siergiej.monika 03.02.04, 16:57 Kochane Dziewczyny, Szukam dobrej szkoły tańca. Chcielibyśmy zatańczyć walca, ale nie za bardzo wiemy do jakiej szkoły się udać. Może macie jakieś doświadczenia? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baaaa Re: Lekcje tańca 03.02.04, 22:11 Jeśli jesteś z Warszawy to polecam lekcje w szkole tańca Stodoła - szczególnie u instruktora o imieniu Ernest - jest świetny - ja tam wlaśnie chodzę.Ich strona internetowa to www.taniec.net Nowy semestr zaczyna się 16 lutego - teraz są zapisy. Odradzam natomiast szkołę Polańskiego na bodajże Kruczej - byłam tam - sala mała, ścisk potworny - jak tam zatańczyć walca? Nie mam pojęcia. O innych szkołach nic nie wiem. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalenka1 Re: Lekcje tańca 04.02.04, 08:45 My też chodziliśmy do Stodoły - było bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzepalka Re: Lekcje tańca 04.02.04, 20:48 My chodzimy do szkoly tanca prowadzonej przez Zbyszka Wardynskiego. Bardzo mila atmosfera, swietni istruktorzy, duzo mozliwosci potanczenia. Jesli bedziesz zainterewsowana, to znajdziesz ich strone w internecie. Aha, my tam chodzimy od pazdziernika i mamy zamiar chodzic jeszcze dlugo, bo umiemy coraz wiecej. Ale jest problem: ioni nie ucza tam tylko walca. Oni ucza tanczyc, a walc jest jednym z wielu tancow Pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
siergiej.monika Re: Lekcje tańca 05.02.04, 16:29 Dziewczyny, serdecznie dziękuję za Wasze opinie. Nasz ślub jest 8 Maja, więc nie możemy sobie pozwolić na jakiś bardzo długi kurs. Chcialibyśmy (przynajmniej na razie) nauczyć się tańczyć walca specjalnie na przyjęcie weselne. Chodzi nam o krótki, ale intensywny kurs. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: Lekcje tańca 05.02.04, 19:09 Nie musisz zapisywać się na semestralny kurs - na takich kursach (czy to w Stodole, czy u Wardyńskiego) uczą różnych tańców, nie tylko walca. Jeśli chcesz skupić się na walcu to polecam odwiedzić którąś ze szkół i umówić się na lekcje indywidualne. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś