mademoiselle_catastrophe 03.10.09, 23:29 i nie potrafię podjąć prostych decyzji stres mnie zżera i brakuje mi chyba dystansu do tych spraw.. Decyzje dotyczą sukni i dodatków, czy któraś z Pań byłaby chętna pomóc mi dokonać wyboru? Najlepiej na gg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: jestem problematyczną PM 03.10.09, 23:31 mademoiselle_catastrophe napisała: > Decyzje dotyczą sukni i dodatków, czy któraś z Pań byłaby chętna pomóc mi > dokonać wyboru? Najlepiej na gg mogę pomóc pisz na gazetowego do mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: jestem problematyczną PM 04.10.09, 00:07 Jak chcesz, to napisz mi maila ze swoim numerem gg, moze uda mi sie pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: jestem problematyczną PM 04.10.09, 00:35 Ja mogę na żywo, ale po naszym ślubie. gg nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: jestem problematyczną PM 04.10.09, 01:40 Wrzuć może tutaj zdjęcia to poradzimy. A myślałaś nad zatrudnieniem stylistki ślubnej? Spojrzenie fachowego oka może bardzo pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: jestem problematyczną PM 05.10.09, 10:35 i jak tam Katastrofko? lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś