Dodaj do ulubionych

Sprawdzony hostel

05.09.09, 22:42
Witam, w wyszukiwarce jest pełno ofert różnych hosteli, ale interesuje mnie jakiś sprawdzony; ze świeżą, czystą pościelą, a nie w jakiejś zapuszczonej kamienicy, gdzie "śmierdzi moczem i starymi ludźmi" ;-) Najlepiej, gdyby cena nie przekroczyła 150zł za pokój 2 os., ale wiadomo, że im taniej tym lepiej. Może ktoś coś polecić?
Obserwuj wątek
    • kzn369 Re: Sprawdzony hostel 08.09.09, 01:41
      helo

ja kojarze 3 do polecenia. 1 na berka josolewicza zaraz przy miodowej, po
      stronie torow kolejowych,2. na agniszki nanhatan hostel czy jakos tak i na
      koletek, ale tam okolica wieczorem nieciekawa.
    • ajka5678 Re: Sprawdzony hostel 08.09.09, 18:33
      Przy ul. Długiej - mniej więcej w połowie po prawej stronie idą od centrum.
      Sprawdzony dobry
    • alicjamokrowiecka Re: Sprawdzony hostel 23.11.09, 14:42
      Polecam sprawdzony wiele razy przeze mnie Old Town Hostel. Nocleg jest tani i
      znajduje się dwa kroki od Rynku. Hostel jest w kamienicy ale zapewniam, że nie
      jest zapuszczona ;) Jest czysto i przyjemnie a pokoje są bardzo przytulne.
      Pochwalić też muszę Panie w recepcji które nie raz mi pomogły ;)
      • slodka86 Re: Sprawdzony hostel 27.11.09, 14:14
        potwierdzam, mnie też się tam bardzo podobało :) wszędzie blisko, w hostelu miła
        atmosfera, tak właśnie powinno być w każdym hostelu :D
    • bananowa23 Re: Sprawdzony hostel 27.01.10, 10:04
      Zależy w jakiej lokalizacji tego hostelu szukasz:). W stronę Salwatoru
      Moonhostel, w centrum Old Town Hostel, w strone Filharmonii Lemon Hostel. To
      chyba 3 moje ulubione:)
    • best.mandaryneczka Re: Sprawdzony hostel 02.02.10, 14:29
      hostel w kamienicy może być pierwsza klasa. na zwierzynieckiej jest kadetus.
      kamienica zadbana, super cieplutko, ładne wyposażenie, pościel czyściutka i w
      cenie 150 zł spokojnie dostaniesz pokój dwuosobowy z naprawdę ładną łazienką
    • kaczynska.ja Re: Sprawdzony hostel 04.02.10, 19:00
      ja jestem z Gdańska i raz na m-c dwa korzystam z noclegów w pięknym Krakowie i
      tak: hostel przy ul 28 lipca 1943 roku (DW Lemon) - dobra jakość w stosunku do
      ceny, jak najbardziej. Jeśli chodzi o hotel Start (dawny pielęgniarek) - żenada!
      Cena nieadekwatnie wysoka do jakości. Z kolei hotel Panorama - jest ok. Nie jest
      to hostel, nie jest zupełnia tanio, ale choćby w porównaniu ze Startem - wypas.
      A nawet taniej.
      Pozdrawiam-marko

16sekund.pl
      • natala24krk Re: Sprawdzony hostel 04.02.10, 20:58
        Trzy Kafki Plus,ul.dolnych młynów9 :-))))))
    • zgr-edo krakowianie nie mieszkają w hostelach 05.02.10, 19:57
      to niby skąd mają znać takie miejsca ?
      Barinie czy jak ci tam, bierz się za ten reklamowy wątek
    • sabrina_21 Re: Sprawdzony hostel 09.02.10, 16:17
      Polecam sprawdzony Old Town hostel w Krakowie, bardzo przyjemna atmosfera,
      hotelik czysty i zadbany, znajdujący się w samym centrum Krakowa:) Pozdrawiam i
      polecam!
      • mickey500 Re: Sprawdzony hostel 01.03.10, 13:54
        Szukasz taniego i sprawdzonego hostelu??!! Zachecam do odwiedzenia Old Town Hostel w Krakowie, bardzo fajne miejsce, ciche spokojne tanie i w samym centrum!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka