roberta.redford 25.08.10, 00:26 lula.pl/lula/1,94040,8289020,Coco_Rocha_zaskakuje_pieknym_filmem_ze_slubu_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panimaciejowa Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 08:00 Nie jestem Zia, a z przyjemnością obejrzałam materiał zamieszczony w linku Z pewnością jak większa część forumek. Ślub piękny. Naturalność pary młodej w każdym calu. Cała otoczka również śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 15:56 naturalnosc??? wlasnie totalna nienaturalnosc Pary rzucila mi sie w oczy... smutne i na pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 15:57 Monika? Mnie się wydaje, że widać tam ich miłość, zwłaszcza przy składaniu przysięgi. Nie wyglądało jakby robili coś pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aretahebanowska Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 16:43 A po co ten film. Może i fragmenty z przysięgi były prawdziwe ale reszta to porażka. Dokręcone kiedy indziej i aż mdłe od lukru scenki jak ta na korytarzu. Aż żenujące - słaby melodramat. Te sztuczne, przyklejone uśmieszki i głupawe minki strzelane na kanapie. Jakaś panna od pokazywania szmatek i koleś, który ma firmę dekoratorską. Przecież to jest autoreklama, trzeba się wylansować żeby było z czego żyć. Taki niby prywatny ślub, bez fotoreporterów i innych takich i nagle "piękny" filmik w necie, w połowie sztuczna ustawka. Miłość może i wielka (nie neguję) ale nie tylko do siebie, do kaski także. Ze ślubu Chelsea Clinton takiego filmu nie zobaczycie - zgadnijcie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 09:19 Od razu pomyślałam o Zia gdy zobaczyłam ten artykuł na Gazecie Mam chyba Zia-manię Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 09:43 Pięknie. PM olśniewa, jaką ta dziewczyna ma figurę(w końcu nic dziwnego jest modelką), suknia cudowna tylko trochę źle się jej w niej tańczy ale i tak jest piękna, świetny bukiet, no w sumie nie ma rzeczy do której można się przyczepić. Tylko nie za bardzo rozumiem co to ma ze mną wspólnego, to, że ona też jest taka otwarta na internet? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 09:56 Obejrzałam drugi film. Piękne druhny, w podobnych ale na szczęście nie takich samych sukniach, słodka była ta mała druhenka. Pan Młody też super się prezentował. Panna Młoda miała na powitanie goście też śliczną ślubną sukienkę, przecudowne te bufety na godzinę koktajlową. Niesamowita przysięga, zawsze w takich momentach żałuje, że my nie możemy oprócz normalnej przysięgi układać swoich. No i genialny film który to wszystko pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
azalia21 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 10:01 Na moim filmie jest taki sam podkład muzyczny, jak na pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 10:02 Pewnie o całą te otoczkę, ślub w zamczysku bardziej pasowałby do Twojej wizji bajkowego ślubu , niż nowoczesny Hotel. Swoja drogą , zobacz Zia nawet modelka miała tylko jedna suknie ślubną a ty chcesz 3, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 10:07 Bo jej wesele trwało 6 godzin. Jestem pewna, że jakby miała całonocne taneczne wesele takie jakie są tradycją u nas to suknie musiałaby zmienić bo w tej nie da się tańczyć. Ale za to miała suknie ślubną inną na powitanie gości. Oczywiście, że by pasował tylko takich zamków albo w ogóle jakichkolwiek w okolicy brak. Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 11:53 www.zamkipolskie.com/mapa/malopolskie/mapa1.html malo zamkow? wlasnie slub tej modelki byl naprawde elegancki i spojny, jestem bardzo ciekawa, jak to wyjdzie u ciebie, poniewaz nadal nie moge sobie wyobrazic tego bajkowego klimatu w kostce Andela. coz, powodzenia Zia! film skojrzyl mi sie z toba, bo szczerze mowiac nie znam nikogo innego, kto by robil takie video ze slubu. ja ani sesji, ani reportazu, ani video nie bede miala, ale calkiem przyjemnie mi sie ogladalo panne Coco Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 12:19 Źle się wyraziłam. Takich które mają odpowiednie zaplecze i nadają się na przyjęcie weselne. Jedynym takim zamkiem jest Kokrzwia jednak on ma dużo problemów, niewystarczająca bazę noclegową, bardzo rozdzieloną salę taneczną od jadalnej itd. My mieliśmy mieć w pałacyku w Paszkówce ale obsługa i jedzenie tam było po prostu złe i zrezygnowaliśmy. Jest jeszcze pałacyk w Balicach ale tam goście są porozsadzani na małych salkach a tańczy się w korytarzu. Także to by się tylko tak wydawało. Takiego prawdziwego zamku z dużą salą balową, zapleczem noclegowym itd. to w okolicach nie ma. My chcieliśmy coś jak Kliczków ale takiego obiektu blisko nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 12:43 A zamek w Przegorzałach? Widok piękny,pięknie położony no i w zasadzie na terenie Krakowa. Jedzenie dobre,jadłam Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 10:23 Muzyka z pierwszego filmu, co to jest?? Chcialabym ja umiescic u siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 10:40 chnp.wrzuta.pl/audio/21fsFcTJtMV/steve_jablonsky_-_my_name_is_lincoln a filmiki piękne Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 19:47 ''Muzyka z pierwszego filmu, co to jest?? Chcialabym ja umiescic u siebie...'' ja pamiętam ja z filmu ''Elżbieta: Złoty Wiek'' z Cate Blanchet w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 12:48 Myślę,że wesele naszej rodzimej Zii przyćmi swym blaskiem wesele jakiejś mało znanej zagranicznej modelki Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 12:52 to samo pomyslalam, Zia bedzie miala bardziej wypasione party, atrakcje, stroje, bufety itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 12:55 Jasne, jasne. Uznaje wielkość większych ode mnie. A Coco miała piękne te bufety z tymi kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 13:00 no co ty, oprocz pieknego zamku reszta jest raczej skromniejsza niz u ciebie, spojrz na te malutka potancowke i ilosc gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 13:03 Bo tam jest trochę inna tradycja. Nie tańczy się tak jak u nas, nie ma całonocnych wesel. Tam jest ślub, potem jest godzina koktajlowa podczas której goście mają czas dotrzeć na miejsce przyjęcia, następnie jest reception czyli mini wesele podczas którego jest podawany 4 daniowy obiad, całość trwa 4-6 godzin, tańczy się między daniami, lub po. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 13:06 My jednak będziemy bardziej popierać rodzime gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 17:08 a ja w ogóle nie rozumiem, po co taki film? przecież to wszystko jest tak sztuczne i wyreżyserowane, że naprawdę nie wiem, nad czym te zachwyty. przecież to nie jest ani film z wesela, ani ze ślubu - scena, gdzie panna młoda tańcuje z welonem w otwartym oknie czy na schodach... przecież to się nijak nie ma do ślubu i wesela. no owszem, para młoda ładna - jak każda para młoda w tym dniu, wizażystka i z kaczątka zrobi łabędzia. ale ogólnie - średnio mnie coś takiego porusza, bo wszystko jest do bólu ustawiane i reżyserowane... no i kto jest gwiazdą filmu? oczywiście kobieta ech, ten kto wymyślił te rzewne filmiki, naprawdę miał łeb... pozazdrościć przychodów, biznes się kręci, panna młoda łyknie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
roberta.redford Re: coś dla Zia :) 25.08.10, 21:36 ja podziwiam panny, ktore sa w stanie sklonic swych narzeczonych do takiego zwierzania "na kamere". Bridezille wiadomo, karmia sie emocjonalnym kiczem, ale ci panowie? moj narzeczony by mnie spuscil do najblizszego otwartego kanalu Odpowiedz Link Zgłoś