Gość: kuna IP: *.net.autocom.pl 03.01.04, 11:16 Proszę o opinie o dostawcy internetu "Internet Polska" (Osiedle Widok i nie wiem gdzie jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina [...] 03.01.04, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 195.116.155.* 03.01.04, 14:11 firma nie jest najlepsza ale jest TANIA i to jej najwazniejsza zaleta jak ktos chce placic wiecej to niech se wezmie neostrade i bedzie mial produkt lepszy ale niech pamieta ze zaraz vat na net skoczy do 22 proc i wtedy cena neostrady tez jeszcze skoczy wiec jest sie nad czy,m zastanawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 04.01.04, 16:29 Jest TAŃSZA ale jak działa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 195.116.155.* 07.02.04, 11:17 napisze to w ten sposób: "do pewnych rzeczy trzeba się po prostu przyzwyczaić" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 07.02.04, 14:27 Myśle, że jak każda firma oferująca sieci osiedlowe probuje zwabic w sidła potencjalnego klienta i obiecuje internet w 3 dni....co do IP, a raczej wysokosci abonamentu, wydaje mi sie że to na pewno nie tanio. Oczywiscie że porównojąc z tym co oferuje kochana TPsa czy Chello to ma racje bytu. Rzecz jasna jesli chodzi o same sieci osiedlowe, to taka stawka jest wygórowana. dowody? osobiście znam ludzi którzy placa 30 zl za dostęp bez zadnych ograniczeń ( mam tu na mysli p2p czy FTP ) i bynajmniej nie narzekają na szybkość transferu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: 62.148.91.* 05.01.04, 14:51 NIe wiem jak dla odbiorców indywidualnych, ale firmy olewają z góry na dół, zwalali winę na tepsę jak coś nie działało, do tego cen wcale nie mają konkurencyjnych, transfer za który się płaci jest tylko na papierze (uff jeszcze tylko dwa miesiące wypowiedzenia - nigdy więcej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 05.01.04, 17:43 Pociągam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wid Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 16:47 Wieszają w klatkach reklamy 45 zł/mieś. Co są warci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:00 Obecnie wolę Neostradę bo porównywałem. Zapewniają w IP, że będzie OK ale nic się nie poprawia. Zanim zapłacisz za usługę to żądaj, żeby była ok. Ja mam w umowie transfer do 5Mb (ciekawe dlaczego w Polsce wszyscy piszą do). Tak jak byś miał zarabiać w firmie do 30000 miesięcznie a dostał byś 700, i co się czepiasz, było "do"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 31.01.04, 11:03 Podciągam -Mam Autocom -zadawalający ale drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 11:35 Mieszkam w Dziewiątce. Zadzwoniłam do IP w połowie lipca 2003. żeby się dopytać o szczegóły. Powiedziano mi, że podłączenie w 3 dni. Pomyślałam sobie, a co będę płacić abonament za cały miesiąc, skoro już 2 tygodnie minęły. Zadzwoniłam więc pod koniec lipca. Przyszła panienka, podpisałyśmy umowę 29 lipca. Jakoś tak się okazało, że termin już nie 3 dni, ale 3 tygodnie. Zadzwonią. We wrześniu, nie doczekawszy się telefonu od nich, sama zadzwoniłam. Wówczas panienka powiedziała mi, że nastapiła pomyłka, blok jest nie podłączony, ale w najbliższym czasie będzie etc. Zadzwonią. Następne moje telefony trafiały w pustkę. Panienka była nieobecna. Minęło parę miesięcy. Miałam inne sprawy na głowie i trochę to odpuściłam. Tymczasem parę dni temu przynieśli mi książeczkę opłat do domu. Myślałam, że się posikam ze śmiechu. Zadzwoniłam. No, nie mają chętnych w tym bloku (ja nie wiem, czy tu sami emeryci mieszkaja czy co). Musi być 10 osób. Trzeba czekać - zadzwonią. Ponieważ się już wpieprzyłam, wysłałam fax do prezesa. Czekam na odpowiedź. Taka to firma. To są na razie boje o podłączenie. Ciekawe, co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -ok- Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.autocom.pl 03.02.04, 17:23 chcialam sobie zalozyc net u nich, ale pani mi powiedziala, ze jak chce, to powinnam znalezc iles tam osob, zeby mogli sie zainstalowac! wiec powiedzialm, ze roboty za nia odwalac nie bede! mam autocom, tanio, jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:25 Jak tanio ten Autocom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.net.autocom.pl 04.02.04, 15:56 Mnie przesówali termin podłączenia przez dwa lata podwa miesiące =-odpuściłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramek Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.um.krakow.pl 05.02.04, 10:43 Są fatalni. W ciągu miesiąca dochodzi nawet do 10 awarii. Przez 1,5 miesiąca nie mogłem poczty wysłać i nikt nie wiedział jak to naprawić. Jedynym atutej tej firmy jest cena, ale czasami zdrowie (czyli nerwy) jest cenniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irman Re: "INTERNET POLSKA" -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:29 Ja również mam jak najgorsze doswiadczenia z tą firmą. Na wiosnę ubiegłego roku zebrałem 7 chętnych osób u mnie w bloku,no i oczywiście teoretycznie wszystko miało być załatwione w tydzień góra dwa. Fakt że miałem pewne komplikacje ze spółdzielnią ale jakoś to sam rozwiązałem. Cały czas nalegałem w rozmowach z panią z marketingu żeby było jak najszybciej,bo zależy mi,ludzie pytają itp. Za każdym telefonem pani odpowiadała że już w przyszłym tygodniu... W końcu gdy któregoś dnia zadzwoniłem i usłyszałem jak sekretarka mówi,że pani od marketingu nie ma, a jak się później okazało była tylko nie miała ochoty na rozmowę to podziękowałem tym amatorom. Żenadka i odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś