Gość: AgnesG.
IP: *.*
27.03.03, 19:21
Drogie przyszłe Mamy. Jestem Wrocławianka, a mimo to zdecydowałam się na poród w Wałbrzychu w szpitalu na Paderewskiego. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tego szpitala, opieka była wspaniała, blok porodowy super- nowiutki, pod patronatem akcji " Rodzić po ludzku". Maja tam piekna salę do porodów w wodzie, porodów rodzinnych, dobrze wyposazona sale do porodów operacyjnych. Polecam Wam zainteresować sie tym szpitalem. Moja rodzina codziennie do mnie dojeżdżała w ok. 45 min ( fakt, że mieszkam na Krzykach, więc od razu wyskakiwali na wylotówkę). Nie było ograniczeń godzin odwiedzin, rodzina siedziała u mnie do wieczora. Za niewielka opłata ( usługa ogólnie dostepna) byłam w komfortowym pokoiku 2 osobowym z nową łazienka). Te zwykłe na bloku nie są niestety zbyt przyjemne. Wspominam i mile pobyt na oddiale patologii ciąży gdzie czekałam na cesarke, potem super blok porodowy ( rewelacyjna ekipa lekarzy na cesarce!!!), i potem wspaniała opieka sióstr na oddziale gdzie leżałam z maluszkiem. Na pewno urodze tam kolejne dziecko.Nawiasem mówiac byłam tam ewenementem, bo kto z wiekszego miasta jedzie rodzić do mniejszego, najczęściej jest odwrotnie.tO TYLEPOZDROWIENIA DLA WSZYSTKICHaGA