dorothy_mills Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 20:34 piękne zdjęcia piekna para! Gratuluje Ps. sliczna jestes!! jak laleczka Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 20:58 dorotka, to ja tu do Ciebie pisze na gadu, jaka inka sliczna jest a Ty juz zdazylas komenta wstawic? mialas juz dzis nic nie pisac! maupa, nie gadam z toba inka-piekna jestes i sliczna nawet jak dwie laleczki, ZAZDRASZCZAM ale ten wasz samochod to mie sie nie widzi i co johnowi zwisa z butonierki? Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:00 Tome, nieprawda ja pierwsza stwierdziłam,ze inka jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:01 Z butonierki, to nic, John ma kwiat w kieszonce. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:06 no widze ze kwiat, ale jeszcze cos zwisa lisc od kwiata? ale ogolnie ok, super krawat, bukiet nie moj kolor, nie moje kwiaty, przykro mi, ale to nie Ty jestes dodatkiem do kwiatow, jak u niektorych panien mlodych, ale kwiaty sa dodatkiem do Ciebie GRATULACJE pierwsza wlasnie pierwsza, jak to tak-bez konsultacji? ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:08 Zwisa wstazka od kwiatka, ktory mial byc w butonierce. Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:03 Zwis prosty meski mu zwisa A tak na serio, to miala byc butonierka, a mama nie tam wlozyla, a ja nie zauwayzlam i tak juz mu zwisa. Moze wyretuszuje w photoshopie. Dziekuje pienknie za komplementy. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:03 GRATULACJE!!! Śliczna jesteś, a Twój mąż przypomina mi trochę mojego (ten kochany brzuszek) Fajna rejestracja Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:04 Dzieki. Zawsze mialam slabosc do duzych facetow, Emily Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 21:49 Ale cudownie! Inka... Wyglądasz prześlicznie, subtelnie, no po prostu mm... Co to za suknię miałaś? Bardzo mi się podoba Nie masz może jakiegoś zdjęcia, na którym widać całą suknię? Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 22:00 Dziekuje Cala suknia na wzor jednej z sukienek Madeline Gardner NY. Nie pamietam modelu. Szyta w PL przez krawcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 22:21 A gdzie było wesele? W PL czy GB? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 22:28 ja PAMIETAM, ale nie wiem czy moge zdradzic Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 24.09.09, 22:35 Ty to masz niebezpiecznie dobra pamiec W sumie nie jest to zadna tajemnica, ale mozesz 'zdradzic' Odpowiedz Link Zgłoś
sajolina Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 25.09.09, 00:42 Zgadzam się - urodziwa jesteś niesłychanie i piękna fryzura, mój faworyt na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_catastrophe Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 25.09.09, 00:43 ale masz śliczną buzię Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 25.09.09, 00:44 Gratulacje Piękne zdjęcia, no i Ty na nich przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 25.09.09, 01:18 Jesteś śliczna! Wszystko pięknie, bardzo ładna sukienka. Bukiet nie mój kolor ale kwiaty piękne. A samochód mnie się bardzo widzi, jest śliczny. Gratulacje i wszystkiego najlepszego!! I ja też mam słabość do dużych facetów. A możemy prosić jakąś relację? Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: Mr & Mrs M | Pan i Pani M 25.09.09, 19:59 Jestescie piekna PARA i zycze Wam wszystko co naj-naj-naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś