Dodaj do ulubionych

Studenci postrachem ośrodka wczasowego

IP: *.chello.pl 05.09.09, 00:33
Napatrzyli się debile na nasz parlament, na naszych wybrańców do PE i myślę
młoty, że to jest normalne...!!! Czas im wybić za młodu takie myślenie i
wystawić im "wilczy bilet"!!! Trzeba się umieć zachowywać, jak się chce być
kimś... Hołota won!
Obserwuj wątek
    • Gość: elo Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 01:16
      nuda nuda nuda

widac w katowicach dalej sezon ogórkowy...
      • Gość: mzb Tym AE różni się od renomowanych uczelni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 20:08
        że tu mówi się "to prawda, trochę przegięliśmy" - w domyśle nic się przecież nie
        stało, a z renomowanej uczelni od razu by wylecieli.
        • calcinus Obozy adaptacyjne... 05.09.09, 20:39
          nie oszukujmy sie, kilkanascie lat temu bylo podobnie, to nie jest tak, ze nagle
          mlodziez jakos dramatycznie zchamiala. Moj oboz adaptacyjny prawie 20 lat temu
          wygladal w sumie niewiele inaczej :) a uczelnie calkiem prestizowa i kierunek
          tez niczego sobie. Faktem jest, ze Samorzad Studentow z Przewodniczacym na czele
          dawal taki przyklad. Nie mowie, ze to dobrze, ale faktem jest ze takie sa po
          prostu tradycje obozow adaptacyjnych, wiele sie pod tym wzgledem nie zmienilo.
        • Gość: alamo AE z Katowic to dno a nie renoma IP: *.chello.pl 06.09.09, 20:23
          poziom nauczania jest ponizej krytyki. Moja zona studiowala na tej
          zenujacej uczelni, gdzie profesorowie zatrzymali swoj rozwoj
          ekonomiczny na latach wczesnego Gierka.
          • Gość: Ślązak Re: AE z Katowic to dno a nie renoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:59
            Rozumim, ze żona szanownego kolegi zrezygnowała ze studiów i
            pojechała na Sorbonę?! Jak możan tak ocenić uczelnię (i cokolwiem
            innego) na podstawie opowieści z alkowy? AE słaba a inne dobre?
            • Gość: alamo Re: AE z Katowic to dno a nie renoma IP: *.chello.pl 07.09.09, 17:48
              Dokladnie AE jest, moze nie slaba, co zla. Profesorowie odwalaja
              panszczyzne. Moja zona uznala, ze wstydzilaby sie okazywac dyplomem
              AE z Katowic i studia konczy w SGH.
            • Gość: SugarCubes Re: AE z Katowic to dno a nie renoma IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 00:38
              AE Katowice nie jest jakimś wyjątkiem. Wszystkie akademie ekonomiczne to
              wylęgarnia bezużytecznych niedouków - nawet do łopaty się nie nadają bo istnieje
              duże ryzyko, że ją zaraz połamią.
        • Gość: jaz Re: Tym AE różni się od renomowanych uczelni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:40
          trochę to by było gdyby o pierwszej w nocy serenadę pod oknem zaśpiewali, a
          napad to chyba pod prokuratora podlega?
    • Gość: leXXX Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.hsd1.nj.comcast.net 05.09.09, 04:43
      A co parlamentarzysci przybyli z Wenus?Jaka holota wybrala te holote?
      Taka sama.A studevnci to zwykle buraki totalne chamidla i
      tyle.Starzy ludzie ze wschodu powiadali jak staw taki mlyn jaki
      ojciec taki syn..czyli wszystko normalnie..........
      • Gość: swan Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: 89.174.254.* 05.09.09, 13:36
        > A co parlamentarzysci przybyli z Wenus?

raczej z Marsa... No może z wyjatkiem Donka :-)
        • Gość: kaktus Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.chello.pl 05.09.09, 19:54
          >> A co parlamentarzysci przybyli z Wenus? raczej z Marsa...<
          Raczej z Planety Malp.
          • eti.gda Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 06.09.09, 13:19
            Gość portalu: kaktus napisał(a):

> >> A co parlamentarzysci przybyli z Wenus? raczej z Marsa...<
            > Raczej z Planety Malp.

"Małp w czerwonym?"
    • Gość: pol Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.chello.pl 05.09.09, 08:31
      Z reguły to gnojki rekrutujące się z noworyszów lub z zapyziałych z
      komleksami rodzin.Dla takich teskno jest za ZOMO lub MO
      • Gość: fil Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 13:12
        Tobie, co rzuca się w oczy, kompleksy są całkowicie obce.
    • Gość: nw Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.chello.pl 05.09.09, 08:43
      No co ? przyszli menedżerowie przygotowują się do piastowania
      ważnych stanowisk.
      • Gość: st cyco Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.chello.pl 05.09.09, 09:53
        haha:) Dobre :-)))
      • Gość: Ma-ryja Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.09, 13:14
        "No co ? przyszli menedżerowie przygotowują się do piastowania ważnych stanowisk"
        Tak, im wczesniej, tym lepiej, aby byc skutecznym w akcji, kiedy sie juz siedzi
        na odpowiednim stanowisku. A jakie tego moga byc skutki doswiadczylam, jak sie
        tacy moga zachowywac kilka lat pozniej. Jakies dwa lata lata temu bylam z maja
        grupa w pewnym hotelu w Zach. Polsce. Przybyli tam menedzerowie z AIG. W nocy
        tak sie pospijali, ze nie tylko grozili nam pobiciem i podpaleniem (stary
        zabytkowy budynek), ale porzygali wszystko kompletnie, wyrzucali materace i
        posciel przez okna oraz uruchomili gasnice proszkowe i zafajdali caly dom.
        Wlasciciel hotelu o malo nie zemdlal z rozpaczy, wezwal policje i straz pozarna.
        Nastepneg dnia sprawa oparla sie o zarzad. Ledwo wytrzezwieli kursanci nie
        rozumieli, ze ktos sie tak "zeswinil i podkablowal" do zarzadu. Przeciez to mial
        byc ich wyjazd integracyjny.
        Czyli "czym skorupka za mlodu..." Gratuluje firmom wspanialych i zmotywowanch
        przyszlych pracowników. Szkoda tylko, ze studenccy organizatorzy nie wiedzieli,
        ze organizujac impreze ponosza absolutna odpowiedzialnosc za caloksztalt, w tym
        postepowanie wszystkich uczestników.
        • glos_europy Jaka uczelnia tacy studenci... 05.09.09, 16:14
          ...z każdej renomowanej uczelni na Zachodzie to już by wylecieli na mordę..
          ...ale Akademia Ekonomiczna w Katowicach jest dumna ze swoich studentów...
          • baby1 Akurat Akademia Ekonomiczna w Katowicach 06.09.09, 10:05
            to całkiem niezła uczelnia. A studenci z Lalki Prusa to na jakiej
            uczelni studiowali?
            • eti.gda Re: Akurat Akademia Ekonomiczna w Katowicach 06.09.09, 14:00
              baby1 napisała:

> to całkiem niezła uczelnia. A studenci z Lalki Prusa to na jakiej
              > uczelni studiowali?

Na Akademii Medycznej, czy jak to się wtedy nazywało. W każdym razie
              studiowali medycynę.
            • Gość: alamo Hahaha dobra uczelnia? haha dobry dowcip IP: *.chello.pl 06.09.09, 20:28
              ta uczelnia to zalosc. Ja jako pracodawca na pewno nie przyjme do
              pracy nikogo kto pokaze mi dyplom tej zenujacej szkolki. MOja zona
              tam uczeszczala i po dwoch latach przeniosla sie na inna uczelnie,
              bo poziom jaki prezentuja profesorowie AE jest zenujacy i nijak nie
              przystaje do obecnej rzeczywistosci. Wstyd legitymowac sie w
              dzisiejszych czasach dyplomem tej szkolki. Jak widac studenci
              dostosowuja sie swoim postepowaniem do renomy tej szkolki
              • Gość: Tia na pewno Re: Hahaha dobra uczelnia? haha dobry dowcip IP: *.welnowiec.net 07.09.09, 16:46
                Odeszła czy ją wywalili ;]
          • Gość: Ślązak Re: Jaka uczelnia tacy studenci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 21:02
            Widać gościu, że nie wiesz oczym mówisz. NIe wiesz, że studentem
            jest się po immatrykulacji? I kogo wywalić - wszystkich wg zasady
            odpowiedzialności zbiorowej na podstawei tekściku z GW?
          • Gość: m Re: Jaka uczelnia tacy studenci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 00:06
            ahahahaahhhah po imprezach studentow ZACHODNICH RENOMOWANYCH uczelni trza
            kazdorazowo naprawiac nasz maly uczelniany klub....pozdrawiam parlament ae i
            prorektora :)) studentkami jakiej uczelni byly dziewczyny ktore zatrzasnely się
            w pokoju i nie mogly wydostac?? bida..
      • papa_s Zwłaszcza w Parlamencie 06.09.09, 01:18
        Rzeczypospolitej i Europejskim:D
    • guru133 I to ma być zachowanie ludzi po maturze, czyli po 05.09.09, 10:01
      egzaminie dojrzałości? Gratuluję tym, którzy to bydło uznali za dojrzałych ludzi.
      • charybdis Z niektórymi "studentami" trzeba się chyba... 05.09.09, 13:22
        ... pożegnać jeszcze przed rozpoczęciem nauki...
        • guru133 Oby jak najszybciej. 05.09.09, 15:46
          .
          • Gość: ;/ Re: Oby jak najszybciej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 22:38
            Obym nie musiał żadnej z tych tępych gęb oglądać na uczelni!
      • Gość: Kopppps Re: I to ma być zachowanie ludzi po maturze, czyl IP: *.static.espol.com.pl 05.09.09, 21:36
        Co niby matura ma wspólnego z dojrzałością? To tylko kolejny etap programowania
        ludzi.

Btw. Nic takiego by nie zaszło, gdyby wszyscy sobie jarali MJ, byłby taki
        spokój, że nikt by nie narzekał.
      • truten.zenobi jaki kraj taka matura... 06.09.09, 07:45
        co prawda mamy coraz więcej ludzi z "maturą", "wyższym
        wykształceniem".. ale tylko i wyłącznie stałemu obniżaniu wymagań...

ale co tam najważniejsza jest by religia była na maturze..."reszta to śmieci"
    • Gość: teżstudent Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: 212.244.6.* 05.09.09, 10:37
      Studenciaki po prostu pomylili sobie pokoje i zamiast do swojego to trafili do pokoju przestraszonych dziewczyn. Po czasie zdali sobie sprawę że to nie ich pokój.
    • wu67er lata temu studenci to była elita.. dziś to swołocz 05.09.09, 10:51
      dzisiaj studentem może być właściwie każdy... również pijacy, złodzieje,
      dilerzy, chamy i wandale - normalny przkrój polskiego społeczeństwa (95%
      katolików, he, he, he)
      • Gość: fssf przeczytaj dokladnie, jesli potrafisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:03
        lekarz, adwokat , dziennikarz, posel- w Zakopcu po konferencjach wszyscy
        zachowuja sie podobnie, nawet ci, co studiowali 30 lat temu. Chyba, ze chodzi ci
        o studentow z XIX w. albo II RP jak wiadomo wtedy wszyscy byli elitą, nie tylko
        studenci hehe
        • guru133 Fakt że kultura z PiSuaru zaczyna dominować, 05.09.09, 15:48
          ale nie widzę żadnego powodu żeby to tolerować.
        • Gość: z Re: przeczytaj dokladnie, jesli potrafisz IP: 217.98.20.* 05.09.09, 20:45
          Guzik prawda, w ubiegłym mieciącu mieliśmy zjazd klasowy LO rocznik
          maturalny '76. Mieliśmy zarezerwowane pokoje w hoteliku, bawiliśmy
          się świetnie gdzieś do 3 w nocy, było "dużo mnóstwo" różnorakiego
          alkoholu i... nikt się nie schlał jak świnia, nie wydzierał się, nie
          dobijał do drzwi etc. Było głośno, ale nie tak by ktokolwiek miał do
          nas jakiekkolwiek uwagi. Można? Ano - można. Wszystko zależy
          od "ludziów" ;)
        • Gość: equ Re: przeczytaj dokladnie, jesli potrafisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:43
          > zachowuja sie podobnie, nawet ci, co studiowali 30 lat temu. Chyba, ze chodzi c
          > i
          > o studentow z XIX w.

Polecam lekturę "Lalki"
      • bronimir Re: lata temu studenci to była elita.. dziś to sw 05.09.09, 22:07
        Studiowałem lata temu, z tą elitą różnie bywało. Swołocz nie swołocz, wtedy
        mówiło się chuligani.
    • Gość: Zenior Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: 193.200.133.* 05.09.09, 11:03
      I takie bydło i chamstwo zostaje później "elitą polskiego
      business'u" i ma innych ludzi za nic (jak już teraz).
      • glos_europy Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 12:59
        Dokładnie !!!
    • olias Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 13:13
      studiowałem za komuny. wtedy stuentów bylo kilkukrotnie mniej, można
      uznać że wszyscy ówcześni znali wszystkie litery alfabetu i
      umiejętność 4 działań w zakresie do 100. dziś każdy może być
      studentem, jedynym kryterium tak naprawdę jest kasa. I mamy co mamy -
      matoły z zerową kulturą. za moich czasów tylko prawo miało tak
      pijane towarzycho, ale to normalne, ich rodzice mieli kasę i mieli
      taką mentalność, jaką mieli (w lublinie mieli wydzielone piętra w
      akademkach, żeby ograniczać innym wątpliwej jakości kontakt z nimi).
      podziekowania zataką przyszłą "jentelygencję Polaki' składajmy
      naszym ministrom oświaty - Handke, Łybacja, wieczna wice - Radziwiłł
      (tej się zdawło że system oświaty ma na celu przygotowanie
      wykształconych pokojówej i stangretów). Zlikwidować szkolnictwo
      zawodowe i pchnąć całą populację młodzieży na studia ... rekord
      godny księgi Guinesa. W kategorii - "kretyn".
      • Gość: ja Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.szui.lublin.pl 05.09.09, 20:26
        Niestety, postawiono na ilość a nie jakość i takie są skutki.Zazdroszczę tym wczasowiczom, że to tylko kilka dni takich burd. Ja mam tak codziennie( z wyjątkiem wakacji):(
      • janq43 Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 06.09.09, 06:26
        Co z tego ze pokończą te studyja jesli i ta nie nadaja sie ania na
        pokojówki,ani na stangretów!!
        Być Stangretem to nie takie proste!!
      • Gość: Padre Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.tvgawex.pl 06.09.09, 08:09
        Niestety masz rację...
      • Gość: Ślązak Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 21:06
        Ja też\studiowałem za komuny. I byłem na obozie adaptacyjnym - też
        była impreza za imprezą. Tak to jest na obozach adaptacyjnych. A jak
        ktoś piszę, że kiedyś było inaczej, to znaczy, że skończył zawodówkę
        za Gierka i udaje latarnię morską...
    • totus.tytus Adaptacja zaliczona. Studentów można teraz 05.09.09, 13:34
      bez obaw przenieść do akademików, tam pokażą, czego się nauczyli. A jak wrócą
      na swoje wioski z dyplomami, to tam będą niszczyć już bez ograniczeń, jeśli w
      ogóle cokolwiek jeszcze tam przetrwa.

Verfluchte Saubande.
      • olias Re: Adaptacja zaliczona. Studentów można teraz 06.09.09, 08:19
        u nas na wsi takich nie ma. mamy tylko normalnych chuliganów. tamci
        muszą być miastowe.
    • Gość: swan "zgoda-przegieliśmy.." Ty baran jestes a nie IP: 89.174.254.* 05.09.09, 13:34
      student... I mam nadzieję, że rektor tej waszej uczelni też to
      zauważy po czym doprowadzi sprawę do stanu rzeczywistego; czyli
      wykopie was na out.
      • Gość: zigur Rektor to pewnie sam też nieźle baluje... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 05.09.09, 16:10
        ..wiadomo... jaka kadra akademicka, tacy studenci....
        • aurelw Re: Rektor to pewnie sam też nieźle baluje... 05.09.09, 21:10
          jak patrze na wykladowcow to nie ma się co dziwić ze dzisiejsi studenci to
          bydło i bandyci...jak maja przykład z z Niesiołowskiego ...teraz posła osła z
          stajni PO -to wszystko tłumaczy....
        • Gość: alamo dokladnie zigur masz racje !!! IP: *.chello.pl 06.09.09, 20:57
          jak kadra tacy studenci, poziom wiedzy profesorow na tej uczelni
          jest zenujacy. Wiec garna sie na te uczelnie rozne szumowiny bo
          łatwo. I wlasnie mamy obrazek jaki poziom trzymaja
          • Gość: Pacownik AE Re: dokladnie zigur masz racje !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 21:11
            Alamo -co Ty piszesz? Jak możesz tak oceniać całą kadrę, na AE jest
            ponad 450 nauczycieli akademickich, ja tam uczę od ponad 20 lat,
            robię co mogę aby były dobre zajęcia, w ankietach studenckich mam
            wysokie oceny. Jak możesz tak generalizować? Czy byłoiby OK gdybym
            napisał, że jesteś leniem, nierobem i nadajesze się do zwolnienia ze
            swojej pracy??? Chyba jeszcze nie pracowałeś nigdy....
            • Gość: alamo Re: dokladnie zigur masz racje !!! IP: *.chello.pl 07.09.09, 17:52
              Generalnie masz racje, nie powinienem oceniac wsyzstkich przez
              pryzmat kilku profesorow, powtarzam profesorow. Byc moze po
              osiagnieciu tego stopnia przestaja co niektorzy sie rozwijac?
              Z ocena wykladowcow AE jest podobnie jak z ocena polakow w
              niemczech, Polak kojarzy sie z brudnym zlodziejem. A czy tak jest?
              NIE. Ale stereotyp pozostaje.
              Mi natomiast nie pozostaje nic innego jak przeprosic uczciwych
              wykladowcow AE w Katowicach, ale niestety Wam (tym uczciwym,
              przykladajacym sie do wykladow) psuja opinie ci profesorowie-lenie.
              • Gość: student AE Re: dokladnie zigur - ale tak jest wszędzie IP: 80.51.30.* 07.09.09, 18:21
                Tak jest wszędzie, nawet na najbardziej renomowanych uczelniach w Polsce, wiem
                bo mam znajomych, są różni ludzie, jedni się lenią, inni pracują uczciwie. To
                samo z tymi studentami, 10 mogło dobrać się charakterem, narobić smrodu (za
                przeproszeniem), a wszyscy muszą cierpieć.
                PS. Nie podoba mi się ta medialna nagonka na AE Katowice, to trwa już od
                jakiegoś czasu.
                • Gość: alamo Re: dokladnie zigur - ale tak jest wszędzie IP: *.chello.pl 07.09.09, 20:16
                  Kolego nie wiem na czym Ci zalezy (pewnie na kawalku swistka zwanym
                  dyplomem), na ktorym stopniu studiow jestes, ale wierz mi, ze nie
                  dyplom zrobi z Ciebie ekonomiste. A jak juz miec dyplom mgr ekonomii
                  to z uczelni renomowanej. Niestety AE w Katowicach do takiej
                  zaliczyc nie mozna.
      • Gość: Uczestnik obozu Re: "zgoda-przegieliśmy.." Ty baran jestes a nie IP: *.drama.pl 08.09.09, 19:14
        w dupie byliscie, gowno widzieliscie
    • Gość: maria Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.multi-play.net.pl 05.09.09, 13:56
      No cóż bydło pozostanie bydłem, nieważne czy student czy lump od
      kiosku z piwem
    • Gość: Mike Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.netmax.net.pl 05.09.09, 14:54
      Ktoś kto pisał ten artykuł jest ewidentnie niedouczony, po pierwsze przekręcił
      nazwisko Przewodniczącego Parlamentu Studenckiego, co w tej sytuacji, może
      działać in plus, natomiast niedopuszczalne jest pisanie takich bzdur, ponieważ
      imprezy studenckie, czy jakiekolwiek inne są integralna częścią kazdego
      wyjazdu w Polsce, bo czy to jest spotkanie firmowe, czy zjazd lekarzy, ludzie
      po prostu się bawią, a że komuś to przeszkadza, to tylko błąd organizacyjny.
      MŁODZI LUDZIE BAWCIE SIĘ!!
      • Gość: Toni Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 05.09.09, 20:10
        Zgadzam sie, potezny blad organizacyjny wpuscic stado idiotow nie mogacych
        opanowac dzialania "wody ognistej" w srodowisko normalnych ludzi. Jedyne
        rozwiazanie to namioty gdzies w miejscu pustynnym z zapewnieniem wygodnych
        miejsc do wypuszczania kolorowych ptakow. Kto przezyje wraca na uczelnie i
        studiuje dalej. Reszte zagrzebac spychaczem na miejscu, do przyszlego roku
        zarosnie trawa i mozna zaczynac od nowa.
      • aurelw Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 21:13

Gość portalu: Mike napisał(a):

> Ktoś kto pisał ten artykuł jest ewidentnie niedouczony, po pierwsze przekręcił
        > nazwisko Przewodniczącego Parlamentu Studenckiego, co w tej sytuacji, może
        > działać in plus, natomiast niedopuszczalne jest pisanie takich bzdur, ponieważ
        > imprezy studenckie, czy jakiekolwiek inne są integralna częścią kazdego
        > wyjazdu w Polsce, bo czy to jest spotkanie firmowe, czy zjazd lekarzy, ludzie
        > po prostu się bawią, a że komuś to przeszkadza, to tylko błąd organizacyjny.
        > MŁODZI LUDZIE BAWCIE SIĘ!!

I w trakcie zabawy zbierzcie się w kółeczko odpalcie granat i się
        rozerwijcie...trochę śmieci będzie mniej na świecie
      • Gość: zelek68 Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:42
        szkoda tylko,że nie podano informacji, że hotel mieści się w byłej placówce
        Gestapo na Zakopane i Podhale. Tu odbywały się przesłuchania właściwe tej
        ,,instytucji,,. To taki odpowiednik warszawskiej Alei Szucha.. Czy tam też
        działa hotel z młodzieżą , która ma się ..BAWIĆ,,? Zakopiańczyk
      • Gość: kiepski Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: 95.108.25.* 05.09.09, 23:45
        Odnosze wrazenie ze jesteś eebniety
      • eti.gda Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 06.09.09, 13:17
        Gość portalu: Mike napisał(a):

> Ktoś kto pisał ten artykuł jest ewidentnie niedouczony, po
        pierwsze przekręcił
        > nazwisko Przewodniczącego Parlamentu Studenckiego, co w tej
        sytuacji, może
        > działać in plus, natomiast niedopuszczalne jest pisanie takich
        bzdur, ponieważ
        > imprezy studenckie, czy jakiekolwiek inne są integralna częścią
        kazdego
        > wyjazdu w Polsce, bo czy to jest spotkanie firmowe, czy zjazd
        lekarzy, ludzie
        > po prostu się bawią, a że komuś to przeszkadza, to tylko błąd
        organizacyjny.
        > MŁODZI LUDZIE BAWCIE SIĘ!!

Gratuluję poczucia humoru!
    • k-x Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 15:05
      mojemu koledze student prawa (!!) UL, czy kul wgiął do środka kopem
      drzwi samochodu, gdy stał na światłach
      • eti.gda Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 06.09.09, 13:18
        k-x napisał:

> mojemu koledze student prawa (!!) UL, czy kul wgiął do środka
        kopem
        > drzwi samochodu, gdy stał na światłach

No, co, zdenerwował się po prostu! Nie można?
    • Gość: ed Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.09.09, 16:13
      I to ma być inteligencja naszego kraju spotkałem się z podobnym
      zachowaniem studentów.Zachowywali się jak banda niedorozwiniętych
      umysłowo osobników.
    • ben-oni Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 16:53
      Kiedy studentami zostają buraki, które za komuny mogłyby co najwyżej w
      zawodówce rury gwintować to nie ma się czemu dziwić. Jakie państwo - takie
      uczelnie, jakie uczelnie - tacy studenci.
      • zdrajcaojczyzny Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:16
        Dużo racji w stwierdzeniu portiera/ki: "Jak kto wypije to szaleje.
        Wszystko jedno, czy to student, lekarz czy dziennikarz. Różne
        przypadki tu mieliśmy". Do Twojej teorii dopisze "takie
        społeczeństwo"
    • Gość: Janke Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.centertel.pl 05.09.09, 19:44
      Piszecie tak jakbyście nigdy nie mieli okazji się integrować. Ludzie
      pewnie pomylili pokoje a jakieś wystraszone dziewczyny, a raczej jak
      wynika z tekstu ich chłopak opowiada jakby tam był, haha, ja się
      uśmiałem. Dawno takich bzdur nie czytałem. Pani dziennikarka pewnie
      słabo imprezowała na studiach i teraz jej żal :D
      • Gość: Stoner Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.09, 08:33
        Dokładnie. Wszystko jest napewno wprzerysowane.
    • Gość: CzarPar Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.09.09, 20:04
      Czytam komentarze i nie mogę się nadziwić, że wszyscy tacy święci,
      no i chyba nigdy młodzi nie byli. Gdzie jest napisane, że studenci
      cokolwiek zniszczyli, zdemolowali. Bawili się po prostu i tyle, błąd
      organizacyjny, że w ośrodku byi również inni wczasowicze. Czy na
      prawdę to taki grzech pić alkohol w młodym wieku i bawić się w
      towarzystwie rówieśników. Również studiowałem, mieszkałem w
      akademiku przez 5 lat, również piliśmy alkohol, bawiliśmy się.
      Zawsze było pozytywnie, bez agresji, może nieco głośno. I to ma
      świadczyć o braku kultury, kiepskim pochodzeniu, czy Bóg wie o czym
      jeszcze? Ludzie, wyluzujcie.
      • anders76 Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:59
        Zabawa w otwieranie po nocy nieswojego pokoju powinna sie skonczyc interwencja
        policji. A rzyganie gdzie popadnie ma ograniczona wartosc rozrywkowa, zwlaszcza
        dla innych. Takze cos kiedys slyszalem o tzw. "ciszy nocnej" ale to juz chyba
        bardzo odlegle czasy. Poza tym bylem studentem 9 lat, integrowalem sie tez
        poteznie ale jakos inaczej, czy mam sie wstydzic z tego powodu ?
      • Gość: josaw Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.chello.pl 05.09.09, 21:06
        tak się złożyło, że również byłam w ośrodku Palace w Zakopanem do wczoraj. Aż
        strach opisać co się tam działo. Ipreza noc w noc do 5 rano. muzykę było słychać
        na ostatnim piętrze gdzie był mój pokój. nie jest to miłe przeżycie. zwłaszcza
        dla kogoś kto wstaje o 8 żeby wyjść na szlak.
        Żeby tylko utwierdzić Was w przekonaniu, że studenci święci nie są dodam, iż
        okradziono tam jednego z turystów który nie należał do grupy. Skradziono mu
        dokumenty oraz inne wartościowe przedmioty. W sprawie interweniowała policja.
        Ciekawe czy władze uczelni dowiedzą się i o tym...
        • glos_europy Czy sprawa kradzieży ma związek ze studentami ??? 05.09.09, 21:40
          ze spotkania "adaptacyjnego" studentów z katowickiej AE...
          Jeśli tak... to ładne kadry szlifuje Akademia Ekonomiczna z Katowic...
          Kadry pijaków, prostaków... i złodziei...
          Czyli doskonale przygotowywuje młodych ludzi do pracy w polityce i biznesie.
          • Gość: Alex Re: Czy sprawa kradzieży ma związek ze studentam IP: *.munitus.3s.pl 05.09.09, 23:20
            to obóz adaptacyjny, dopiera zaczną się kształcić.
    • Gość: Kola Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.centertel.pl 05.09.09, 20:07
      Widzisz drzazgę w ich oczach a nie widzisz belki w swoim! :)
    • vomitorium1 Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:13
      zawsze tak było
      (student pijak
      ale pan)
      • eti.gda Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 06.09.09, 13:21
        vomitorium1 napisał:

> zawsze tak było
        > (student pijak
        > ale pan)

Może w mniejszym zakresie, bowiem środki mieliśmy ograniczone.
    • mela_1 Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:20
      To żacy? Nasza przyszła "inteligencja"? Zwykła, chamska chołota i
      jak chołotę trzeba ich traktować. Więc niech władze uczelni
      rozprawią się z nimi stosownie do ich chamskiego zachowania.
      • Gość: mtt Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.09, 01:12
        Ja nigdy meneli z tej uczelni(?) w swojej firmie nie zatrudnię.
      • Gość: H Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.radom.vectranet.pl 06.09.09, 09:59
        Hołota melu.
    • vomitorium1 Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:21
      jak nie pili 100m od TABU
      to ich sprawa
    • nanabun Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:26
      Wywalić taką chołotę z uczelni i spokój. Po kiego się z gamoniami cackać. Nie
      każdy musi mieć wyższe wykształcenie. A 90% z nich i tak nie będzie pracować w
      wyuczonym zawodzie.
      • vomitorium1 Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego 05.09.09, 20:34
        ale taksówek będzie więcej
      • Gość: Merovind Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 01:56
        Ty nie musisz, ba nawet nie powinieneś mieć dyplomu. Z takimi ortami,
        to co najwyżej licencjat wieczorowy mógłbyś zdobyć. A i to chyba za
        dużo.
    • Gość: allspice Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.09, 20:44
      Przyszłe elity i wykształciuchy nadużyły piwa z colą...
      • Gość: dziadek Re: Studenci postrachem ośrodka wczasowego IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 21:05
        Jak istnieje świat to bydło lubi bat.Te pokolenie będzie pobierać jeszcze nauki
        od ruskich lub niemców.Po części już Putin dał wykład z ekonomi ,gospodarki i
        polityki.Tylko to musi dotrzeć do przyszłych elit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka