Dodaj do ulubionych

MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !!

IP: 62.233.171.* 14.04.04, 22:01
Witam. Mam do Was pytanie. Co sadzicie o zareczynach w swietle reflektorow z
ponad 500 swiadkami? Mam na myśli oświadczyny zorganizowane w dyskotece w
środku trwającej imprezy? Musze się jeszcze tylko zebrać na odwagę, bo tylu
swiadkow, obce twarze, reflektory, mikrofon, echo na całą salę -
przyznajcie,że to nielada wyczyn. Z pewnością bede musial poprosic o pomoc
wlascicieli dyskoteki. Na pewno się zgodzą (może za free), gdyż dla Nich to
niemała reklama, poza tym czegos takiego jeszcze nie bylo i wszyscy goscie
dyskoteki beda o tym rozpowiadali. Zapraszam do obejrzenia tej dyskoteki na
stronie: www.silver-club.pl. Dzięki za posty.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !! IP: 81.15.254.* 15.04.04, 08:25
      Jeśli chodzi o miejsce zaręczyn to nie powinno ono nam się podobać ale Tobi i
      Twojej wybrance. Ty ją znasz lepiej, jeżeli jesteś pewien, że to jej się
      spodoba to do dzieła. Jedni wolą ustronne miejsca sam na sam, inni może lepiej
      się czują przy świadkach.
    • Gość: Ethlinn Re: MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.04.04, 21:02
      Ja osobiście uważam pomysł za kretyński, i NIGDY w życiu nie zgodziłabym sie
      zostać żoną faceta który w ten sposób by mi się oświadczył. Inna sprawa, że
      mojemu na pewno taki teatrzyk nie przyszedłby do głowywink))
      No ale skoro Ciebie takie coś bawi, to mojej opinii nie powinieneś brać do
      siebie chyba...

Ps. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jest to jednak zwykła kryptoreklama...
      • Gość: Kasia Re: MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 10:08
        Tez mam wrazenie, ze to reklamasmile Tak czy inaczej ciesze sie, ze moj maz nie
        oswiadczyl mi sie w ten sposobsmile Dla mnie byloby to straszne!!! oswiadczyny na
        dyskotece??? brrr!!! smile
    • Gość: asia234 Re: MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 12:46
      A mi się podoba, mój narzeczony oświadczył mi się w moim pokoju, a potem
      oglądałam telewizję a on coś robił na komputerze. I co lepsze mi było smutno i
      nadal jest jak sobie to przypomnę to robi mi sie słabo. Ale mimo to i tak się
      cieszę ze wkońcu się odważył. Teraz planujemy ślub i nie możemy znaleźć ładnej
      sali na 170 osób.Powodzenia z oświadczynami. Nie słuchaj innych tylko siebie!
      • Gość: agg Re: MIEJSCE ZARĘCZYN !! !! !! !! IP: *.crowley.pl 16.04.04, 19:44
        Moj Narzeczony oswiadczył mi sie w domu, jak sie ubierałam (mieszkamy razem),
        to były naprawde niiiieeezzzapomnianeeee zareczynywink)))))))))))))
        A pomysł z dyskoteka, no, ......kazdy lubi co innego, ja nie byłabym zadowolona
        napewno, ale jesli kogos własnie to uszczesliwi to prosze bardzo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka