barbapapa2 19.12.03, 13:14 firmy te ogłaszają się w Dzienniku, jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: czy ktoś pracował w teatrach wyjazdowych? 19.12.03, 13:26 Modrzejewska tak zaczynała... Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2 Re: czy ktoś pracował w teatrach wyjazdowych? 19.12.03, 13:28 bardzo śmieszne, a może mądralo dasz mi prace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislai zapomnij!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:36 nie tak dawno był artykół opisujący tego typu praktyki. miał tytół ZOBACZYĆ NEAPOL I UMRZEĆ, to co tam opisali to szczera prawda. a "Tearty" to zwykłe budy cygańskie, gdzie za ciężką pracę, poniżanie, upodlenie - najczęściej nie płacą, tylko wysadzają cię na srodku autostrady. Nie mają adersu, nie są nigdzie zarejestrowani - nikt Ci nie pomoże, a na policji wyśmieją, że są jeszcze tacy naiwni jak Ty. Pracowałem za granicą, i nikt mnie nigdy nie wykiwał, ale widziałem "wykiwanych" mnustwo. Siedzą na dworcach i proszą o grosz na jedzenie i bilet do domu. poczekaj do maja - wchodzimy do unii, i LEGALNIE zatrudnią cię na każdej farmie w połowie Europy. Polacy są cenionymi pracownikami, i znając podstawy obcego języka - zarobisz, bez ryzyka i poniżeń. Jest tylko jedna zasada - ŻADNYCH POŚREDNIKÓW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislai zapomnij!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:40 nie tak dawno w wyborczej opisali tego typu praktyki. " ZOBACZYĆ NEAPOL I UMRZEĆ", to co tam opisali to szczera prawda. a "Tearty" to zwykłe budy cygańskie, gdzie za ciężką pracę, poniżanie, upodlenie - najczęściej nie płacą, tylko wysadzają cię na srodku autostrady. Bedziesz miała szczęście, jak dadzą jeść. przeważnie każą sobie kupować jedzenie samemu - nie ponoszą wtedy żadnych kosztów. Nie mają adersu, nie są nigdzie zarejestrowani - nikt Ci nie pomoże, a na policji wyśmieją, że są jeszcze tacy naiwni jak Ty. Żaden polak, znający temat, w życiu nie pujdzie pracować do "beżowego". To sobie dobrze zapamiętaj!!! Pracowałem za granicą, i nikt mnie nigdy nie wykiwał, ale widziałem "wykiwanych" mnustwo. Siedzą na dworcach i proszą o grosz na jedzenie i bilet do domu. poczekaj do maja - wchodzimy do unii, i LEGALNIE zatrudnią cię na każdej farmie w połowie Europy. Polacy są cenionymi pracownikami, i znając podstawy obcego języka - zarobisz, bez ryzyka i poniżeń. Jest tylko jedna zasada - ŻADNYCH POŚREDNIKÓW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2 Re: zapomnij!!! 19.12.03, 17:30 ok, masz racje, tylko za co dożyć do maja.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislai knajpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 21:51 mieszkasz w krakowie. przejdz po knajpach, pogadaj z kierownikami. tu w obrembie samych pant jest ponad 1000 knajp, do tego kazimierz i cala reszta. dziewczyne przyjmą chetniej, niz faceta - wiec szansa jest. po prostu musisz pochodzic. inaczej sie nie da. pracodawca w knajpie musi Cie zobaczyc. znajdziesz prace, nawet jak by to było po jednym popołudniu w 7 zużnych knajpach Odpowiedz Link Zgłoś