej komentarza.
    • Gość: PASSSSSSSSSSSSSSSS aaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.ghnet.pl 07.07.09, 23:03
      pomiot popkultury, rzygowiny telewizyjnej cywilizacji, impotenci intelektualni
      no i oczywiście dziennikarskie prostytutki nawet po śmierci tego żałosnego
      człowieka(nie dziecko nie dorosły, nie mężczyzna nie kobieta, nie młody nie
      stary)chcą wynieść na piedestały, ale czego muzyki? popu ? Kultury? to jakaś
      żenada. NIE WIERZCIE TV, GAZETOM DZIENNIKARSKIM KURW.OM!!!! ONI WYKREOWALI TEGO
      CZŁOWIEKA, ZAGUBIONEGO, ZDZIECINNIAŁEGO, NIEZDOLNEGO DO SAMOISTNIENIA, A TERAZ
      NAWET PO JEGO ŚMIERCI CHCĄ ZBIĆ NA NIM INTERES.KAZALI SIĘ NIM KARMIĆ, JEGO
      KŁOPOTAMI, AFERAMI, ŚLUBAMI, ROZWODAMI, GWIAZDORSTWEM, UPADKIEM ,BIAŁASTWEM,
      OPERACJAMI, CHOROBAMI, ANOMALIAMI. WIEM ŻE JEST SEZON OGÓRKOWY ALE JEŻELI KTOŚ
      ŻEGNA JACKSONA W TEN SPOSÓB TO JEST BARDZIEJ SZURNIĘTY OD NIEGO. MJ TO SMUTNA
      POSTAĆ OFIARA MEDIÓW I SAMEGO SIEBIE(PRZEPIEPRZYŁ PONAD 300 TYS. DOLARÓW NA
      JAKIEŚ GÓWNO) NIE WMAWIAJCIE NAM, ŻE JEST KOGO ŻAŁOWAĆ. JA MOGĘ POWIEDZIEĆ Z
      DUMĄ NIE DAŁEM SIĘ NABRAĆ , NA TEN CAŁY POPERSKI SYF NO I OCZYWIŚCIE NIE
      PŁAKAŁEM PO JACKSONIE, ALE PO JACKU KACZMARSKIM TO JUŻ TAK BO TO BYŁ KTOŚ, COŚ
      PO SOBIE ZOSTAWIŁ WYSTARCZYŁA MU GITARA I ROBIŁ SHOW, A MJ CZYMŻE BYŁBY BEZ
      PLAYBECKU?????? UWAŻAJCIE NA AMERYKANIZACJĘ NASZEGO ŻYCIA NIE DAJCIE NARZUCIĆ
      SOBIE OBCEJ KULTURY I SPOSOBU MYŚLENIA!!
    • a-estrela-do-mar Dziękuję! 07.07.09, 23:38
      Dziękuję, że mogłam się z Wami tam spotkać! Było mi o wiele lepiej i
      lżej będąc tam z Wami, niż gdybym miała sama płakać przed
      telewizorem. Bardzo się cieszę, że dzięki Michaelowi poznałam
      nowych, fajnych ludzi.

Dziękuję bardzo wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili
      się do organizacji tego spotkania - bez Was nie byłoby transmisji i
      nie byłoby tak wyjątkowo - jeszcze raz dziękuję!

Dziękuję Michaelowi - za wszystko.
    • Gość: Yenni Krakowskie pożegnanie Michaela Jacksona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 08:59
      Dobrze, że mogłam byc tam wczoraj ze wszystkimi, którzy myślą i
      czują tak jak ja... to pomaga pogodzić sie z uczuciem smutku po
      śmierci MJ...
    • Gość: pablo Kraków żegna Michaela Jacksona IP: *.chello.pl 08.07.09, 14:36
      Mylisz sie,jak mozesz porownywac MJ do stalina???Chodzi o to,ze
      najwazniejsza jest jego muzyka,tworczosc,osobowosc,a skandale itp
      ktore kreuja media sa mniej wazne,i trzeba dobrze znac jego droge od
      dziecinstwa zeby moc oceniac to ze momentami byl
      troche "dziwny".Jesli ktos dobrze zna jego biografie,wie z czego to
      wynika.
    • Gość: haha! Kraków żegna Michaela Jacksona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:52
      Ale jaja! Nie wierzę, że te komentarze i teksty w artykule to prawda. To jakiś
      straszny fake musi być. Ludzie nie mogę mowić takich rzeczy serio.
    • Gość: nino Re: Kraków żegna Michaela Jacksona IP: *.chello.pl 12.07.09, 23:15
      żałosna ta twoja wypowiedź...
      Jak ty możesz w ogóle porównywać tak dobrego człowieka jak Michael Jackson ze Stalinem?...
      żal.pl...
    • Gość: n Kraków żegna Michaela Jacksona IP: *.chello.pl 12.07.09, 23:16
      żałosna ta twoja wypowiedź
      Jak ty w ogóle możesz porównywać MJ ze Stalinem?????
      żal.pl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka