Gość: Misiek K IP: *.chello.pl 31.12.03, 15:53 Zycze wszystkim Upojnego Sylwestra :))) Bawcie sie i szalejcie :) do przeczytania w Nowym Roku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Szalonego zycze :) 31.12.03, 17:19 Wcześnie się żegnasz, czyżbyś poszedł się wykąpać przed imprezą? ;P Dobrej zabawy wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek111 Re: Szalonego zycze :) 31.12.03, 17:58 ja również życzę wszystkim udanego Sylwka i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Hej, szaaaaallllllaaaaaaaałłłłłłłła, szaaaaallllllaaaaaaaałłłłłłłła ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Adaś też ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:05 ... po dniu pełnych wrażeń (a było co przeżywać - naprawdę coś niesamowitego dziś usłyszałem) życzy Wam spokoju w dniu jutrzejszym a więc "ZEEERO CATZA" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Adaś też ... 31.12.03, 19:07 Ja również miłej zabawy życzę, sam właśnie wybywam z domu ;) Do przeczytania za rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Szalonego zycze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:28 Ja także życzę wszystkim szalonego Sylwestra i spokojnego jutrzejszego poranka! Ja zostaje w domu więc mój Sylwester raczej so pokojnych należeć będzie :-) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym (już za cztery i pół godziny) Roku 2004!!! Pozdrawiam serdecznie Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Szalonego zycze :) IP: *.chello.pl 01.01.04, 13:37 No i jestesmy w Nowym Roku, i jak tam wrazenia? prosze tylko nie pytac jak mnie minal sylwester, bo takiej katastrofalnej imprezy to ja jeszcze nie przezylem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Szalonego zycze :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.01.04, 00:56 Powiem krótko: BOLI!!! ...i nie głowa tym razem - kaca nie miałem, mimo że trzeźwienie zajęło mi 12h... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Szalonego zycze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 08:25 > Powiem krótko: BOLI!!! A ja się zastanawiam dlaczego boli: 1 - po stypie, że stary sobie poszedł...(smutek i żal) 2 - z radość, że nowy przyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus ..ani to, ani to... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.01.04, 02:20 Prawidłowa jest odpowiedź trzecia: Boli jak najbardziej fizycznie - od nadmiaru tańca porobiły mi się paskudne zakwasy, a stopa mnie tak napierdalała, że myślałem, że mam kość pękniętą... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: ..ani to, ani to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 10:56 Gość portalu: Locutus napisał(a): >od nadmiaru tańca porobiły mi się paskudne zakwasy To jest właśnie skutek braku ruchu. Trzeba się ruszać żeby potem nic nie bolało. Proponuje codzienne ćwiczenia... Do Jogi Cię nie namawiam bo mógłbyś się zabić przy wykonywaniu pewnych ćwiczeń ale zwykłe skłony by pomogły :-) Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
voith221047 Re: ..ani to, ani to... 03.01.04, 22:24 ja proponuję dla lokiego dyscyplinę: "Bieg do 502 z przeszkodami" "Slalom między Babciami w 502" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: ..ani to, ani to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:28 voith221047 napisał: > "Slalom między Babciami w 502" Loki ten sport uprawia czynnie (nie tylko w 502) :-) Na własne oczy to widziałam hihihi Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Szalonego zycze :) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 02.01.04, 00:58 I wsiego dobrego w tym nowym roku! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś