Dodaj do ulubionych

tango na weselu

30.01.04, 20:52
chciałbym zapytać dlaczego nikt nie tańczy/tańczył tanga?
ja bardzo marze zeby zatańczyć na swoim slubie pełne ekspresji i namietności
tango.
Obserwuj wątek
    • maedel Re: tango na weselu 30.01.04, 21:46
      Dlaczego uważasz, że nikt nie tańczy? U mnie na weselu było trzykrotnie! Część
      gości nie tańczyła (to Ci co się "boją"),ale te pary które się "odważyły" (w
      tym my) wypadły super!
    • baaaa Re: tango na weselu 01.02.04, 19:01
      Panna Młoda będzie miała trudności z zatańczeniem tanga ze względu na długą i
      obszerną suknię - taniec wymaga przyjęcia lekko obniżonej sylwetki i bycia
      blisko siebie - długa i obszerna suknia będzie deptana i będzie przeszkadzała,
      Do tanga potrzeba sukni raczej nie dłuższej niż do pół łydki. Pzdr
      • gepart_czester Re: tango na weselu 02.02.04, 00:01
        wiem o tymsmile
        Bede miala bardzo skromna sukienke, ktora pozwoli mi na tangowe akrobacje.
        Marze o tym zeby zatanczyc wlasnie tango. Tak niewielu ludzi tanczy tango jako
        pierwszy tanic, a szkoda...
        Pozdrawiam
        • baaaa Re: tango na weselu 02.02.04, 22:07
          No to nic nie stoi na przeszkodzie smile Powodzenia - to piękny i taki namiętny
          taniec. Na pewno zrobicie furrorę smile I będziecie to długo pamiętaćsmile Wszystkiego
          najlepszego. Ja na ślubny kobierzec wybieram się dopiero 14 sierpnia smile.
    • trzepalka Re: tango na weselu 04.02.04, 21:00
      Hejka
      Tez sie zastanawialismy nad tangiem, ale dluga kiecka przeszkadza. Poza tym
      nawet jak kiecka nie jest do ziemi, to i tak efekt mikry, bo w sumie
      najbardziej tancza nogi, a nie gora. Tak ze tango jest super, ale dla odwaznych
      dziewczyn, ktore do slubu ida w krotkich kieckach.
      pozdrawiam
      marchefka
      • gepart_czester Re: tango na weselu 04.02.04, 22:03
        wiesz ja nie wiem jak to bedzie przyjete, ale zamierzam podniesc sukienke i
        czyms ja umocowac (szpilka, agrafka) tak zeby podczas tego jednego tanca nie
        przeszkadzalasmile.
        Mam nadzieje, ze nie bede miala z tym takiego problemu bo sukienka ma byc
        prostai skromnasmile ale do ziemi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka