chiara76 03.10.03, 00:08 Witam, czy ktoś może coś poradzić? Zajrzałam już na stronę sieci "Ibis", ale może ktoś może mi polecić dobry i niedrogi nocleg w Lizbonie? z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Re: Noclegi w Lizbonie? 04.10.03, 19:22 Witaj. Wejdz na www.maisturismo.pt i www.portugalinsite.pt. Pozdrowienia, mojito. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Noclegi w Lizbonie? 04.10.03, 22:56 Dzięki za pomoc. Pozdrawiam również:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Noclegi w Lizbonie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 00:07 Mam pytanie-czy Lot lata do Lizbony bezpośrednio?? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Noclegi w Lizbonie? 05.10.03, 01:12 LOT nie lata do Lizbony. Trzeba szukać innych dróg, ale da się to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey76 Re: Noclegi w Lizbonie? 31.12.03, 14:10 LOT od niedawna lata do Lizbony - start z Okęcia o 6.30 rano (lub coś koło tego). Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Noclegi w Lizbonie? 02.01.04, 10:17 Kiedy my lecieliśmy, to nie latał. Może zaczął od niedawna, a może masz na myśli lot łączony, ale to nie bezpośrednio lotem, a Lufthansą, nieważne, pewnie i tak jest drogi, my lecąc musieliśmy w miarę tanio , co się udało. Zresztą wyjazd był cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: Noclegi w Lizbonie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 19:06 lecialam przez londyn brytyjskimi liniami bilet kupilam w czasie styczniowej przeceny BA pilnuj styczniowych sobot - bedzie przecena biletow lotniczych o 50% sprzedaja na Kruczej w Warszawie i wiekszych biurach podrozy w GAZECIE jest zawsze ogloszenie o tym okazalo sie , ze linie lotnicze maja swoje hotele skorzystalam z tego wszystko zalatwilam w biurze linii lotniczych hotel dobry w centrum sprawdz tez oferte www.interhome.pl ale tam sa opcje tygodniowego pobytu sobota-sobota , pamietaj , ze bilety lotnicze ZAWSZE sa najtansze sob/niedz Odpowiedz Link Zgłoś