Dodaj do ulubionych

Mondrian na ślubie

19.10.10, 11:51
Dla wielbicielek Mondriana - ciasto. Może być też nie-weselne wink

https://www-static.weddingbee.com/wp-content/uploads/2010/10/10/mondria.jpg
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 12:41
      Co to? Ale fajne!! smile Nie pasuje mi do żadnej koncepcji ale wygląda ślicznie. smile
      Emi a wy dziecko dziadkom podrzuciliście, że do nas wróciłaś? Ja się bardzo z powrotu cieszę.smile
      • maddalena81 Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 14:58
        Zia,
        jak nadal chcesz byc stylistka slubna to chyba powinnas sie zapisac na kurs wiedzy o sztuce wspolczesnej, podszkolic sie troszke z wzornictwa przemyslowego, wiedza z designu nowoczesnego tez by sie przydala.
        No chyba, ze Twoj post to byl zart, moze nie zalapalam....
        • krapheika Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 20:27
          Heheheh padlam i nie powstanebig_grin
          Maddalena uwazam,ze ogolnie powinna zaczac interesowac sie sztuka nie tylko wspolczesna,jak PM beda mieli pecha to moga dostac nie to co zamowili,bo sie komus abstrakcjonizm z kubizmem pomyli,albo nawet nie bedzie wiedziec co maja na celu te dwa kierunkibig_grin
          Zia podobno chcesz do Düsseldorfu jechac na czasie, polecam sie przejsc do muzeum NRW nowo otwartego po remoncie.Mondriana mozesz tam obejrzec livebig_grin wlasnie trwa wystawa.Widzialam obraz odwzorowany na ciescie,chociaz nie przepadam za neoplascytyzmem jako takim to wyglada apetycznie,ciasto nie obrazbig_grin
          • zia86 Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 20:49
            Dziewczyny ale ja się o ciasto pytałam. smile
            • krapheika Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:48
              Jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeebig_grin no skoro spytalas co to? to ci odpowiem:ciastotongue_out
    • szampanna Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 14:30
      Wlazłam, zachęcona tytułem - jestem wielbicielką Mondriana smile
      Fajne i proste w wykonaniu, jak sądzę, tylko trzeba znaleźć te barwniki. Ale chyba zacznę szukać, tak mi się podoba smile
      • emily_valentine Re: Mondrian na ślubie 19.10.10, 15:30
        Zdjęcie znalazłam przypadkiem i od razu mi się skojarzyło z Mondrianem smile
        Ostatnio szukałam barwników do lukru i takie rzeczy są dostępne w hurtowniach z produktami cukierniczymi w necie. A nawet jest tego olbrzymi wybór.
        Zia, Młody uciął sobie drzemkę. Do dziadków jeździ w weekendy wink
        • szampanna Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:21
          A wiesz, Emily, że poruszyłaś czułą strunę - dziś w chwili olśnienia wymyśliłam nawet zaproszenie ślubne w stylu Mondriana smile Takie tylko symboliczne, rzecz jasna, bez tych weselnych must have typu obrączki czy serduszka tongue_out
          Jak ktoś będzie zainteresowany, to zrobię projekt graficzny smile
          • emily_valentine Re: Mondrian na ślubie 20.10.10, 21:23
            Miło mi, że się przyczyniłam do inspiracji smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka