gepart_czester 30.01.04, 20:52 chciałbym zapytać dlaczego nikt nie tańczy/tańczył tanga? ja bardzo marze zeby zatańczyć na swoim slubie pełne ekspresji i namietności tango. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maedel Re: tango na weselu 30.01.04, 21:46 Dlaczego uważasz, że nikt nie tańczy? U mnie na weselu było trzykrotnie! Część gości nie tańczyła (to Ci co się "boją"),ale te pary które się "odważyły" (w tym my) wypadły super! Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: tango na weselu 01.02.04, 19:01 Panna Młoda będzie miała trudności z zatańczeniem tanga ze względu na długą i obszerną suknię - taniec wymaga przyjęcia lekko obniżonej sylwetki i bycia blisko siebie - długa i obszerna suknia będzie deptana i będzie przeszkadzała, Do tanga potrzeba sukni raczej nie dłuższej niż do pół łydki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: tango na weselu 02.02.04, 00:01 wiem o tym Bede miala bardzo skromna sukienke, ktora pozwoli mi na tangowe akrobacje. Marze o tym zeby zatanczyc wlasnie tango. Tak niewielu ludzi tanczy tango jako pierwszy tanic, a szkoda... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: tango na weselu 02.02.04, 22:07 No to nic nie stoi na przeszkodzie Powodzenia - to piękny i taki namiętny taniec. Na pewno zrobicie furrorę I będziecie to długo pamiętać Wszystkiego najlepszego. Ja na ślubny kobierzec wybieram się dopiero 14 sierpnia . Odpowiedz Link Zgłoś
trzepalka Re: tango na weselu 04.02.04, 21:00 Hejka Tez sie zastanawialismy nad tangiem, ale dluga kiecka przeszkadza. Poza tym nawet jak kiecka nie jest do ziemi, to i tak efekt mikry, bo w sumie najbardziej tancza nogi, a nie gora. Tak ze tango jest super, ale dla odwaznych dziewczyn, ktore do slubu ida w krotkich kieckach. pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: tango na weselu 04.02.04, 22:03 wiesz ja nie wiem jak to bedzie przyjete, ale zamierzam podniesc sukienke i czyms ja umocowac (szpilka, agrafka) tak zeby podczas tego jednego tanca nie przeszkadzala. Mam nadzieje, ze nie bede miala z tym takiego problemu bo sukienka ma byc prostai skromna ale do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś