Gość: havi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:31 no to trzeba wreszcie dostosować ceny i poziom obsługi do turystów, bo inaczej do zakopca przestaną walic takie tłumy... ...małą łyżką a ciągle.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krak Zakopane: turystów dużo, dutków mało IP: *.tktelekom.pl 27.07.09, 07:01 Ceny w Zakopanem są z kosmosu.Tak pazernych i chciwych ludzi to jeszcze nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzakopane Wiecznie mało! Chciwość góroli nie zna granic. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 07:55 Zresztą trzeba być debilem by się pchać do zakopca wtedy kiedy wali tam największy tłum i rządzi komercja a ceny są "warszawskie". NA HALE WRACAĆ OWCE PASAĆ A NIE KASE ZDZIERAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Zakopane: turystów dużo, dutków mało IP: 62.89.110.* 27.07.09, 10:27 ciekawe gdzie w zakopanem mozna zjeść dwudaniowy posiłek za 14 zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegural Zakopane: turystów dużo, dutków mało IP: 195.47.223.* 27.07.09, 11:46 Hohoho, no to recepta na spadek dochodow jest prosta panowie gorale, prawda? Podniesc ceny jeszcze bardziej, a co, przecie to Zakopane jest a nie jakis Poronin czy inna dziura. Cepry przyjada, to zaplaca! Jeszcze drozej, jeszcze, jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Zakopane: turystów dużo, dutków mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 12:08 No i bardzo dobrze. Przykład- danie stołówkowe: ziemniaki, pierś z kurczaka i jakaś marna surówka - 18 dutków. Bez zupy. Chyba ich powaliło. Cena z jednego "lokalu" w Kuźnicach. To niech sobie sami tam kupują. Pomijając tłok i to że z Krakowa do zakopanego dojazd zajął mi 4,5h, przy czym połowe tego czasu spędziłem na odcinku Biały Dunajec-Poronin-Zakopane. Tam nie ma sensu jeździć ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Gdyby nie "dutki" to Zakopane stało by się znów... IP: *.betanet.pl 21.08.09, 18:45 taką małą zapadłą wioską jaką było kiedy zostało odkryte. Zresztą teraz jest małym miasteczkiem.... czyli wyszło chyba na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś