Gość: PSEUDONARODOWCY W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:29 MOŻE JUZ CZAS ZADZIAŁAĆ (BO SŁOWA DO "MAŁYCH CHŁOPCÓW" Z NOP NIE DOCIERAJĄ), ŻE POLSKA-NORMALNI LUDZIE-PATRIOCI NIE ŻYCZĄ SOBIE NAPOMPOWANYCH, BEZMÓZGOWCÓW, KTÓRZY PRZYNOSZA NAM WSTYD- STRASZĄ SWOJĄ GŁUPOTĄ W ZAKOPANEM, ROZKLEJAJA AGITUJĄCE ULOTKI W KRAKOWIE (DZISIAJ SIĘ POKAZAŁY). FASZYZM TO FASZYZM,RASIZM TO RASIZM. ODWAGI NOPIACZKI-NAZWAJCIE RZECZY PO IMIENIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.aster.pl 23.07.09, 14:41 A żyjemy w takim tolerancyjnym kraju...Chyba dla faszystów Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Widać Polska nie została jeszcze oszyszczona z żyd 23.07.09, 14:51 Widać Polska nie została jeszcze oszyszczona z żydów i kapusiów skoro to doszło do gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Widać Polska nie została jeszcze oszyszczona 23.07.09, 17:19 Może raczej trzeba ją oczyścić z ludzi zatrutych nienawiścią , jak Ty, szukających wroga tem, gdzie jest jakakolwiek inność ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polszczyzna? Re: Widać Polska nie została jeszcze oszyszczona IP: *.tx.res.rr.com 30.07.09, 03:57 Coz, jak "oszyszczona"... nadmiar etanolu? Belkotliwa mowa, zaburzona koordynacja ruchowo-wzrokowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
malford W czym problem? 23.07.09, 15:26 Ten człowiek od lat wozi mnie w sierpniu przez Dolinę Chochołowską. Koszulki rzeczywiście ma ciekawe. Nie wiem co jest złego w napisie "Biały dumny mężczyzna". Może to pretensjonalne, ale chyba nie obraźliwe. Co do gwiazdy Dawida, to dla mnie niesie ona taki sam przekaz jak swastyka, więc przekreślenie jest jak najbardziej na miejscu. Poza tym w końcu Piczura nie nosił koszulki z tą gwiazdą na szubienicy. Nie słyszałem, żeby palacze oburzali się widokiem przekreślonego papierosa. W USA, które są krajem uwielbianym i wzorcowym dla tych "oburzonych", nosi się znacznie ostrzejsze koszulki. Tam można nawet legalnie propagować faszyzm i jakoś nie przeszkadza to w seksualnych kontaktach z Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: W czym problem? 23.07.09, 17:23 Skoro odpowiada Ci amerykańska hipokryzja, to może przeprowadź się tam. Jeśli nie widzisz różnicy między przekreślonym papierosem i przekreśloną gwiazdą Dawida, Polska nic na tym nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTOK Te Goralenvolki byli, są i raczej będą ksenof IP: 213.172.178.* 23.07.09, 16:25 ksenofobami... Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur [...] 23.07.09, 16:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.chello.pl 23.07.09, 16:38 Przestan z tym "pejsaci", ok? Mi ubliza jak mowi sie o moim narodzie per "Polaczki", mysle ze Zydzi czuja to samo w stosunku do uzytego przez ciebie okreslenia. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: W Tatry z rasistowskim emblematem 23.07.09, 17:27 Możesz nie lubić kogo chcesz ale obnosić się ze swoim chamstwem - to głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur [...] 23.07.09, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:42 cala prawda o goralenvolk: pl.wikipedia.org/wiki/Goralenvolk www.insomnia.pl/Goralenvolk-t193234.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.kos.net 23.07.09, 17:42 Jest tylko jeden problem: gwiazda Davida moze byc rozumiana jako symbol Zydow, lub/oraz panstwa Izrael. Jezeli to ma byc antysemickie powinno byc karalne, jesli antyizraelskie nie widze w tym nic zlego, bo na tej zasadzie mozna zabronic krytyki jakiegokolwiek kraju. Tak wiec ten facio powinien zamiast samej gwiazdy przekreslic po prostu cala flage Izraela i bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co W Tatry z rasistowskim emblematem 23.07.09, 17:48 Cała ta kolejka powinna być zlikwidowana. Śmierdzi, hałasuje i przeszkadza pieszym; to naprawdę taki problem przejść te parę (nawet niespełna) kilometrów? To po co w ogóle ruszać tyłek sprzed telewizora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR. Re: W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.supercabletv.net.co 30.07.09, 07:59 PKS powinien dojezdzac do Chucisk. Zadna Wspolnota 7 Wsi nie ma prawa przywlaszczac sobie czesci RP i brac za to forsy. Zagrodzmy Marszalkowska i kazmy im (W7W) placic myto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. heil goralenvolk! IP: *.fema.krakow.pl 23.07.09, 18:11 Uważam, że jest skandalem oddanie fragmentu Tatrzańskiego Parku Narodowego jakimś góralom. To przecież wspólne narodowe dobro. A co do tej odznaki - przecież w czasie wojny górale byli dzielnymi współpracownikami okupanta w ramach Goralenvolk. Ich delegacja przyjechała na Wawel do Generalnego Gubernatora dr Hansa Franka. I to są fakty, tak było naprawdę. Mam nadzieję, że Wspólnota w Witowie wyrzuci tego Piczorę z pracy i przeprosi nas wszystkich za tę nikczemność. Niezależnie od tego należałoby jakoś zrewidować sprawę doliny Chochołowskiej, tak by wróciła do prawowitych właścicieli - Państwa Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR. Re: heil goralenvolk! IP: *.supercabletv.net.co 30.07.09, 08:02 Calkowicie popieram. Tatry nalezy oddac narodowi polskiemu, a nie jakims pazerusom ze Wspolnoty 7 Wsi. PKS ma dojezdzac do Hucisk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fashe kotka Podoba mi się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 19:41 Mrauuu.. Biały Dumny Mężczyzna, Polak, Narodowiec.... ciekawe jak wyglądałby gdyby zrzucił tą koszulkę.. i spodenki mrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Rasizm i antysemityzm to normalna sprawa IP: *.chello.pl 23.07.09, 21:33 Wolskiej prawicy i kościoła kat . Przecież oni są zadowoleni z tego stanu rzeczy , potępienia nie słychać . A ta wapnowana power chodzi do kościoła i się spowiada i dostaje rozgrzeszenie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.bchydro.com 23.07.09, 21:43 Nie widzisz roznicy miedzy malunkiem a godlem panstwowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 07:03 Czy to znaczy, że Dolina Chochołowska uzyskała niepodległość? Ja też tak chcę! Mam prawie hektar ziemi i półtora lasu: czy mogę na tym terenie rozwalać off-roadowców? Policja nie jest w stanie sobie poradzić. Skoro tzw. porządek prawny nie obowiązuje na terenie Doliny Chochołowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert o Re: W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.chello.pl 25.07.09, 14:13 nie z leninem czy che sa rownie debilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.wszib.poznan.pl 26.07.09, 13:24 no i gdzie ten rasistowski emblemat? gazeta prześciga samą siebie w szczycie debilizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur81 W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:51 Prawda jest taka że rasizm jest chorobą a każdą chorobę trzeba leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agx A kto zmusz do jeżdżenia z tym gościem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:59 Jak nie będzie miał klientów to nie będzie jeździł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR. Re: A kto zmusz do jeżdżenia z tym gościem? IP: *.supercabletv.net.co 30.07.09, 08:06 Bedzie mial, bo tam nie ma czym dojechac. A jak sie czyms nie dojedzie, to trzeba skracac trase w gorach, bo nie da sie zdazyc powrotem przed zmrokiem. PKS musi dojezdzac do Hucisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy W Tatry z rasistowskim emblematem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.09, 22:54 Znacznie lepszy byłby rysunek przedstawiający męskie genitalia na tle gwiazdy Dawida. Byłby to symbol sprawdzony i bezpieczny, bo w Polsce niezawisły sąd już kiedyś orzekł, że męskie genitalia na symbolu religijnym nikogo nie obrażają! Ciekawe co na taki obrazek powiedzieliby nasi ścigający antysemitników delatorzy? Jak w pocie czoła dowodziliby, że fiut na krzyżu owszem, ale na gwieździe okupantów Palestyny już w żadnym wypadku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F zdjęcia w tej koszulce już nie ma i nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F po mieście w koszuce z Che - d-cą obozu koncentr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:52 lansowania czerwonych morderców GW jakoś nie tępi - to raczej nie przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Rafał Pankowski - promotor przestępcy Simona Mola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:57 takie "autorytety" to tylko w G..Wnie :) Odpowiedz Link Zgłoś