Dodaj do ulubionych

"INTERNET POLSKA" -opinie

IP: *.net.autocom.pl 03.01.04, 11:16
Proszę o opinie o dostawcy internetu "Internet Polska" (Osiedle Widok i nie
wiem gdzie jeszcze)
Obserwuj wątek
    • sabbina [...] 03.01.04, 11:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: eeeee Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 195.116.155.* 03.01.04, 14:11
        firma nie jest najlepsza ale jest TANIA i to jej najwazniejsza zaleta

jak ktos chce placic wiecej to niech se wezmie neostrade i bedzie mial produkt
        lepszy ale niech pamieta ze zaraz vat na net skoczy do 22 proc i wtedy cena
        neostrady tez jeszcze skoczy wiec jest sie nad czy,m zastanawiac
        • Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 04.01.04, 16:29
          Jest TAŃSZA ale jak działa ???
          • Gość: eeeee Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 195.116.155.* 07.02.04, 11:17
            napisze to w ten sposób: "do pewnych rzeczy trzeba się po prostu
            przyzwyczaić" :-)
        • Gość: dark Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 07.02.04, 14:27
          Myśle, że jak każda firma oferująca sieci osiedlowe probuje zwabic w sidła
          potencjalnego klienta i obiecuje internet w 3 dni....co do IP, a raczej
          wysokosci abonamentu, wydaje mi sie że to na pewno nie tanio. Oczywiscie że
          porównojąc z tym co oferuje kochana TPsa czy Chello to ma racje bytu. Rzecz
          jasna jesli chodzi o same sieci osiedlowe, to taka stawka jest wygórowana.
          dowody? osobiście znam ludzi którzy placa 30 zl za dostęp bez zadnych
          ograniczeń ( mam tu na mysli p2p czy FTP ) i bynajmniej nie narzekają na
          szybkość transferu>
    • Gość: M Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 62.148.91.* 05.01.04, 14:51
      NIe wiem jak dla odbiorców indywidualnych, ale firmy olewają z góry na dół,
      zwalali winę na tepsę jak coś nie działało, do tego cen wcale nie mają
      konkurencyjnych, transfer za który się płaci jest tylko na papierze (uff
      jeszcze tylko dwa miesiące wypowiedzenia - nigdy więcej!)
    • Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 05.01.04, 17:43
      Pociągam
    • Gość: wid Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 16:47
      Wieszają w klatkach reklamy 45 zł/mieś. Co są warci ?
      • Gość: Paweł Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:00
        Obecnie wolę Neostradę bo porównywałem. Zapewniają w IP, że będzie OK ale nic
        się nie poprawia. Zanim zapłacisz za usługę to żądaj, żeby była ok. Ja mam w
        umowie transfer do 5Mb (ciekawe dlaczego w Polsce wszyscy piszą do). Tak jak
        byś miał zarabiać w firmie do 30000 miesięcznie a dostał byś 700, i co się
        czepiasz, było "do"?
    • Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 31.01.04, 11:03
      Podciągam -Mam Autocom -zadawalający ale drogi
    • Gość: Goga Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 11:35
      Mieszkam w Dziewiątce. Zadzwoniłam do IP w połowie lipca 2003. żeby się dopytać
      o szczegóły. Powiedziano mi, że podłączenie w 3 dni. Pomyślałam sobie, a co
      będę płacić abonament za cały miesiąc, skoro już 2 tygodnie minęły. Zadzwoniłam
      więc pod koniec lipca. Przyszła panienka, podpisałyśmy umowę 29 lipca. Jakoś
      tak się okazało, że termin już nie 3 dni, ale 3 tygodnie. Zadzwonią. We
      wrześniu, nie doczekawszy się telefonu od nich, sama zadzwoniłam. Wówczas
      panienka powiedziała mi, że nastapiła pomyłka, blok jest nie podłączony, ale w
      najbliższym czasie będzie etc. Zadzwonią. Następne moje telefony trafiały w
      pustkę. Panienka była nieobecna. Minęło parę miesięcy. Miałam inne sprawy na
      głowie i trochę to odpuściłam. Tymczasem parę dni temu przynieśli mi książeczkę
      opłat do domu. Myślałam, że się posikam ze śmiechu. Zadzwoniłam. No, nie mają
      chętnych w tym bloku (ja nie wiem, czy tu sami emeryci mieszkaja czy co). Musi
      być 10 osób. Trzeba czekać - zadzwonią. Ponieważ się już wpieprzyłam, wysłałam
      fax do prezesa. Czekam na odpowiedź.
      Taka to firma.
      To są na razie boje o podłączenie. Ciekawe, co dalej.
    • Gość: -ok- Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.autocom.pl 03.02.04, 17:23
      chcialam sobie zalozyc net u nich, ale pani mi powiedziala, ze jak chce, to
      powinnam znalezc iles tam osob, zeby mogli sie zainstalowac! wiec powiedzialm,
      ze roboty za nia odwalac nie bede! mam autocom, tanio, jestem zadowolona :)
      • Gość: Goga Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:25
        Jak tanio ten Autocom?
    • Gość: kit Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 04.02.04, 15:56
      Mnie przesówali termin podłączenia przez dwa lata podwa miesiące =-odpuściłem
    • Gość: Ramek Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.um.krakow.pl 05.02.04, 10:43
      Są fatalni. W ciągu miesiąca dochodzi nawet do 10 awarii. Przez 1,5 miesiąca
      nie mogłem poczty wysłać i nikt nie wiedział jak to naprawić. Jedynym atutej
      tej firmy jest cena, ale czasami zdrowie (czyli nerwy) jest cenniejsze.
    • Gość: irman Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:29
      Ja również mam jak najgorsze doswiadczenia z tą firmą. Na wiosnę ubiegłego
      roku zebrałem 7 chętnych osób u mnie w bloku,no i oczywiście teoretycznie
      wszystko miało być załatwione w tydzień góra dwa. Fakt że miałem pewne
      komplikacje ze spółdzielnią ale jakoś to sam rozwiązałem.

Cały czas nalegałem w rozmowach z panią z marketingu żeby było jak
      najszybciej,bo zależy mi,ludzie pytają itp. Za każdym telefonem pani
      odpowiadała że już w przyszłym tygodniu...

W końcu gdy któregoś dnia zadzwoniłem i usłyszałem jak sekretarka mówi,że pani
      od marketingu nie ma, a jak się później okazało była tylko nie miała ochoty na
      rozmowę to podziękowałem tym amatorom.

Żenadka i odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka