lvivianka 30.05.10, 15:40 sprzedawane sa jeszcze suknie slubne w prostym minimalistycznym stylu (cos a la Anna Kara)??? bede wdzieczna za wszelkie info Dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikapers Re: gdzie... 30.05.10, 17:30 w salonie anny kary to autorskie projekty wiec nie sadze, zeby byly jeszcze gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: gdzie... 30.05.10, 19:30 w Krakowie na ul. Gertrudy jest pracownia sukien. nie mam pojęcia jak się nazywa. jest w kamienicy, dość łatwo znaleźć, bo suknie są wystawione w oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
szebeka Re: gdzie... 30.05.10, 20:47 Mierzyłam sukienki w tym salonie - nazywa się DK Fashion. Mają tam właśnie dużo takich prostych, skromnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kk.kk Re: gdzie... 30.05.10, 21:58 Anna Kara rzeczywiscie ma wyjatkowe projekty. W Fabio Gritti maja tez jedna taka kolekcje: www.fabiogritti.pl/kolekcja/pret-a-porter/ ew. Jesus Peiro (w Warszawie), tez maja wiele minimalistycznych fasonow. Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: gdzie... 31.05.10, 10:21 Dziekuje W Annie Karze juz mierzylam, bardzo mi sie spodobaly i wstepnie jestem jzu zdecydowana, chce jednak miec porownanie i dlatego tez na pewno wybiore sie do tych salonow Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek22 Re: gdzie... 31.05.10, 11:02 To ja dodam jeszcze Elizabeth Passion-polska firma z Konina. W moim wątku możesz zobaczyć jaka sukienkę zamówiłam właśnie z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś