basia_gabrysia 20.11.05, 10:42 Bardzo pilnie potrzebuje isc z moja corka do dermatologa. Corka zaczyna lysiec,,,a ma dopiero 6,5 latyek. Zrozpaczona mama. PS,Informacje prosze wysylac na gazetowego. DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
han-ka Re: DOBRY DERMATOGOLO Z WROCŁAWIA PILNIE !!!!!!!! 20.11.05, 19:40 Polecam panią dr Grażynę Szybejko-Machaj. Przyjmuje we Wrocławiu w prywatnych gabinetach lekarskich AARIS na ul. Szczytnickiej 28/1. Telefon 321 - 64- 21. Pozdrawiam - Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
basia_gabrysia Re: DOBRY DERMATOGOLO Z WROCŁAWIA PILNIE !!!!!!!! 21.11.05, 15:42 SERDECZNE DZIEKI,to niedaleko mojego domku.... Corcia zaczyna mi ciutek lysiec i baaaaaaaardzo sie martwie Haniu. Odpowiedz Link Zgłoś
han-ka Re: DOBRY DERMATOGOLO Z WROCŁAWIA PILNIE !!!!!!!! 21.11.05, 23:00 Będzie dobrze. Trzymam kciuki i gorąco (na przekór aurze na zewnątrz) pozdrawiam. Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
basia_gabrysia Re: DOBRY DERMATOGOLO Z WROCŁAWIA PILNIE !!!!!!!! 22.11.05, 17:12 Dzieki serdeczne Haniu. Juz zapiasalam corcie na srode.....zobaczymy co Pani doktor powieeeeeeeeeeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś