Dodaj do ulubionych

Lekcje tańca

03.02.04, 16:57
Kochane Dziewczyny,
Szukam dobrej szkoły tańca. Chcielibyśmy zatańczyć walca, ale nie za bardzo
wiemy do jakiej szkoły się udać. Może macie jakieś doświadczenia?

Pozdrawiam
Monika
Obserwuj wątek
    • baaaa Re: Lekcje tańca 03.02.04, 22:11
      Jeśli jesteś z Warszawy to polecam lekcje w szkole tańca Stodoła - szczególnie u
      instruktora o imieniu Ernest - jest świetny - ja tam wlaśnie chodzę.Ich strona
      internetowa to www.taniec.net Nowy semestr zaczyna się 16 lutego - teraz są
      zapisy. Odradzam natomiast szkołę Polańskiego na bodajże Kruczej - byłam tam -
      sala mała, ścisk potworny - jak tam zatańczyć walca? Nie mam pojęcia. O innych
      szkołach nic nie wiem. Powodzenia
      • mcdalenka1 Re: Lekcje tańca 04.02.04, 08:45
        My też chodziliśmy do Stodoły - było bardzo fajnie.
    • trzepalka Re: Lekcje tańca 04.02.04, 20:48
      My chodzimy do szkoly tanca prowadzonej przez Zbyszka Wardynskiego. Bardzo mila
      atmosfera, swietni istruktorzy, duzo mozliwosci potanczenia. Jesli bedziesz
      zainterewsowana, to znajdziesz ich strone w internecie.
      Aha, my tam chodzimy od pazdziernika i mamy zamiar chodzic jeszcze dlugo, bo
      umiemy coraz wiecej. Ale jest problem: ioni nie ucza tam tylko walca. Oni ucza
      tanczyc, a walc jest jednym z wielu tancow
      Pozdrawiam
      marchefka
      • siergiej.monika Re: Lekcje tańca 05.02.04, 16:29
        Dziewczyny, serdecznie dziękuję za Wasze opinie. Nasz ślub jest 8 Maja, więc
        nie możemy sobie pozwolić na jakiś bardzo długi kurs. Chcialibyśmy
        (przynajmniej na razie) nauczyć się tańczyć walca specjalnie na przyjęcie
        weselne. Chodzi nam o krótki, ale intensywny kurs.

Pozdrawiam
        Monika
        • baaaa Re: Lekcje tańca 05.02.04, 19:09
          Nie musisz zapisywać się na semestralny kurs - na takich kursach (czy to w
          Stodole, czy u Wardyńskiego) uczą różnych tańców, nie tylko walca. Jeśli chcesz
          skupić się na walcu to polecam odwiedzić którąś ze szkół i umówić się na lekcje
          indywidualne. Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka