gosia_73 Dr Jolanta Grzegorek!!!!!! 02.05.10, 20:19 Dr Jolanta Grzegorek - pracuje w szpitalu przy Niekłańskiej Jest najcudowniejszą, najcieplejszą i najlepszą doktor do jakiej udało mi się z dziećmi trafić GORĄCO POLECAM!!! Jest świetnym fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
i_nez_k_a dr Monika Olszewska - Medicover Puławska - polecam 12.06.10, 08:42 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 dr Bąk - przychodnia na Pradze 25.08.10, 10:20 autor: anna090481 świetna pediatra dr. Bąk.konkretna kobieta, miła i ciepła dla dzieci. do tego dobry specjalista. przyjmuje w przychodni na kłpotowskiego 22 na pradze. w ogóle godna polecenia przychodnia i do tego NFZ tel:022 698 51 38 Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 dr Marta Chmura - Dziekanów Leśny / Plac Wilsona 25.08.10, 10:22 autor: repusik Super!!!- dr Marta Chmura Dziekanów Leśny, przyjmuje też prywatnie w pobliżu Placu Wilsona. Dzięki niej nasze bliźniaki miały wcześnie wykrytą niedokrwistość. Lilce w 4 tygodniu groziło już przetaczanie krwi. Nasza rejonowa pediatra dopiero w trzecim miesiącu miała nas skierować na badania. Wówczas leczylibyśmy się rok, a nie półtora miesiąca. Dr Chmura zauważyła równiez u dzieci silną asymetrię, czego oczywiście w rejonie nie widzieli i żadnych skierowań do specjalistów nie chcą dawać. Polecam dr Chmurę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisc123 Re: dr Marta Chmura - Dziekanów Leśny / Plac Wils 04.08.11, 16:16 witam bardzo proszę o podanie adresu gdzie przyjmuje dr. chmura prywatnie, od dłuższego czasu nie mogę nigdzie zdobyć tej informacji. Będę ogromnie wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Okulista Krzysztof Cieślik - Ursynów - polecam 02.11.10, 10:12 mamusia19851 napisała: > okulista dziecięcy Krzysztof Cieślik. posiada gabinet na Ursynowie u. Meander 11. Gabinet > nazywa się okoioczko.pl. Bardzo dobry specjallista. pomógł mojej córce. polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
akarol_1978 Dr Falkowska - Choińska LUX MED al. St. Zjednoczon 15.09.11, 14:20 Bardzo polecam Dr Falkowską - Choińska. Przyjmuje w LUX MEDzie na al. stanów Zjednoczonych 71 i na Kondratowicza 29 a bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi-a222 Dr. Łodyga - Wola 09.12.11, 18:36 Mogę z czystym sumieniem polecić Doktora Łodygę z Płockiej. Prowadzi moją trójeczkę Bardzo dobry pediatra, przemiły człowiek. Moje dzieci Go uwielbiają Nie faszeruje pochopnie i zawsze szuka alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
liwne Re: Dr. Łodyga - Wola 25.01.12, 11:19 też polecam doktora Jakuba Łodygę - przyjmuje w przychodni na Płockiej. Trafiliśmy do niego przez przypadek i zostaniemy już na długo. Doktor bardzo dokładnie bada, zleca badania i wypisuje bez niczego skierowania. A przy tym nie narzuca karmienia butlą; popiera karmienie piersiowe i mocno w tym wspiera. To młody (przed 40) lekarz, ale z poczuciem humoru i fajnym podejściem do maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Dr Grażyna Adamczyk - Białołęka - polecam 08.03.12, 18:24 dzieci-swiata 12.12.10, 18:34 Odpowiedz Polecam dr Grażyne Adamczyk- cudny człowiek i super fachowiec. Na NFZ przyjmuje na Skarbka z Gór na Białołęce Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.d Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 12.07.12, 23:11 dr Feleszko www.znanylekarz.pl/wojciech-feleszko/pediatra-internista/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio380 Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 12.06.13, 22:47 Polecam "komercyjne " Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Nazywa się ta palcówka Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży i znajdziesz tam specjalistów Z CZD tylko bez kolejki. Aleja Armii Ludowej 13. Niestety odpłatnie, za to w komfortowych warunkach z zarezerwowanym czasem pół godziny na jednego pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
dan_kokoko Grzegorz Wasążnik- Aleja Rzeczpospolitej 1 19.06.15, 16:44 my z synami chodzimy do pediatry Grzegorza Wasążnika, który przyjmuje w Wilanowie przy ul. Al Rzeczpospolitej 1. Tele: 22 355 24 24 Odpowiedz Link Zgłoś
maniekk44 Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 05.08.15, 21:10 dr Feleszko zdecydowanie numero uno! Odpowiedz Link Zgłoś
19kasiek Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 25.08.15, 09:57 dr Wasążnik, Centrum Medycyny Dziecięcej MEDINTEL. Przyjmuje w Wilanowie. tel. 22 355 24 24 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila640 dr Daniluk - Medic House - Mokotów 21.10.15, 11:25 Szczerze polecam dr Joannę Daniluk. Jest pediatrą z ogromną empatią, spokojem i wiedzą. Do dziecka uśmiecha się i potrafi go uspokoić. Do tej pory diagnozy były zawsze trafne i nie leczy kataru antybiotykami, tylko dobiera odpowiednie dla dziecka leczenie. Najlepszy pediatra z jakim się spotkałam (a testowałam wielu szczególnie z Medicover i Szpitala przy Marszałkowskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
wero-sia3 Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 27.09.16, 12:33 dr Marta Sobczyńska, bardzo cierpliwa i zaangażowana w każdy przypadek, nie robi nic na siłę, dzięki czemu szybko przekonuje do siebie dziecko. Pracuje w nowo otwartej poradni pediatrycznej (na NFZ) w przychodni KEN na Ursynowie. Można zapisywać się online albo telefonicznie (22) 643 59 11. Odpowiedz Link Zgłoś