buziaaa 05.11.09, 08:17 Może kogoś zainspiruje - tak wyglądały kwiaty na stołach podczas mojego wesela. deco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorothy_mills Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 08:48 bardzo ładny kolor tych gerberów dekoracja podoba mi sie już mniej Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 12:13 gerbery śliczne, w ogóle je lubię. Ale ten aniołek na kuli... Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_catastrophe Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 14:01 gerbery świetne Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 15:48 Śliczne te gerbery, wiem nawet jakim zdjęciem się inspirowałaś. Ale co to jest ten aniołek? Odpowiedz Link Zgłoś
buziaaa Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 17:54 koHihi już tłumaczę cóż tam robią aniołki Otóż jest to jedyne zdjęcie dekoracji stołów jakie udało sie zrobić i to jeszcze na poprawinach. Aniołki stały gdzie indziej zupełnie i podczas wesela nie było ich na stole, ale 10-letni autor tegoż zdjęcia postanowił zebrać na nim wszystko, co jemu się podobało - stąd obecność tam mojego bukietu i tych nieszczęsnych aniołów Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Dekoracja stołów - gerbery 05.11.09, 16:45 Ja bardzo lubię gerbery i dekoracja fajna ale nie do tak przybranego stołu. Gerbera widzi mi się osobiscie jako kwiat do nowoczesnie urzadzonego wnetrza. Odpowiedz Link Zgłoś