gph 22.07.09, 19:51 zaczynam żałowac że to Wisła zdobyła mistrza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nononr1 Re: no, cóż brzydka kompromitacja. 22.07.09, 19:58 Jaki Pan taki kram. Cupiał niech zabiera zabawki i spada ze swoją polityka .Cwaniaczek. A już witał się z gąską , tylko w kasie miał wąsko. Wolałem Wisłę w 2 lidze jako solidny zespół zgranych , odważnych ludzi z sercem a nie kalkulatorem!!!Jak napiszę coś o PZPN to będzie ,ze się mszczę. Ale zacząć trzeba od podstaw... Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: no, cóż brzydka kompromitacja. 22.07.09, 20:10 sorry , nie podbijam wątku ,bo zaraz i tak będzie artykuł.Ale wydaje mi sie że prawdopodobnie Pan Bogdan wygrał dziś duuuuzo kasy u buka. Mało tego . pozbył się problemu stadionu i wzmocnień...A bookmacherzy tez nie będą płakać. I tak wszyscy są szczęśliwi a Gazeta pozostanie bez tematu...:( Płakać? Jaki Pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
gph ja tam szczęśliwy nie jestem 23.07.09, 09:25 ale z WITem Tibilisi chyba było gorzej szczerze mówiąc. obaczym co ugrają lech legia i polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ja tam szczęśliwy nie jestem 23.07.09, 11:56 pojawcyły ci sieę kluby z Tbilisi, ale poza tym - szczera racja na liście hańby, oprócz Dynama Tbilisi i Valerengi znalazła się też Levadia... Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak zwał, taki zwał 23.07.09, 12:32 może być i dynamo generalnie nie bardzo jest co roztrząsać chyba żeby na wiosnę dac gajkom widły wysłać na pola do roztrząsania obornika Odpowiedz Link Zgłoś