chomiczkami 20.07.10, 21:59 Niecodzienne suknie. Pomyślałam, że może przypadną go gustu niektórym elegantkom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Niecodzienne suknie ślubne 20.07.10, 22:19 Z tych wszystkich tylko ta tęczowa znośna Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Niecodzienne suknie ślubne 20.07.10, 22:47 Nie rozumiem, co masz przeciwko tej foliowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Niecodzienne suknie ślubne 20.07.10, 22:58 Foliowa jest nieekologiczna. Podobnież ta z pawich piór.. Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: Niecodzienne suknie ślubne 20.07.10, 23:12 Jak eko to eko. Tyż z jm. Temat był: "4 sposoby bycia szokująco oryginalnym" i spodobał mi się. Kolor przewodni oczywiście zielony. Może jeszcze jakieś uwagi? Na razie tęczowa zebrała aż 2 (dwa) komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niecodzienne suknie ślubne 20.07.10, 22:59 Przepraszam, dla mnie tęczowa najbrzydsza Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Niecodzienne suknie ślubne 21.07.10, 09:25 wg mnie dita miala piekna suknie i nie wiem czemu została tam wstawiona a ja bym chyba się jednak skusiła na sukienke z gumek;D, bo ta z ferrero by mnie pogrubiała Odpowiedz Link Zgłoś
arwena84 Re: Niecodzienne suknie ślubne 21.07.10, 11:04 Przy okazji ta z ferrero mogłaby nie doczekać końca wesela Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Niecodzienne suknie ślubne 21.07.10, 12:32 Gdyby skrócić nieco tren, to ta fioletowa nawet zdanża Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: Niecodzienne suknie ślubne 21.07.10, 13:36 Suknia Dity jest cudooowna Zresztą tak jak i właścicielka Co do reszty... ja się tylko zastanawiam, czy te treny na 100 metrów są podpinane. Młoda na weselu musiała mieć niezły kuper Ale jak goście zrobili pociąg, to przynajmniej było się czego trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Niecodzienne suknie ślubne 26.09.10, 22:45 Pomijajac suknie z mega dlugasnymi trenami,te z ferrero to reszta bardzo ciekawa.Przynajmniej raz cos nieoklepanego. Dita ma sliczna suknie,ogolnie jestem jejfanka. Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Niecodzienne suknie ślubne 26.09.10, 22:52 Patrzac od gory podoba mi sie: -pawia -3kwiatowa -czarno-srebrna -suknia Dity -i ta biala przedostatnia,jest super choc nie lubie bialego. Odpowiedz Link Zgłoś
sofrania Re: Niecodzienne suknie ślubne 27.09.10, 00:43 ta biała przedostatnia to sukienka Mette Marit, księżniczki Norwegii. Też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Niecodzienne suknie ślubne 27.09.10, 09:17 Trzy ostatnie bardzo ładne, a taką jak Dita sama bym chciała mieć Tylko figura mi nie pozwoliła na coś tak rożłozystego Odpowiedz Link Zgłoś