peteen 29.12.03, 22:12 i żeby mi to było ostatni raz, bez względu na płeć, wiek i wyznanie... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacare Re: A kto to vacare? A kto dokucza i jak?:) n/t 29.12.03, 22:25 taki lubu, lubo czy jakoś tam ps Peteenie moje serce dzisiaj bije tylko dla Ciebie! :)*:)*:)* vacare Odpowiedz Link Zgłoś
stalynick Re: A kto to vacare? A kto dokucza i jak?:) n/t 29.12.03, 22:33 Vacare to fajna kobitka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: A kto to vacare? A kto dokucza i jak?:) n/t 29.12.03, 22:38 i ładna, i mądraitp... piękne dzieki buziaczki, serce oddałam Peteenowi. na dzisiejszy wieczór! :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: O to ważna persona... 30.12.03, 17:22 ...musi być. Bilety w tramwajach sprawdza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: gorzej... 30.12.03, 17:40 peteen napisał: > polewa z głupoli... > ;c) I nie lubi austriackiego gadania? To ten zgubny wpływ W.? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen warszawę znam tylko w okolicy central parku... 30.12.03, 17:46 nikt mnie nigdy po niej sensownie nie oprowadził, przeto nie może miec ona na mnie nijakiego wpływu... ale od lat ma wpływ na moje finanse ;c) a austriackie gadanie jest par excellence, zwłaszcza tu, w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: warszawę znam tylko w okolicy central parku.. 30.12.03, 17:57 peteen napisał: > nikt mnie nigdy po niej sensownie nie oprowadził, przeto nie może miec ona na > mnie nijakiego wpływu... > ale od lat ma wpływ na moje finanse ;c) Tegom sie domyslil ;) ale chodzilo mi o wplyw na panne Vacare... ;) > a austriackie gadanie jest par excellence, zwłaszcza tu, w Krakowie... Got erhalte Franz den Kaiser? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: warszawę znam tylko w okolicy central parku.. 30.12.03, 17:59 po pierwsze: nie wiemy, czy pannę, nie wiemy... po drugie: nic nie kumam, ale doceniam... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: powiedzmy "panne z rynku wtórnego"... 30.12.03, 19:07 uniwersytet trzeciego wieku ?! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: powiedzmy "panne z rynku wtórnego"... 30.12.03, 19:17 miało być miło! nie bój się nie strasze w zadnym zamku. wręcz przeciwnie, :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare zapomniałam Galicja.... 30.12.03, 19:57 Panna z odzysku toz to grzech. Co innego Panna z dzieckiem no... mimo to pozdrawiam bardzo serdecznie :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zapomniałam Galicja.... 30.12.03, 20:02 > Panna z odzysku toz to grzech. A gdzie widzi ten grzech, ha? Juzem słyszał, że wszystko można naprawić! I gdzie tu grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: zapomniałam Galicja.... 30.12.03, 20:04 Ona jest cała grzechem, to była odpowiedź na post Peteena. :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś