emily_valentine 19.10.10, 11:51 Dla wielbicielek Mondriana - ciasto. Może być też nie-weselne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 12:41 Co to? Ale fajne!! Nie pasuje mi do żadnej koncepcji ale wygląda ślicznie. Emi a wy dziecko dziadkom podrzuciliście, że do nas wróciłaś? Ja się bardzo z powrotu cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 14:58 Zia, jak nadal chcesz byc stylistka slubna to chyba powinnas sie zapisac na kurs wiedzy o sztuce wspolczesnej, podszkolic sie troszke z wzornictwa przemyslowego, wiedza z designu nowoczesnego tez by sie przydala. No chyba, ze Twoj post to byl zart, moze nie zalapalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 20:27 Heheheh padlam i nie powstane Maddalena uwazam,ze ogolnie powinna zaczac interesowac sie sztuka nie tylko wspolczesna,jak PM beda mieli pecha to moga dostac nie to co zamowili,bo sie komus abstrakcjonizm z kubizmem pomyli,albo nawet nie bedzie wiedziec co maja na celu te dwa kierunki Zia podobno chcesz do Düsseldorfu jechac na czasie, polecam sie przejsc do muzeum NRW nowo otwartego po remoncie.Mondriana mozesz tam obejrzec live wlasnie trwa wystawa.Widzialam obraz odwzorowany na ciescie,chociaz nie przepadam za neoplascytyzmem jako takim to wyglada apetycznie,ciasto nie obraz Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 20:49 Dziewczyny ale ja się o ciasto pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:48 Jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeee no skoro spytalas co to? to ci odpowiem:ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 14:30 Wlazłam, zachęcona tytułem - jestem wielbicielką Mondriana Fajne i proste w wykonaniu, jak sądzę, tylko trzeba znaleźć te barwniki. Ale chyba zacznę szukać, tak mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 15:30 Zdjęcie znalazłam przypadkiem i od razu mi się skojarzyło z Mondrianem Ostatnio szukałam barwników do lukru i takie rzeczy są dostępne w hurtowniach z produktami cukierniczymi w necie. A nawet jest tego olbrzymi wybór. Zia, Młody uciął sobie drzemkę. Do dziadków jeździ w weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:21 A wiesz, Emily, że poruszyłaś czułą strunę - dziś w chwili olśnienia wymyśliłam nawet zaproszenie ślubne w stylu Mondriana Takie tylko symboliczne, rzecz jasna, bez tych weselnych must have typu obrączki czy serduszka Jak ktoś będzie zainteresowany, to zrobię projekt graficzny Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:23 Miło mi, że się przyczyniłam do inspiracji Odpowiedz Link Zgłoś